Bildirim
ALİENWARE VS MONSTER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kendim Monster kullanıcısıyım ama yine de Monster'ı Alienware ile kıyaslarken 5 dakika düşünme ihtiyacı duydum. Monster'ın fiyatı hem daha düşük hem özellik bakımından kısmen Alienware'dan daha üstündür sanırım. Ama Alienware'ın verdiği kalite algısını Monster vermez kanımca. Yerinizde olsam eğer Alienware'ün TR servisi sağlamsa tercih ederdim. Servis iyi değilse Monster alın. -
Nerde satiliyorki turkiyede bu urun ben pek satici bulamadim internette
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede aliemware bende bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok araştırdım Alienware ancak arada büyük farklar mevcut birde Türkiye de elle gösterilir bir aracı firma olmaması . MONSTER ABRA A5 V4.1.1 aldım hayırlısı ... -
Hayırlı olsun alienware nerde bulmuştun
internetten incelemelerine ulaştım fiyatada aynı sekilde linki hatırlamıyorum ama sanırım herşeyoyunicin.com bir cok modeli var. -
alienware türkiyede satilmıyor siparis edeceksen günrükte takılır , vergisi var yurt dışında bi akraban varsa isteyebilirsin. monster da alma ben aldım geri verdim freedoss almıştım ama hdd yarısı doluydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slevenjuice -- 4 Temmuz 2015; 23:56:07 > -
Alienware in yanında Monster ın esamesi okunmaz aga naptın sen -
Biraz eksik ve yanlış bilgiler verilmiş.
Herşey Oyun İçin sitesi aracılığı ile Dell Alienware alabiliyorsunuz. Yani Facebook üzerinden Dell resmi sayfasına mesaj gönderdiğimde yönlendirmesi böyle oldu. Radius Bilgisayar yani Herşey Oyun İçin sitesi ürünleri getiriyor. Ayrıca istediğiniz modeli oluşturup fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Ben öyle yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankomik -- 6 Temmuz 2015; 13:11:19 >
Ben anlayamadım açıkçası. herseyoyunicin.com'daki konfigüratörde 2.nesil işlemciler ve gtx 560 serisi ekran kartı falan gözüküyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X