Şimdi Ara

Aliexpress 6$ harcamaya 5$ indirim web sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @AliexpressMobil den ilk üyelikte, mobil uygulama kullanımında geçerli, 6$ alışverişe, 5$ indirim kuponu

Daha önce bilgisayardan üyeliği olanlar, yeni bir mail adresini link'e tanıtıp, ilk defa mobil uygulama üyeliği yaparak ta, fırsattan faydalanabilir...

Android

yasin613 arkadaşımız tarafından Kuponun limiti dolduğu iletilmiştir. Bunun için kupon kodu kaldırılmıştır.

Ref link açıp uğraşmaya değmez.. Faydalanan 6$/5$ alırken, ref sahibine 35$/5$ veriyor.

onurça2092 den alıntı:

6 dolar üstüne 5 dolar indirimli mobil kuponu.Mobilden bu linke tıklayıp mobil uygulamasından yeni bir hesapla üye olmanız gerekiyor.Bilgisayardan bu kuponu alamazsınız.
    Linkten kaydolmanız gerekiyor
    Linke TELEFONDAN girin, e posta adresinizi yazmanızı isteyecek. E posta adresinizi yazıp "ALIEXPRESS UYGULAMASINI EDİNİN" butonuna basın. Sizi Google Play/App Store'a atacak. Oradan aliexpress uygulamasını indirin ve açın. Sol menüyü açıp "ücretsiz katılın" yazısına dokunun. Devamında size verdiğim linke yazdığınız mail adresi ile kayıt olun ve kupon 5-10 dk içinde hesabınıza gelsin.

GÜNCELLEME:ARKADAŞLAR BİR SÜRÜ KİŞİ DAHA ÖNCE ALIEXPRESS UYGULAMASINI KULLANDIĞI İÇİN KUPON KONUSUNDA SIKINTI YAŞIYOR.TELEFONDAN GOOGLE(GMAIL) HESABINI KALDIRIP YENİDEN ÜYE OLMUŞ VE KUPON GELMİŞ.IP ÇAKIŞMASI YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ DA YA IP DEĞİŞTİRİN YA DA MOBİL VERİ KULLANIN.HERHANGİ BİR SORUN VEYA ANLAMADIĞINIZ ŞEY İÇİN TÜM REHBERİ DİKKATLİCE OKUYUN.

ÖNEMLİ BİLGİ: Kampanya 1 Mart 2017 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.Kupon hesabınıza işlendikten sonra 10 gün içerisinde kullanmanız gerekmektedir.10 gün içerisinde kullanmazsanız kuponunuz geçersiz sayılır.

BAŞLAMADAN ÖNCESİNDE HATA ALMAMAK İÇİN GÖZ ATMANIZI TAVSİYE ETTİĞİM HATA ALIRSANIZ DA ÇÖZÜMÜ İÇİN AYNI ŞEKİLDE BAKMANIZ GEREKEN HER TÜRLÜ ÇÖZÜM VE ÖNERİLER

NOT 1: Kuponun alt limiti 6 dolar, yani kuponu kullanmak için alacağınız ürünün en az 6 dolar olması gerekiyor.

NOT 2: Siparişi telefondan vermeniz gerekiyor.

NOT 3: Anladığım kadarıyla daha önce aliexpress kullanmamış olmanız gerekiyor ama onu tam bilmiyorum belki daha önce aliexpress kullananlarda da oluyordur, bende oldu.

NOT 4:Kuponu flaş indirimlerde ve emin olmamak kaydıyla süper tekliflerde kullanamıyorsunuz.

NOT 5:Kupon ödeme ekranında gözükür gözükmüyorsa ekranı en alta kaydırın kuponlar sekmesinden aktif edin.

NOT 6:Kuponlar sistemden dolayı son zamanlarda hata verebilirmiş eğer o durumdaysanız 12 saat 1 gün 2 gün civarlarında bekleyin sürekli denerseniz sistem sizi değersiz bir kullanıcı olarak görebilir.

NOT 7: Kuponu alıp almadığınızı kuponlarım kısmından öğrenebilirsiniz.Yeni üyelere başka hediyelerde var onlara da bakabilirsiniz.

NOT 8:Arkadaşlar aynı zamanda hata almamak için tek bir satıcıdan alışveriş yapmanız gerekiyor.Farklı satıcılardan parça ürünlerle 6 dolar yaparsanız kuponu kullanamazsınız.

NOT 9:Bluestacks gibi programlarla ben şahsen denedim olmadı başaranı da görmedim ama denemek istiyorsanız deneyip sonucunu yazarsanız bu olayı da kesinleştiririz.

NOT 10:Eğer sistemin sizi algılayacağından korkuyorsanız 1 2 harflik adreste değişiklikler yaparak örneğin ı yerine i yazarak gibi basit şeylerle ya da aynı evde kaldığınız birinin ismini kullanabilirsiniz.

NOT 11:IP değiştirerek ya da mobil şebekeyi kullanarak ipden sistemin sizi tanıması gibi durumlardan kurtulabilirsiniz.

