Şimdi Ara

Alienware M18X - Paket Açılımı - Inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
25.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu arkadaşlar monster ile alienwareyi karşılaştırmayın. aynı donanıma sahip alienware daha uygun fiyata geliyor. kalitesi zaten tartışılmaz.

ayrıca bf3 de 40-60 arası fps alıyorum. şimdiye kadar hiçbir oyunda düşük ayarlarda oynamak zorunda kalmadım. her oyunu full hd olarak rahat bir şekilde oynattı. ha sorun olmadı mı dersiniz oldu tabiki. ama bunlar yazılımsal sorun. misal gta 4 ün cf desteği olmadığı için bir takım sorunlar yaşattı.

belirtmek isterim ki durmadan yer değiştiren birisi olarak ihtiyaçlarıma cevap verdiği için aldım bu ürünü. parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 8 milyarı nereden çıkarttınız onu bile anlamadım. ssd ve ram takviyesi hariç kargo ve çanta dahil 4700 TL ye mal oldu diyorum.

Kardeşim şu siteyi ve nerden nasıl ayarladığını ayrıntıları pm atarak anlatabilirmisin rica etsem?

• monsterla alienware i karşılaştıran genç dehalara cevap bile verme tenezzülünde bulunmayın.
    monster ne ya?monster ne kardeşim?güldürmeyin adamı
    alienware'in m18x modeli sizi 6-7 sene götürür.
    6-7 senede 3 tane pc değiştireceğinizi varsayarsak bu fiyatta alienware karşılığı olmuş oluyor.
    amerikadan getirticem ben.az kaldı.arkadaşım gidiyor.
    alet ağırlığı dışında bi numara bi çok masaüstünü bile performansta geçer soğutucuyla birlikte.

quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

Oncelikle hayırlı olsun, gule gule kullan

Yanlız merak ettigim nokta Amerikadan biri aracılıgıyla mı getirttin? Gumruk falan biseler yazmıstın ilk mesajında?

kimseyi aracı kılmadım. türkiyeye gönderi yapan bir firmadan direkt aldım. gümrük işlemlerini kendim yaptım. hatta fiyatı daha düşük gösterip biraz daha az gümrük ücreti ödeyebilirdim.

Hayırlı olsun makinanız. Güle güle kullanın.

Kargo olarak hangi firmayı kullandınız? Bir keresinde Thy kargo kullanmıştım çekmediğim eziyet kalmadı. Vergiyi bile kırknazla yaptırabildim tam bir felaketti. Siz hangi kargo şirketiyle getirttiniz, gümrük işlemlerini nerede yaptırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 5 Şubat 2012; 20:49:42 >

• @1337-Killa parası olanlara sorun yok.Alienware'ın kasa kalitesinede lafım yok ama monster ile fiyatı aynı değil.Sırf zaten doları tl ye çevirince alıyor başını gidiyor bide bunun kargodan geçerken carttı curttu akar gider.Ki Alienware,monsterin yaptığı kampanyaların yanından bile geçemez.Ocağın sonuna kadar sipariş şartı ile i7 2860QM,8GB Ram,GTX580M 15.6 Full HD özelliklerdeki notebook 3000 TL idi.Fazla söze gerek yok parası olan alienware alır.

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

Oncelikle hayırlı olsun, gule gule kullan

Yanlız merak ettigim nokta Amerikadan biri aracılıgıyla mı getirttin? Gumruk falan biseler yazmıstın ilk mesajında?

kimseyi aracı kılmadım. türkiyeye gönderi yapan bir firmadan direkt aldım. gümrük işlemlerini kendim yaptım. hatta fiyatı daha düşük gösterip biraz daha az gümrük ücreti ödeyebilirdim.

Hayırlı olsun makinanız. Güle güle kullanın.

Kargo olarak hangi firmayı kullandınız? Bir keresinde Thy kargo kullanmıştım çekmediğim eziyet kalmadı. Vergiyi bile kırknazla yaptırabildim tam bir felaketti. Siz hangi kargo şirketiyle getirttiniz, gümrük işlemlerini nerede yaptırdınız?

kargo olarak abd deb usps türkiyeden ptt aracılığı ile oldu. tüm riskleri göze almıştım. hatta ürün van iline geldi. orada gümrük de parayı ödedikten sonra aldığım makbuz ile ptt den ürünü teslim aldım.

arkadaşlar şunu belirtmem gerekir ki doların şuan ki fiyatından dolayı alienware uygun gözükmeyebilir. ben temmuz 2011 de aldım. o zaman monsterin 17" tek ekran kartlı laptopu ile fiyatlar birbirine yakındı. ben bunları araştırarak ürünü aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

@1337-Killa parası olanlara sorun yok.Alienware'ın kasa kalitesinede lafım yok ama monster ile fiyatı aynı değil.Sırf zaten doları tl ye çevirince alıyor başını gidiyor bide bunun kargodan geçerken carttı curttu akar gider.Ki Alienware,monsterin yaptığı kampanyaların yanından bile geçemez.Ocağın sonuna kadar sipariş şartı ile i7 2860QM,8GB Ram,GTX580M 15.6 Full HD özelliklerdeki notebook 3000 TL idi.Fazla söze gerek yok parası olan alienware alır.

anlamakta zorluk çekiyorsun.sorunun bu.
    kampanyadan bahseden kim? paradan bahseden kim? monsterla alienwarei karşılaştırma.
    alienware dünya üzerinde bi marka.monster tr malı herşeyi bi yerden toplama bi mal.
    alienware barcelona ise monster pendikspor.
    anlatabilmişimdir umarım.
    yani şu kasayı görüyorsunuz şurda şıklığını görüyorsunuz özellikleri görüyosunuz
    bide gelip hala monster yazıyosunuz ya!
    hadi msi'ya yaz, asusa yaz sonye falan yaz
    la alienware bu herkesin ağzının açık kaldığı bir bilgisayar altına gidip monster diyosun.

