Şimdi Ara

Yurtdışından işlemci getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konunun 2020 güncelini bulamadığım için açıyorum.
    2 gün sonra amerikadan geleceğim. Ekran kartı ve işlemci aldım yanımda getirmeyi düşünüyorum. Şartlar nedir, ödemem gereken bir ücret var mı, ödemeden nasıl girebilirim bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASRock 5700 XT -- AMD Ryzen 5 3600 -- James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz -- Zalman N2 -- MSI B450M PRO-M2 MAX
  • Gümrük memuru biradere sordum
    Normalde yolcu yanında getirilebilecek malzemeler listesinde bilgisayar parçaları yer almıyormuş ama mokunu çıkarmadıkça bir problem olmaz dedi. Yani 1 adet işlemci 1 adet ekran kartına birşey demezlermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 28 Şubat 2020; 12:5:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Zaten sırt çantama koyacağım. Herhalde ücret talebi, durdurma gibi şeyler çıkmaz

ASRock 5700 XT -- AMD Ryzen 5 3600 -- James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz -- Zalman N2 -- MSI B450M PRO-M2 MAX
  • Amerikaya gidesim geldi pahalıya patlar mı bi gpu alcam diye 😂

Hocam en kötü ihtimalle%20 vergi çıkartırlar ama bunun olma şansı çok çok düşük. Tedbir amaçlı kutuları açın kullanılmış ürün olursa hiç bir şey demezler. Adetli ürün olmadığı sürece bir problem çıkmaz. Maksat bu işin ticaretini yapıyormuş gibi gözükmemek
    Yurtdışından işlemci getirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 28 Şubat 2020; 13:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Hocam en kötü ihtimalle%20 vergi çıkartırlar ama bunun olma şansı çok çok düşük. Tedbir amaçlı kutuları açın kullanılmış ürün olursa hiç bir şey demezler. Adetli ürün olmadığı sürece bir problem çıkmaz. Maksat bu işin ticaretini yapıyormuş gibi gözükmemek
    Usta iyi yalnız her yolu söylemiş cenabet falan 😂 yani birazda oraya bakıyor iş 😂

• Yani hocam oda bir ihtimal. Kıl kuyruk birine denk gelme şansı da var yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışından anakart getirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani hocam oda bir ihtimal. Kıl kuyruk birine denk gelme şansı da var yani
    Her yerde var o tipler tek amaçları ego tatmini başka birşey değil.

Yani hocam oda bir ihtimal. Kıl kuyruk birine denk gelme şansı da var yani
    Her yerde var o tipler tek amaçları ego tatmini başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossdarkkiller -- 28 Şubat 2020; 15:32:5 >

• Işlemciyi kutusundan çıkart, ekran kartı da bir adet olursa problem olmaz.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • bossdarkkiller B kullanıcısına yanıt
    adam hemen orada uzay montaj test işine giriyormuş. fps değerleine bakıyormuş
  • işlemci fanı yoksa işlemci kibrit kutusu kadar şeffaf kutuda zaten onu koy eşya arasına yada cebe fanda varsa hiç sanmam bu ne sökül parayı desinler ekran kartına da diyeceklerini sanmam da ne saçma iş nelerle uğraşıyoruz paranla rahat bir şey alamıyorsun hep stres
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Naptın hocam bu son durumu yazmamışsın. Büyük ihtimal sıkıntı çıkmamıştır. Yoksa hemen buraya yazardınız.

Evet evet hiçbir sıkıntı çıkmadı. 7 aydır kullanıyorum çok memnunum topladığım sitemden. Hele şu an Türkiye'deki fiyatlara bakınca çok iyi hissediyorum :D Ekran kartı ve işlemciyi amerikadan ucuza getirmek müthiş bir şey. Bir daha giden olursa laptop almayı düşünüyorum.

• arkadasım almanyadan tr ye ayda 1 kere geliyor 1 adet elektronık parca sınırın var yani işlemcini aldın cantandan gelirken sorun olmuyor eger 2adet olursa problem yasıyorsun ekran kartıda keza öle
    Valla hocam hiçbir şey olmuyor o sizin dediğiniz telefonda falan geçerli sanırsam. Eğer benim eşyam dersen hukuki olarak hiçbir sorun olamazmış. Yine de daha kolay anlayın diye olayı şöyle anlatayım: Diyelim ki yanınızda 2 adet laptop götürdünüz yurtdışına. Yurtiçine girerken kendi laptoplarınız sonuçta sokmak istediniz size deseler ki hayır kardeşim 1 elektronik sokabilirsin, ne oluyoruz lan benim laptopum dersin demi. Olay aslında bu kadar basit. Telefon gibi kayıt gereken cihazlarda sınırlar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bossdarkkiller

Valla hocam hiçbir şey olmuyor o sizin dediğiniz telefonda falan geçerli sanırsam. Eğer benim eşyam dersen hukuki olarak hiçbir sorun olamazmış. Yine de daha kolay anlayın diye olayı şöyle anlatayım: Diyelim ki yanınızda 2 adet laptop götürdünüz yurtdışına. Yurtiçine girerken kendi laptoplarınız sonuçta sokmak istediniz size deseler ki hayır kardeşim 1 elektronik sokabilirsin, ne oluyoruz lan benim laptopum dersin demi. Olay aslında bu kadar basit. Telefon gibi kayıt gereken cihazlarda sınırlar oluyor.
    adam almanyadan sistemini getirdi 3 bavulla ekran kasa parcalar yanında 2 adet anakart getirdi faturalarını gosterdi tr de olucam bir süre dedi hiç bişey de demediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.