Şimdi Ara

Aliexpress saat satıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bir dönemler Lara vardı meşhur, kendisinden güvenli son derece kaliteli bir saat almıştım.Günümüzde replika saatleriyle meşhur Aliexpress satıcısı mevcut mudur acaba?



  • yok mu bilen
  • updullah
  • Arkadaşlar Andy diye bir satıcı var bakabilirsiniz.



    http://2015abc123.v.yupoo.com bu linkte saatleri var



    +8613602444212 buda whatsaaptan iletişim kurmak için numarası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aliexpress i bilmem ama Türkiye'de web üzerinde en uygun replika saati biz satıyoruz iddialıyız.www.zagorsaat.com
    Otomatik ve Üst kalite saatler için siteden whatsapp destek hattından yazabilirsiniz..
  • https://www.instagram.com/markasaat2/?hl=tr
    rolex,audemars piguet,hublot çok ucuza
  • Aliexpresste cok azaldi replika saatler dhgate e gecti hepsi turkiyede 50 lira falan kar marji koysa burdanda alinirda adam 30$a getirdigi saate 500tl istiyor komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; Değerli arkadaşım inanın sizin tahmin ettiğiniz gibi değil. Türkiye'de neden replika saatler yüksek fiyata satılıyor kısadan anlatayım.

    Öncelikle 30$ diye tabir ettiğiniz saatler kalite olarak düşük kalitededir.
    Standart 1.sınıf kalitede replika bir saat Çin'deki satış fiyatı 45-50$ dır. (ortalama fiyat, bazı markalar daha da yüksektir) Bu 45-50$ Çin'de satın alabileceğiniz fiyattır ve tek bir ürünü bu fiyata yine alamazsınız. Toptan almaya kalktığınız da bu fiyata alabilirsiniz. Bu fiyattaki ürünün Türkiye'ye getirilmesi için harcanan masraflar ile girişi 55-65$ oluyor. Buda Türkiye giriş fiyatıdır. Sonrasın da Türkiye'deki büyük toptancıların stoklarına almasıyla piyasaya sürdüğü fiyat 70-80$ oluyor. Bu fiyata parekendecilere girişi oluyor ve parekendeciler satış yerlerine göre, kapalıçarşı ise masrafları, site üzerinden ise site masrafları ürün görsel çekimleri vs gibi masrafları ile bu fiyattaki saat kar marajı ile en son kullanıcıya 400.0TL ye satılmaktadır. Dilerseniz replika saat sitesinden fiyatlara bakabilirsiniz.

    Olay bundan ibarettir. :)




  • saatborsasina baktım aşırı yüksek fiyatlar hani bırak replikayı o paraları replikaya vereceğime üstüne ekler orjinalini almaya çalışırım kar imajını aşmışsınız tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxy77

    saatborsasina baktım aşırı yüksek fiyatlar hani bırak replikayı o paraları replikaya vereceğime üstüne ekler orjinalini almaya çalışırım kar imajını aşmışsınız tebrikler.

    Hocam sakın öyle bir hata yapıp Türkiye'den almayın pek ala kendiniz aliexpresten alabilirsiniz.
    Onların kendi markası var mesele megier hublot aynısı amblem yerine megier koyuyor alın zaten holding sahibi değilseniz hublot taksanız bile herkes saaatiniz replika oldugunu anlayacaktır.
  • Artık sahte ürün satanlar ve bunları alanlar bile kendini böyle savunuyor demek ki. Yok alışı bu kadar girşi çıkışı yok fotosu vs. Yok pahalı vs.
    1. Ürün sahte!
    2. Başkasının fikri hakkını çalıyorsunuz. Başkasının bu markayı dünyaca bilinir hale getirmek için pazarlama maliyetlerinden bedava faydalanıyorsunuz.
    3. Bu sahte ürünleri üretenlerin ve tedarik zincirindeki herkesin aslında mafya olduğunu veya en azından mafyaya alet olduğunu, kaçakçılık, rüşvet, insan kaçakçılığı ve işçi sömürüsü, çocuk işçi istismarı vs her türlü suça bulaştığını biliyorsunuz. Bu kolay parayı kazananlar bundan vazgeçmemek için her türlü şiddeti, zulmü, yıldırıyı yapıyor.
    4. Bunlar gümrük, vergi ödemiyor. Gizli maliyetini (vergi kaybı) hepimize cebimizden ödetiyorsunuz.
    5. Tüketiciyi hakları çöpe gidiyor. Bu ürünler kalitesiz, bozulursa garantisi yok, tamiri yok, iadesi yok. Alanın da elinde kısa zamanda patlıyor. Ürün direkt çöpe...
    6. Türkiye'de bunları alıp dağıtanlar delikanlı gibi yasal bir iş yapmayı, üretmeyi tasarlamayı hatta yurtdışında pazarlamayı markalaşmayı bir yapsınlar da görelim. Yok "en uygun fiyata replika saat bizde iddialıyız"mış, görelim iddiayı.

    Bir de bu forum (hatta memleket) milliyetçi, dindar, vatansever falan geçinir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 16 Şubat 2018; 19:47:34 >




  • Güzel konu, inceleyelim bakalım şu Dhgate'i.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.