|
Arkadaşlar selamlar, Eski bilgisayarım olan samsung rv510 için emin olmasamda QX9300 cpu'yu destekleyebileceğini düşünüyorum içinde GL 40 çipset mevcut T4500 Dual coredan T9300'e yükselttim. QX 9300'in GL40 tarafından bir kaç yerde desteklediğini gördüm. Burada ki amacım 2 çekirdek performansından 4 çekirdeğe geçebilmek. Aliexpressden işlemci almak mantıklı mı? Alırsam 450 TL olan işlemciye kaç TL vergi vs ödemem gerekecek üstüne çok ciddi bir gümrük vergisi getirilir mi? Şimdi öyle kafana göre destekliyor-desteklemiyor diyemezsinciler geleceklerini duyar gibiyim evet bende farkındayım ancak laptopun anakartı Hyundai-rotem firiması tarafından yapılmış bir anakart şu şekilde geçiyor: BA92-06564B bazı yerlerde Scala-15L olarak geçiyor çok farklı varyasyonlara ve isimlere sahip bir anakart ancak bu kadar çeşidi olmasına rağmen internette Cpu destek listesi, bellek destek listesi yok. İnternette 4 GB'a kadar yükseltilebilir denirken ben 8 GB'a kadar yükseltmeyi başardım. T9300 desteklemez desede samsung müşteri hizmetleri ben taktım ve çalıştırdım. Şimdi yapabilirsem bunu 4 çekirdekli bir makine yapabilmek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 9 Mart 2021; 21:27:36 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler