Şimdi Ara

alın buda benden

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni uyeyim ,ilk mesajımı buraya atayım dedim
    photoshop calışmalarımı buraya atarım artık

alın buda benden

• Hoşgeldin.
  • hoşbulduk
    bi sorum olucak
    ben nasıl avarter ekliycem
    ekleyemedimde url verdim ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 10 Mayıs 2005, 12:52:47 >
  • avatarını bilgisayarına 64x64 boyutlarında kaydet ve sonra DH nin serverına at kolay gelsin bu arada Hoş geldin...
  •  alın buda benden

bunu sehirler arası otobuslerde ,telefon kapatırma olayına tepki olarak yapmıştım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 10 Mayıs 2005, 13:11:24 >
  •  alın buda benden

alın buda benden
    amerikadaki bir arkadasımın pizza salonu için yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel!!1 hoşgeldin kardeş!!
  • Hoşgeldin
  • velkam
  • hosGeLdin
  • saolun , hoşbulduk
  • Dostum hoşgeldin. Forum renklendi
  • Hosgeldin birader birde milletten bir ricam var tabi isteyen yerine getirsin isteyen getirmesin yabanci dil bilelim fakat Türkçemiz dururken welcome gibi sözcükler kullanmayalim.Öyle saniyorum ki bir ingiliz hosgeldin demiyordur.Dildeki yozlasma kültürümüzde de yozlaslasma olusturmaktadir.Manevi kültürümüz zaten giderse maddi kültürün önemi yok.Toplumumuzu toplum yapan manevi kültürümüzü koruyalim.Bir ricadir ister dikkate alin ister almayin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikatil -- 10 Mayıs 2005, 22:57:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

Hosgeldin birader birde milletten bir ricam var tabi isteyen yerine getirsin isteyen getirmesin yabanci dil bilelim fakat Türkçemiz dururken welcome gibi sözcükler kullanmayalim.Öyle saniyorum ki bir ingiliz hosgeldin demiyordur.Dildeki yozlasma kültürümüzde de yozlaslasma olusturmaktadir.Manevi kültürümüz zaten giderse maddi kültürün önemi yok.Toplumumuzu toplum yapan manevi kültürümüzü koruyalim.Bir ricadir ister dikkate alin ister almayin...

katılıyorum sana arkada$ım.
    %99.9 haklısın bu konuda.
  • oşşşgeldın baya güzel şeyler yapmışşsın
  • hoşgeldin photshop çalışmaların çok güzel ah keşk ebende senin kadar yapabilseydim ...
    bana nereden başlamam gerektiğini söylersen sevinirim.. PM at ok...
  • Gercekten calısmaların cok hoş tbrkler hışgeldin..
  • sohngldein ostdmu lsçalmra1n abya usegl :))))
    bunu cözebiliyosan bu foruma girmeyi haketmi_sin demektir :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

sohngldein ostdmu lsçalmra1n abya usegl :))))
    bunu cözebiliyosan bu foruma girmeyi haketmi_sin demektir :))

hos bulduk dostum calışmalarıma güzel dediğin için ayrıyetten teşekkürler cözebildimmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.