Şimdi Ara

Alın Size Motor: Yamaha YBR 125 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman modial, asya vs.. karşılarştırması yaan ben, geçtiğimz günlerde girdiğim bir mağazada işte bu motorla karşılaştım. Muhteşem görünüyordu. Tek kelime ile muhteşemdi, ve fiyatını öğrenince şok geçirdim. Sadece 2.800 ytl.. Ve şehiriçi için biraz büyük olmasına rağmen bundan almaya karar verdim. Bu motor hakkında geniş bilgisi olan var mı? Parçalarıın orjinal jaopon olduğu ve türkiyede monte edildiğini duydum...

İşte resmi:

http://www.mcjournalen.no/Yamaha05/ya%20ybr125%2005.jpg

http://images.google.com.tr/images?q=YBR+125&hl=tr&btnG=Resimlerde+Ara

• Aha da ekşi, sözlükte de hakında böyle övgüler düzülen bir motordur kendisi..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yamaha+ybr+125

şu dakikadan sonra birileri hala mondialden bahsediyorsa ben ne diyeyim ona.. Belki scooterlara göre briaz büyük olduğu için tercih edilmeyebilir ama, hey!, bu bir YAMAHA!!!

(gören de yamaha bayim var sanacak, heyecanımı maruz görün erenler..)
  • Şok geçirmeye gerek yok. Çin mallarıyla rekabet edebilmek için hepsi fiyat düşürdü.
    Çinde üretilmiş olnasın?
  • Vallahül azim, çinde olsa, çemiş gezek de olsa, o bir Yamaha, satıcı orjinal japon dedi.. Tepkimi biraz abartmış olabilirm, ama cidden sıfırını görünce baya etkilendim. Üstelik o fiyatı hiç beklemiyodum. Sırf laf olsun diye sordum.. Fi,yatı duyunca şaşırdım.. Ama şok da geçirmedim tabi canım..
  • o zaman al hayrını gör.
  • Tamam motor iyi bi motor lafımız yokda . Scoter kategorisi ile kıyaslaman yanlış olmuş.

Zaten Yamaha Bws bile diger motorlardan (mondinal,asya-keeway) çok daha üstün . Onu bile örnek verebilirsin.

Ha bu tip motorlar arasında Ybr 125 gerçekten iyi bi motordur.

Ben olsam onun yerine CBR 125 alırım oda farklı bi durum tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

Şok geçirmeye gerek yok. Çin mallarıyla rekabet edebilmek için hepsi fiyat düşürdü.
    Çinde üretilmiş olnasın?

doğru çinde üretilior.ama sonuçta yamaha üretior motoru
    o fiyata commuter sınıfındaki iyi bir motordur.ayrıca çok iyi bir başlangıç motorudur.tereddütsüz albilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Tamam motor iyi bi motor lafımız yokda . Scoter kategorisi ile kıyaslaman yanlış olmuş.

Zaten Yamaha Bws bile diger motorlardan (mondinal,asya-keeway) çok daha üstün . Onu bile örnek verebilirsin.

CBR 125 ne kadar ki? PAhalıdır heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman arslan

quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Tamam motor iyi bi motor lafımız yokda . Scoter kategorisi ile kıyaslaman yanlış olmuş.

CBR 125 ne kadar ki? PAhalıdır heralde..

Honda Cbr 125 R 4,500 YTL Ha bi Repsol Olursa daha bi ii olur .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Ekim 2005, 16:47:55 >

• scooter tipiyle karşılaştırmamak lazım arkadaşlar yamaha bws mondial ve asyadan iidir kesin fakat keeway ile kalitesi aynı neden derseniz
    1. si keeway çin değil.
    2.dünyaca ünlü aprilianın ürünü
    yamha ile kalitesi aynıdır bunu ileteyim dedim asyayı falan mondial zaten garip şeyler onlar.
  • Bu aralar özellikle motor almayı düşündüğümden bu tür konu başlıklarıyla ilgileniyorum. Art arkadaşım senin bu keeway aprilianın malıdır söylemin dikkatimi çekti. Keeway in resmi sitesinde böyle birşey yok. Benim gözüme macar malı olduğu çarptı sadece. Biraz araştırdım senden başka bu iddaada olanda yok. Varsa bunun gerçekliği ortaya koy yoksa yanlış yönlendirme insanları diyorum.

Kimse keeway i kötüleğimi düşünmesin aksine fiyat/performans ürünü nispeten kaliteli bir motor olarak gözüküyor. Superlight modeliylede bizzat meşgulum bu ara

http://keeway.hu/about.html

• tavyanda yaşayan bir arkadaşım, keeway in tayvan malı olduğunu ve sağlam olduğunu söylemişti.. ilgilenen arkadaşlara..
  • Motoru hangi mağazada gördün?Ank ist izm?Neresi birde tarif edermisin yamaha mağazasımı?
  • istanbul da ümraniye'de gördüm. namazgah civarında.. yeni açıldı.
  • ya aslında bende bi motor almayı düşünüyorum. bunu gördüğüm iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.