Şimdi Ara

AliExpress 11.11 Shopping Fest için kupon kazanma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
31
Favori
39.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 $ a 10 $ + 15 $ + Points ile pusudayiz bakalım :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 28 Ekim 2014; 20:02:27 >
  • beğenileri aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
    http://activities.aliexpress.com/1111_shopping_festival.php

nihai fiyatlar ayın 30unda listelenecekmiş.
  • 19$ alt limitli 2$ çek almayı düşünen varsa boşuna puanlarını ziyan etmesin.
    Yeni üyeliğe 19$ alt limitli 3$ çek veriyor ve bu çek 11/11'de geçerli.

Aliexpress'e ait çerez vs. varsa temizleyin. Sayfaya girişinizde bülten üyeliğiyle ilgili bir kutucuk var. Oraya mail adresinizi yazın, sonra kaydı tamamlayın, gelsin çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

30 saniyelik oyundan en fazla kaç puan kazanılabilir? Ben 258 puan yaptım. Kaçan da vardı biraz.

3 hakta 697 yaptım.

Her birinde mi, yoksa toplamda mı? Toplam ise az sayılır. Sanki tek hakta 300 maksimum 300 olur gibi.

Üçünde toplam puan, 5 ve 10 puan olan kutuları hedef aldım sadece 3 puanlılara bakmadım pek.
  • sallamatik hata veriyor nasıl puan aldınız
  • sallamatiğin formülü nedir arkadaşlar ben hard luck uyarısı alıyorum sallayınca puan alamıyorum. :(
  • En az 10 kez sallamatik sorulmuş ama cevap veren yok. O zaman konu neden var ki? Paylaşmayacakasak neden forum var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallamatiğin formülü falan yok arkadaşlar 15 dk falan aralıksız salladım 1000 coins oldu şuan, arka arkaya 300 400 kere try again dediği de oluyor üst üste 2 3 kez coins geldiği de, bıkmadan sallayın taktik falan yok :)
  • en mantıklısı 49/7
  • Cerberus kullanıcısına yanıt
    Salla salla kolum koptu ama dediğiniz gibi hocam verdi puanları deli gibide şarj yiyor uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallamanın formülü yok amamen rastgele o yüzden boşuna deli gibi sallamayın.
  • uygulamada arama linkinin yanına bastığımda loadingte kalıyor bende
  • beyler bu sallama zamazingosu aynı n11 gibi limitsiz alışveriş yaptırıyormu yoksa şu limitli çekleri almak içinmi kullanılıyo sadece ?
  • like işi nasıl çalışıyor ?

ben ürünleriin sayfasında like butonu göremiyorum ?
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Bende anlayamadım sanırım ayın 11 de indirime geçer acayip ürünler var.
  • Like yapılan ürünleri unutun bence. Ruslar, çinliler saniyesinde kapıyor. Hangi çekten istiyorsanız onu göze kestirin ve alın. Birtek bu işinize yarar.
  • arkadslar benim anlamadığım bunlar indirim kuponumu yani alacağımız ürün üzerinden indirimmi kazanıcaz?? yoksa kuponumuzun yettiği ürünü direk bu biriken kuponlarımz üzerinden satın alabilecekmiyiz?? lütfen cevaplarsanz sevinirim
  • Sallamatiğin olayı ne salla salla telefon bozulcak ve 100 dolara 15 dolar çekle çinden yeni telefon mu alıcaz 15 dk salladım

Hard luck, hagşerya , no coins.
  • Boşuna uğraşmayın...

Çeklerin de bir alt limiti var ve baya bir yüksek. Düşük çekten bir kaç tane alın daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.