Şimdi Ara

aliexpress gelmeyen kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aylar önce aliexpressten birkaç eşya sipariş ettim hepsi elime 1 ay gibi kısa bir sürede ulaştı hatta 0.13 usd'lik kargoyu bile 1.5 ay içinde yollamışlar ama birtanesi hala yollamadı adama yazıyorum sabret sabret diyip duruyor dalgamı geçiyor anlamadım birde utanmadan süre uzatmış 3 aydır kargo gelmiyor ben bu kargoyu nasıl iptal edecem yardım lütfn

• ptt'den barkod numarasından sorgulatıyorum hata var diyor diğerlerinde böyle birşey demiyordu
  • Kargo karışmıştır tek şansınız satın aldığınız ürünün sahibine ulaşın ve kargo gelmediği için para iadesi istiyorum diyin benim yaşamadığım bir olay bu yüzden bundan sonrasına çok karodamayacagim
  • Hocam satici kargolamistir fakat ptt dagitmiyordur.
  • benim de 1 siparisim dun geldi. kapiciya birakmis ptt aksam aldim baktim kirilmis. fotograflarini cekip tartisma actim hemen aliexpress e ya para verin ya yeniden gonderin dedim kaale alirlar mi? yoksa baska bi yerden mi gondermem lazim bu mesaji ve fotograflari
  • Takip numarasını bir de buraya yazın bakalım kargo hareketlerine isterseniz.
  • Aynı mesajın tekrarlanması kendi kendine mi oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar herkese merhaba

Ben de Aliexpress'den alışveriş yapıp henüz kargosu eline ulaşmayangillerdenim ( )
    Ya şöyle, yaklaşık 20 gün önce bir kaç siparişi aynı anda verdim. Siparişimde gitar aksesuarları ve biri 15 diğeri de 25 doları geçmeyen saat satın aldım.
    Gitar aksesuarları bugün geldi ancak saatler halen gelmedi. Nasıl bir prosedür izleyebilirim?

Ayrıca yine yaklaşık yine 2 ay önce telefonum için kap sipariş etmiştim. 2 defa süreyi uzattım, satıcı ile görüştüğümde eline ulaşacak dedi ancak ne gelen var ne giden.
    Tüm kargo numaralarını sisteme girdiğimde sadece saatin birinin PTT'ye giriş yaptığı görünüyor ancak nerede olduğu vs. görülmüyor.

Neler yapmam gerektiği konusunda yardımınızı rica edeceğim.
    Çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.