Şimdi Ara

Aliexpresten ve kulaklıktan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpresten ilk defa alışveriş yapacağım.Yardımınıza ihtiyacım var.
    Kendime ve ablama kulaklık alacağım.Kendime kz zsn pro ablama ise kz zst alacağım ancak kafam çok karıştı.

Yeni üye olanlara özel 2 dolar indirim yapıyorlar belli bir ücreti geçtikten sonra.
    Kz zsn pronun yedek kablosunu da yeni üye olanlara özel kampanyadan ücretsiz alabiliyorum ancak onu alirsam 2 dolar kullanma hakkım gidiyor ve o kablonun 8 tl kargo ücreti var.

İşin bir başka boyutu daha var.Kendi kulaklığımı bir hesaptan ablamin kulakliğini başka bir hesaptan alsam iki hesaptanda ayri ayri 2 dolari kullanabileceğim ancak bu seferde gümrük vergisi 15 tl civarinda gelecek ikisine ayrı ayrı.

Benim yapabileceğim en mantıklı hareket ne olabilir.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.öğrenciyim zar zor para biriktirdim kaliteli bir kulaklık alacağım diye o yüzden işler sarpa sarsın istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sagır olursun alma bos ıs bunlar
  • Birde hocalarım kz zsn pro için bassları çok zayıf diyorlar kullanan varsa düşüncelerinizi alabilir miyim?

Kz zsn pro
    Kz zst
    Kz es4
    Trn v60

Bunlar arasında çok kararsızım.Kaliteli bir şey olsun istiyorum ,kulaklığın bassları iyi olsun sesi kaliteli olsun ,ses boğuk olmasın.

• Birde hocalarım kz zsn pro için bassları çok zayıf diyorlar kullanan varsa düşüncelerinizi alabilir miyim?

Kz zsn pro
    Kz zst
    Kz es4
    Trn v60

Bunlar arasında çok kararsızım.Kaliteli bir şey olsun istiyorum ,kulaklığın bassları iyi olsun sesi kaliteli olsun ,ses boğuk olmasın.

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    İhtiyacım var.Kutuphanede ders dinliyorum hocam

• Up

• Gümrük vergisi sipariş verirken yazıyor mu? ben 1 liraya yakın ürün almıştım ve öyle bir açıklama falan yoktu bana 11 lira gümrük vergisi geldi mesela. Onun dışında alınan ürünler çok daha geç geliyor artık haberin olsun. Yerinde olsam türkiyeden sitelere bakardım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quadrions kullanıcısına yanıt
    Turkiyede o paraya kulaklik yok maalesef.Nerdeyse 2 kat fiyata satıyorlar.Kendi ülkemiz ve vatandaşımız bizi silkiyor.

Ne sipariş verirsen ver ortalama en az 10 tl kesin bi para kesiyorlar.
    Ornegin normalde 100 tl ye bir urun aldiginizda ve satici onu 100tl olarak gostermişse gumrukte 50 tl ye yakin ucret kesiyorlar.Ama aliexprestekiler bizden zeki olduğu için genelde fiyatı sadece bir kaç dolar gosteriyorlar.Kendinde rica etmen lazim fiyatini dusuk gostersin diye.

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Fiyatı düşük göstersen de 15 lira vergiyi vereceksin.

• Türkiye den güzel bir jbl kulaklık al keyfine bak

• Bende jbl t110 var gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Birde hocalarım kz zsn pro için bassları çok zayıf diyorlar kullanan varsa düşüncelerinizi alabilir miyim?

Kz zsn pro
    Kz zst
    Kz es4
    Trn v60

Konuyu şimdi gördüm kz zsn pro almıştım 85tl'ye 1 yıl kadar önce inanılmaz memnundum bundan yaklaşık 6 ay kadar önce kz zs10 aldım 130tl'den aliexpress'ten kullanım deneyimlerimi yazayım

kz zsn pro

ses gücü:10/9 hatta 9.5 çevremde kulaklığı denettiğim kişiler direk satın almak istiyor o derece
    kalite:10/8
    bas:10/7.5
    tiz:10/10 equalizer'dan kısmak gerekiyor o derece

kz zsn pro:ses yüksekliği ve aşırı bi güç istiyorsan bu kulaklık seni üzmez

.....................................................................................................

kz zs10

ses gücü:10/8
    kalite:10/9
    bas:10/9
    tiz:10/8

kz zs10 benim favorim ses yüksek değil hatta düşük sayılabilir ama o kadar kaliteli ve bas ağırlıklı sesi varki beni mest ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 7 Mart 2020; 11:28:25 >

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Arkadaş aldı ondan 1-2 ay kullandı sol kulaklık gitti.Kendisi kullanma konusunda çok hassastır ona rağmen sol kulaklık bozulduysa bana hiç dayanmaz hocam.

• Hocam yorumun için teşekkür ederim.Kz zsn pr,o alacağım kendime o zaman.
    Ablam için ne önerirsiniz?biraz daha kibar gorunumlu kaliteli bir şey alayım diyorum ona
    Aslında o xiaomi airdots gibi tws vistiyor ancak 100 tl civarında kaliteli bir sey yok
    Kz s1d var o da nasıl hic bir bilgi yok.
    Xiaom airdotsta alsın istemiyorum.Arkadaşımda var hiç beğenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 7 Mart 2020; 12:3:11 >
  • genelde ürünleri çakma, kalitesiz ve hileli. tablet aldım 16 gb rom diye 2+4=6 gb geldi. ekran kalitesi 0, hafif sağa/sola çevir ekran görünmüyor, illaki dik bakacaksın, 40 gün sonra geliyor vs... birçok olumsuz yönü var. bim ve a101'i takip etmen ve alman daha iyi derim. ayrıca tablet şu anda bozuk, yatıyor. almam, aldırmam arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyrsln -- 7 Mart 2020; 12:1:14 >
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Aynı kulaklığı 1 - 1,5 yıl kullanan da var. Açıkçası biraz şans işi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.