Şimdi Ara

Aliexpress kargo süreci yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aliexpress den google cardboard aldım takipden bakıyorum aşagıdaki gibi in transit(shipped by air) diyor.Bu aşamayı ne zaman geçicek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byberke19 -- 30 Ekim 2015; 19:08:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam takip nosu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu verildi bunla takip ediyorum ama türkiyeye gelince değişiyomu 02338349125

• Bu kargolar genelde Türkiye'de takip edilemiyor. Son durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 30 Ekim 2015; 19:32:31 >
  • Çok sağol hocam tahminen ne zaman elime geçer veya türkiye sınırlarına girmişmidir ?

• Byberke19 B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle rakamla başlayan takip numaraları sadece çin içinde takip ediliyor ve diğer sistemlere de otomatik olarak ülkeye geldi diye gösteriyor ama yok böyle bir şey.
    Çinden uçak/gemi/tır artık ne ile yollanıyorsa ona yüklenene kadar takip edip sonrasında ürünü unutup geldiğinde hediye almış gibi sevinmeye yol açan durumdur bu.
    China post ile göndermişse "on-delivery time" 39-60 gün gösteriyorsa temin etme süreciyle tecrübelerime dayanarak 45 günde elinizde olur.
    Ama bazen ücretsiz kargo olduğu için denk gelip 3 hafta içinde gelmişliği de oldu.
    Tavsiye 27 ekimde aldigin bir ürünü sanirim carboard 3 dolar gibi bir ücreti var 1 ay ile 1,5 aydan oncesi icin umutlanma.
  • Ama neden bukadar uzun sürsün ki sonuçta çinden çıkalı 2 gün oluyo o zaman şuanda türkiyeye gelmemişmidir ? İlk yurtdışı siparişim hocam ilgilendiginiz icin tesekkurler bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de, neden 2 tane konu açtınız?
    http://forum.donanimhaber.com/m_111452135/tm.htm
    Sabredeceksiniz, elbet bir gün ürün gelecektir.
    Ortalama 7-10 günde TR'ye giriş yapar. Ondan 5-7 gün sonra da ürün size gelir.

Bu tarz şeylerin sorulduğu yer:
    http://forum.donanimhaber.com/m_34582101/tm.htm
  • Aradığım cevap buydu teşekkür ederim ayrıca tabletten girdiğim için 2 tane açmışım farkında değılim.cevabınız içimi rahatlattı valla yukarda birisi 1-1.5 ay deyince ürktüm.cevabın ve uyarın için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.