Şimdi Ara

AliExpressten Kulaklık Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem çok yüksek değil 50tl. Duruma göre belki biraz daha üstüne çıkabilirim. Telefon için kullanacağım kulak içi silikonlu olması lazım. Onun dışında kablosu çabuk bozulmasın. Çok önemli değil ama 3.5mm değil de type c çıkışlı olursa iyi olur.
    AliExpress te mi piston 3 buldum 25Tlye herkes orijinal ürün demiş ama fiyat uygun olunca çakma mi diye korkumdan sipariş veremedim. Orijinal xiaomi nasıl anlaşılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memt x5 veya Kz Zs3

• quote:

Orijinalden alıntı: baraka77

Memt x5 veya Kz Zs3

Peki farkı nedir? Hangisinde ne avantaj ne dezavantaj vardır?

• ReturnOfLegend R kullanıcısına yanıt
    Kz zs3 dengeli bir sese sahiptir birazda bass a kaçar. Tizler yüksek değildir. Kulağa takılış şekli faklıdır alışması zaman alır. Kz zs3 alırsan slater mod nasıl yapılır araştır verimi artırmak için. Memt x5 kullanmadım ama çok yerden okuduğuma göre bass ve tiz severler için tasarlanmış. Bazı yorumlarda yüksek seste bassların boğulmaya başladığını söyleyenler var. Belkide bass seviyesini yükseltince oluyor bilemiyorum. Benim başka tavsiyem olacak uiisii hm7. Bunu al bana dua edersin. Sesler dengelidir özellikle vocal sesler başarılıdır. Basslarda başarılı ama tizler yüksek değil eko ayarı yaparsan başarı alırsın tizlerden. Fiyatıda çok ucuz.

• Arkadaşlar banada önerebilir misiniz? Bütçem 100 120 arası. Çok yüksek sesle dinlerim genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Arkadaşlar banada önerebilir misiniz? Bütçem 100 120 arası. Çok yüksek sesle dinlerim genelde.

birazdaha bütçe koy Audio technica CKS-770IS al bass tiz mid herşey yerinde zaten cks serisi bass ağırlıklı 50 ohm çıkış var çok yüksek ses seviyesi var tam canavar
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden temin edebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kulaklık silikon önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hocam nereden temin edebilirim?

kardeşim gece 12 gibi yazıcam sana saygılar
    Eyvallah hocam beklemedeyim

hocam bana da nereden alabileceğimi söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ceylan

hocam bana da nereden alabileceğimi söyleyebilir misiniz?

merhaba dostum eğer audio technica cks770IS almayı düşünüyorsanız aliexpress'ten temin edebileceğin link gönderebilirim benim sipariş 20 günde geldi kulaklıktan beklentileriniz nelerdir söylerseniz yardımcı olucam kullanım ekipmanlarınız Hİ-Fİ yani DAP'mı mp player yada pc'mi ne tür müzik dinlersiniz bunlar önemli detaylar
  • Herkes memt x5 diyorda bassları aşırı fazla kulak şişiriyor bir süre sonra.Seste kalitesiz sanki arkadan geliyormuş gibi.
  • bende bluetooth kulaklık arıyorum ama kulak kanalının içine girenleri kullanamıyorum. Bütçem 15dolar civarı cok fazla bir ses beklentim yok. Sadece kablasuz olsun, güvenilir olsun derdindeyim. suan iphonun kutusundan cıkan kulaklığı kullanıyorum ve beni ses kalitesi memnun ediyor. Bu ses kalitesinde olsa yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 31 Mart 2018; 1:59:3 >
  • bana aliexpress den bassları aşırı derin ve yoğun bir kulaklık tavsiye edermisiniz ? tizler arkada olabilir yeterki teneke gibi olmasın sıcak olsun yüksek ve düşük sesde basslar derinliğini kaybetmesin yeter öyle küt küt sert bass istemiyorum derin uzun ve yumuşak basslar istiyorum hatta sadece bass verse bile olur (gülmeyin ben böyle seviyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

bana aliexpress den bassları aşırı derin ve yoğun bir kulaklık tavsiye edermisiniz ? tizler arkada olabilir yeterki teneke gibi olmasın sıcak olsun yüksek ve düşük sesde basslar derinliğini kaybetmesin yeter öyle küt küt sert bass istemiyorum derin uzun ve yumuşak basslar istiyorum hatta sadece bass verse bile olur (gülmeyin ben böyle seviyorum)
    rock zircon :)
  • heat2797 kullanıcısına yanıt
    Rock zircon u her yerde duyuyorum fakat Plextone x41m rock zircon dan daha iyi bass verdiği hakkında kullanıcı yorumları var aliexpress de ve inceleme sitelerinde kararsız kaldım :)

AliExpressten Kulaklık Tavsiyesi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    Bu modeli bilmiyorum. Rock Zircon da bana göre hiç ama hiç iyi bir kulaklık değil tiz ve mid neredeyse yok ama basslar çok çok kaliteli .150 dolarlık bir kulaklıkta felan öyle kaliteli olur anca. Sizin dediğiniz tanıma da tam uyuyor. Bu civara o bass kalitesi mümkün değil başka kulaklıkta.

• ZS6 iyidir. Dengeli sınıfın prensidir. Bas da yeterli tiz de. potansiyeli yüksektir. Düşük kalite mp3lerde tiz parlaması yaptığı söylenir ama bu potansiyeldeki bi kulalıkla adam gibi kayıt dinlemek lazım. tek tek enstrüman tınlamalarını gitaristin nefesini falan duyunca sahnenin ortasında sanırsın kendini. Gümüş kabloyu da çaktın mı herşey mükemmel. Sahne genişliğinden derinliğine kadar harika. Dolar arttığı için çinden 60 gün gelmesini beklemek saçma oldu artık. az biraz fazla verip Türkiyeden özellikle şahıslardan pazarlıkla alıp aynı gün dinleme şansı var sonuçta. uyumlu bluetooth modülü ve gümüş kablosuyla set satanları bile gördüm. En azından dolar düşene kadar daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Guard -- 8 Mart 2019; 22:5:32 >
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    Memt x5 öneririm…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.