NOT 12:Eksik bulduğunuz herhangi bir bilgide,kuponu aldıktan sonra veya almadan önceki herhangi bir sorununuzda yardım isteyebilir,beğendiğiniz 6 dolar civarlarında ürün varsa önerip gönderiye ekletebilirsiniz.

NOT 13:Daha önce telefonunuzda veya herhangi bir yerde aliexpress kullandıysanız bilgilerin tamamen aynı olmamasına dikkat edin yoksa kupon hata verebilir.Yukarıda sunduğum çözümleri deneyebilir eski hesabınızın bilgilerini kuponu kullanana kadar silebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

NOT 14: İYİ ALIŞVERİŞLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58B080CCF -- 16 Mart 2017; 11:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tüm alıverişlerde mi
  • Evet... Açıklamalarda, Tüm alışverişlerde yazıyor..
    Ben garanti olsun diye aynı satıcıdan alış veriş yaptım.
    Alev Alev fırsat...

• Teşekkürler yalnız sadece mobil uygulamayı ilk defa kullanacaklar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 14 Mart 2017; 20:6:1 >
  • Üye oldum ama kupon gelmedi... Önce uygulamayı indirip üyelik yaptım olmadı... Sonra verilen linkten mail girip uygulamadan üyelik yaptım yine olmadı

• Sırayla yaptım kuponlar bölümüne 6/5$ lık çek geldi..
    Mobilden daha önce uygulamayı yükleyenler; Bilgisayarda kullandığı mail adresi ile tekrar üye olanlar aynı sorunu yaşıyor.
    Bunlar içinde değilseniz, sırayı takip ederek işlem yaptıysanız, mobil uygulamadan aliexpress müşteri hizmetlerine mesaj atın. 30 sn içinde canlı chat ile cevap ingilizce veriyorlar...

E-posta adresinizi girin
    AliExpress uygulamasını indirin
    AliExpress uygulamasındaki 'Hesabım' bölümüne girin ve aynı e-posta adresini kullanarak kaydolun

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm kupon limitinin dolduğunu söylediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

Müşteri hizmetleri ile görüştüm kupon limitinin dolduğunu söylediler

Şimdi aldım oldu;)

• ben dun yeni bir üyelik yaptım ve 5 dolar indirim verdi.cep telefonuma lcd ekran siparişi verdim 30 dolarlık bir ekran.5 dolar indirim yansıdı 25 dolar oldu ama bir türlü ödemeyi kabul etmedi.başka bi arkadaşın cep telefonuna uygulamayı yükledim oturumu açtım tekrar satın almaya çalıştım indirimli şekilde olmadı.indirimi kaldırıp yeniden denedim yine olmadı.bende webden sipariş verdim
  • Sorry you are unable to participe this promotion gibi birşey diyordu bana, alamadan bıraktım. Kart bilgim aynı, adresim aynı ve aynı evin internetini kullanıyorum sanırım ondan

Bu hatayı görüp minumum ne değiştirince aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mac00

Sorry you are unable to participe this promotion gibi birşey diyordu bana, alamadan bıraktım. Kart bilgim aynı, adresim aynı ve aynı evin internetini kullanıyorum sanırım ondan

Bu hatayı görüp minumum ne değiştirince aldınız ?

IP çakışması sorun oluyor. Kart ve tüm bilgilerin aynı. Telefonla başka wifi ye bağlandım (paketim olsa daha iyidi). Siparişi geçebildim. 20 doların 9u indirim oldu. Ürün bindirim indirim de değil baya hesaplı oldu.

• Aşağıdaki linke mobilde iken tıklayın, aliexpress programını indirin (yüklü ise önce silin sonra linle tıklayıp indirin) programı açıp üye olun. 6 dolarlık üründen 5 dolar indirim kazanın. 1 dolara satın alın.

http://s.aliexpress.com/nqymMRjY

Bana fazla coins gelmiyor. Ama emin olun siz daha karlısınız. 6 da 5 indirim. İyi alışverişler.

• Yeni açtığım üyelik ile farklı mobil internetten IP çakıştırmadan sipariş verdim. Sıkıntı olmadı. Yine orjinal hesaptan davet attım. Başka mobilden girdim yeni üyelik açıp başka bir sipariş verdim. Ancak sabah baktım, siparişim kapatılmış (closed) para geri gönderilmiş. Nedeni güvenlik sebebi ile engelleme. Sanırım aynı kartla alışveriş yaptığımdan. Orjinal dahil 3.üncü hesapta da kullanınca izin verilmedi. Çalıntı kart tedbiri herhal.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

Üye oldum ama kupon gelmedi... Önce uygulamayı indirip üyelik yaptım olmadı... Sonra verilen linkten mail girip uygulamadan üyelik yaptım yine olmadı

Davet attığın mail adresine kayıt açarken isim soyisim istiyor. Orada davet gönderenin isim soyisimini birebir yazarsan ikisi de sensin diyip kuponu vermiyor. Kayıt olurken farklı isim kullanın. Kargo adresinde zaten kendi bilgileri yazarsın sıkıntı olmaz, önemli olan o adres bilgileri, üyelik değil.

• Buyrun davetiye kodu.

http://s.aliexpress.com/M7jAreq2
  • mac00 M kullanıcısına yanıt
    Aynı karttan dolayı sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.