Şimdi Ara

Armani saatin orjinal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
39.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 1v1y.com dan armani ar1737 model saati satın aldım. Garanti belgesinde savran saat yazıyor. İnternette baktım online alışveriş ağı çok geniş bir firma ama kafamı kurcalayan bir kaç şey var.
    İnternette şöyle bir bilgiye rastladım.

    Seri numarası: Her şeyden önce Armani saatlerin arkasında marka logosu ve 6 haneli bir seri numarası bulunur. Bu seri numara, saatin kayışında ve kayış tokasında da bulunmalıdır. Seri numarası eksik veya farklı ise ürün gerçek değildir.

    Ürün Sertifikası: Sertifika alışverişinizde en dikkat etmeniz gereken unsurdur. Satıcıya mutlaka saatin sertifikasının bulunup bulunmadığını sorun ve saatin üzerindeki seri numarasını sertifikadaki ile kıyaslayın. Sertifika numarası eksik veya farklı ise ürün gerçek değildir.

    Benim aldığım saatin garanti belgesine sadece model yazılmış kaşe ve imzada var gerçi. Ama kayış veya tokada seri no yazmıyor.
    Sizce bu saat orjinal mi ?

    Not: az önce saat&saat e gidip aynı modeli inceledim. Onun soldaki fonksiyonunda 30 benimkinde 60 yazıyor. İade etsem mi kafam karıştı.


     Armani saatin orjinal mi ? Armani saatin orjinal mi ? Armani saatin orjinal mi ? Armani saatin orjinal mi ? Armani saatin orjinal mi ? Armani saatin orjinal mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraaydemir -- 19 Mayıs 2016; 18:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biraz geç bir cevap olacak ama kusura bakmayın.
    Evren saatin Bakırköy Merkez Mağazasından 2 adet Diesel, 2 tane Michael Kors, 1 tane Lacoste, 1 tane Seiko, 1 tane de Guess marka saat almışlığım var. Saat&saat den ürün temin ederler. Sahte ürün olma şansı %0 .
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    Anladım ama benimki internetten alındı savran saat garantisinde sanırım orjinal ya replika ürüne fatura garanti vs yapamazlar diye düşünüyorum @Alaskalı Suikastçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın, benim hatam. savran saati evren saat olarak okumuşum. sahte olma ihtimali olabilir. Özellikle armani diesel gibi saatlerin taklitleri çok fazla. yerinizde olsam iade ederim. hem saatte herhangi bir arıza ya da deformasyon olduğunda direkt gidip değişim yaparsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade şansım yok kullandım artık deri kordon olduğu için çok belli kullanıldığı. Saatte bir sorun yok yaşayacağımıda sanmıyorum. 2 yıl garanti belgesi var zaten ya napalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce FOSSIL ME3029 iskelet modelini en ucuz savran saatte (n11deki ilanlarından) gördüğüm için aradım ve kendi yerlerinden alınırsa daha ucuz olacağını söylediler.
    yerlerine gidince açıkçası hiç tatmin olmadım, görünüm pek kurumsal değildi.
    saatin garantisini vs sorunca garantisi biziz, kendimiz getirtiyoruz gibi cevaplar aldım.
    telefonda verdikleri fiyattan farklı fiyat verilmesi de cabası oldu. tabi ki almadan çıktım.

    bende güven oluşturmadılar.
  • stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın ya 😂😂 geçmiş olsun bana o zaman. Telefon ettim saati alınca beni inanılmaz tatmin etmişti bende dedim adamlar baya kurumsal boşuna taktın kafana. Yerlerine gitsem bende almadan çıkardım o vakit. Neyse napalım aldık bir kere ders olsun

    Ne kadar indirim yaptılar dükkanda ? Gantantisi biziz diyolar ama çakma olsa fatura garanti belgesi vs nasıl olacak. Gerçi garanti belgesinde sadece kendi kaşeleri var saat saat flan yazmıyor. bana orjinal ama farklı bir ülkeye üretilmiş model yollama ihtimalleri var mı ? @stouuiop



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraaydemir -- 19 Haziran 2016; 4:11:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ,aynı saati n11 den özen saat den aldım arkadaki seri numarası sizinkiyle aynı ve serrifikada cok alakasız bi numara var , saati kullanmadım orjinal olup olmadıgını anlamak için ne yapmalıyım ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler bende konuyu hortlatmak gibi olucak ama bence moda marka saatlerden uzak durun Seiko, tissot, invicta bulova, Casio, timex, swiss military , natuca gibi gerçek saat markalarına bakın derim😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.