Şimdi Ara

Alın size 30 dakikada pizza! :@

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alın size 30 dakikada pizza siz pizzanızı 10 dk erken yiycem diye canından olan insanlar var.
    Adam pizzadan zarar etmemek için öldü.çünkü bedava verilcekti yetişmesse.

• Tüketicinin alakası yok, tamamen firmayla ilgili.

Yetiştiremezlerse çalışana bir olmuyor diyorlar ya, bence gerçeği yansıtmıyor. Adamlar psikolojik baskı uyguluyorlardır mutlaka.

not: böyle bir hizmet veriyorsan max, 10 uzaklıktaki mesafelere servis yapmalısın.
  • Hepsi benim yüzümden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin birileri daha çok para kazansın diye gencecik insan can vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caris Esterama Di Raizel

Tüketicinin alakası yok, tamamen firmayla ilgili.

Yetiştiremezlerse çalışana bir olmuyor diyorlar ya, bence gerçeği yansıtmıyor. Adamlar psikolojik baskı uyguluyorlardır mutlaka.

not: böyle bir hizmet veriyorsan max, 10 uzaklıktaki mesafelere servis yapmalısın.

Bu 30dk olayı yüzünden basıyorlar bastıkları kadar. 17 18 yaşındaki ehliyetli cocukları alıp calıstırıyorlar. Bu 30dk olayının kaldırılması lazım.
  • Kendileri söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşünce tarzına bak ya beyin bedava diyorlar bir de.
  • Aslında telefonda sipariş verirken 30 dakika içinde gelmesi benim için önemli değil 30 dakikayı geçsede parasını vereceğim desek kabul etmezler mi ki?
  • ne alaka ? belki kuryeye biri arkadan geldi çarptı. Ayrıca o kuryelerin 30 dk da yetiştiricem diye trafik kurallarını hiçe sayıp da kendilerini tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum. Zaten götürdükleri en uzak mesafe 5 km den fazla değil sanırım artık her yerde bir şubeleri var.
  • 30 dk ıle alakası yok, domınos yazıyor cızıyor hesaplıyor 30 dk da yetısmıcek yerlere bakmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Aslında telefonda sipariş verirken 30 dakika içinde gelmesi benim için önemli değil 30 dakikayı geçsede parasını vereceğim desek kabul etmezler mi ki?

Kuryedekiler de kurnazlar hocam, benim arkadaşım bir kere telefonla arayıp "nerede kaldı 30 dakika geçti" diye söylemiş, onlar da prosedür gereği parasız alacaklarını beyan etmişler, gelen kuryeye benim arkadaşım yine de nezaketen parayı vermişti. Sonra ben ona "adam parayı cebe atmıştır" deyince tekrardan aradık onlar da bu durumu hemen bildirmişlerdi. Bu tür kurnazlıkları yapan çok kişi var, internette de benim söylediğim gibi bir kaç olayı gördüğümden zaten arkadaşıma bu olayı yinelemişim.

Olayın durumuna gelecek olursak konuda biraz yanlış mantıkla yola çıktığınızı söylemem gerekiyor. Siz böyle geç kalanları dominos yetkilileri tarafından fişlendiklerini filan mı sanıyorsunuz? Hiç çalışan birinden böyle bir şikayet gördünüz mü? Adam işini yapar, geç kalırsa da neden geç kaldığını beyan eder, keyfi gecikme olursa asıl o zaman adamı fişlerler işte. Grafiği kötü olan birisi zaten belli bir süre sonra başka bir görevde yer alır veya beceriksizliğinden işten çıkartılır.

Edit: Olayın sadece kuryede bitmediğini de belirtmem gerekiyor, mutfaktan geç çıkan pizzalar da buna sebebiyet vermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 3 Mayıs 2013; 14:37:41 >

• 30 dakikayla ne alakası var? yetişemeyecekleri yerler kampanya dışı. malatyada iki tane dominos var. dükkanda malatya haritası var 30 dakika kampanyasının geçerli olduğu yerler işaretli. benim oturduğum mahalle dahil değil. pizza getiriyor ama 30 dakika kampanyası yok
  • bu yüzden
     Alın size 30 dakikada pizza! :@
  • Saçma sapan konuşmayın birader, verdiğim siparişin 1 saat sonra gelmesini ben de istemem. Tek zeki siz değilsiniz zaten, bu firmalar 30 dakikada yetiştiremeyecekleri bölgelere genelde götürmüyorlar. Ben bir pizzaya 30 lira veriyorsam adam gibi hizmetimi de isterim, bunun için kimse beni suçlayamaz! Kazaların büyük çoğunluğu bu süre yüzünden oluyor değil mi?
  • İçim parçalandı adeta.

Allah yakınlarına sabır versin. Nur içinde yatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 3 Mayıs 2013; 14:47:54 >
  • kusura bakmasınlar da çocuklar da düzgün kullanmıyolar, apaçi gibi sürüyolar.

beşiktaş ta çocuk pizza motoruyla ara sokaktan caddeye bi çıktı, 90 derece dönüp cadde üzerinde ilerleyecek ya, okadar genişten almak zorunda kaldı ki caddenin karşısındaki kaldırıma çıkacaktı neredeyse.

ve şanslı ki cadde üzerinde araba gelmiyodu o sırada, yoksa ölmüştü çocuk gözümün önünde. (çocuk cadde yi göremiyo zaten arada apartmanlar var, yani araba geliyo olsaydı da göremeyecekti)

şimdi bu sürüşün 30dk ile alakası yok, çocuğun yaptığı resmen intihar. insan gibi kullanmıyo. görüş açısında olmayan caddeye çıkarken bile hiç düşünmüyo olacakları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

ne alaka ? belki kuryeye biri arkadan geldi çarptı. Ayrıca o kuryelerin 30 dk da yetiştiricem diye trafik kurallarını hiçe sayıp da kendilerini tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum. Zaten götürdükleri en uzak mesafe 5 km den fazla değil sanırım artık her yerde bir şubeleri var.

Minibüse arkadan çarpmış. Haber linki vardı bulamadım
  • bunun dakka ıle alakası yok
    bende cıgkoftecı ısletıyorum
    gude 10 ıla 30 arası sıparsımız oluyo
    dakka olayı olmamasına ragmen keyfı olarak hızlı gıdıyo motorcular
    tabı bazen bende pakete cıkıyorum ve hızlı gıdıyorum.bu konuda bıraz calısma yapılması gerekıyor
  • Olay 30 dakika olayı değil onların kullanma olayı. Zaten firma motorla 5-10 dakikadan fazla yol tutan yerlere 30 dakika garantisini vermiyor. Parada kesilmiyor,mesafe yakın neden geç gittin oyalandın diye azarlanıyorlar sadece biraz. Ve bu çok fazla olmaya başlarsa kovuluyorlar. Ki öyle bir şey olması içinde kişinin oyalanması lazım. Adam 2 çay keyfi muhabbet için bekliyor pizzayı götürürüm daha var diyor. Ondan sonra yetiştirebilmek için basıyorda basıyor. Suç kendi işini safsaklayıp ondan sonra kendilerini tehlikeye atmalarından oluyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.