• quote:

kargo olarak abd deb usps türkiyeden ptt aracılığı ile oldu. tüm riskleri göze almıştım. hatta ürün van iline geldi. orada gümrük de parayı ödedikten sonra aldığım makbuz ile ptt den ürünü teslim aldım.

arkadaşlar şunu belirtmem gerekir ki doların şuan ki fiyatından dolayı alienware uygun gözükmeyebilir. ben temmuz 2011 de aldım. o zaman monsterin 17" tek ekran kartlı laptopu ile fiyatlar birbirine yakındı. ben bunları araştırarak ürünü aldım.

Benim yaşadığım problem firma ile alakalı o zaman. Bende Amerika'dan sipariş verilmesin diye böyle bir uygulama olduğunu düşünüyordum ama THY beni çok şaşırttı.

MacPro almıştım 1 haftada geldi, 1 hafta havaalanından alamadım vermediler. Tövbe etmiştim. :)

• Öncelikle hayırlı olsun, çok güzel bir alet.
    Mesleğinizi bilmiyorum ama sanırım öğretmensiniz. Böyle bir alet alabildiğinize göre ya evli değilsiniz yada kendiniz için yaşıyorsunuz. Yoksa Van da olup da o paraya o bilgisayarı alacak kişiler olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullanın. Bu arada laf atan yok monster cart curt diyenler olmuş. Allah aşkınıza bir monster pc sini izleyin youtube den birde bunun videosunu izleyin görülen köy klavuz ister mi ?

Orijinalden alıntı: walem

Öncelikle hayırlı olsun, çok güzel bir alet.
    Mesleğinizi bilmiyorum ama sanırım öğretmensiniz. Böyle bir alet alabildiğinize göre ya evli değilsiniz yada kendiniz için yaşıyorsunuz. Yoksa Van da olup da o paraya o bilgisayarı alacak kişiler olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullanın. Bu arada laf atan yok monster cart curt diyenler olmuş. Allah aşkınıza bir monster pc sini izleyin youtube den birde bunun videosunu izleyin görülen köy klavuz ister mi ?

Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum Monster nerde Alienware nerde güldürmeyin adamı

''walem'' haklı görünen köy uzakta değildir

Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
    || SONY NXT SERIES XPERIA P ||

• quote:

teşekkür ederim. çok şükür öğretmen de değilim evli de değilim :))))) müdür olarak bitlis/hizan da görev yapıyorum. burada yapacak bir şey olmadığı için ve masaüstü bilgisayarı da rahat bir şekilde gittiğim her yere götüremediğim için almışken en iyi oyun laptopunu almak istedim. aletten gayet memnunum. şimdiye kadar ki bütün oyunları yüksek çözünürlükte oynatmakta. beni rahat 3-4 sene götürür diye düşünüyorum. monster olayına gelince: ürünü aldığımda dolar bugüne göre daha düşüktü ve hesap yaptığımda monster ile alienware arasında çok az fiyat farkı vardı. ilk başta belirttiğim donanım (ssd ve 8 gb ram hariç.bunların yerine 320 gb hdd, 4 gb ram vardı) + 18" taşıma çantası + kargo + lisanslı win 7 home pre 4700 TL ye maloldu. o yüzden monsteri hiç düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 9 Şubat 2012; 1:13:08 >

• quote:

quote:

teşekkür ederim. çok şükür öğretmen de değilim evli de değilim :))))) müdür olarak bitlis/hizan da görev yapıyorum. burada yapacak bir şey olmadığı için ve masaüstü bilgisayarı da rahat bir şekilde gittiğim her yere götüremediğim için almışken en iyi oyun laptopunu almak istedim. aletten gayet memnunum. şimdiye kadar ki bütün oyunları yüksek çözünürlükte oynatmakta. beni rahat 3-4 sene götürür diye düşünüyorum. monster olayına gelince: ürünü aldığımda dolar bugüne göre daha düşüktü ve hesap yaptığımda monster ile alienware arasında çok az fiyat farkı vardı. ilk başta belirttiğim donanım (ssd ve 8 gb ram hariç.bunların yerine 320 gb hdd, 4 gb ram vardı) + 18" taşıma çantası + kargo + lisanslı win 7 home pre 4700 TL ye maloldu. o yüzden monsteri hiç düşünmedim.

En iyisini yapmışsın hocam Bekar 4 ever ^^ Kendinize zaman ve para ayırmak kadar güzel bir şey yoktur eminim. Bende sizin gibi solo player olmak istiyorum hayatta. Yurt dışına gitmek ve yerleşmek biraz zor olacak ama kendim için bunu başarmam lazım. Dedikleriniz ve genel olarak okuduğum kadarı ile müşteri memnuniyeti sağlayan ve uzun ömürlü ürünlerin alayı yurt dışından sipariş/alınma o yüzden gidip hem hayat standartlarımdan ödün vermemek hemde her şeyin en iyisini kullanmak istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

monsterla alienware i karşılaştıran genç dehalara cevap bile verme tenezzülünde bulunmayın.
    monster ne ya?monster ne kardeşim?güldürmeyin adamı
    alienware'in m18x modeli sizi 6-7 sene götürür.
    6-7 senede 3 tane pc değiştireceğinizi varsayarsak bu fiyatta alienware karşılığı olmuş oluyor.
    amerikadan getirticem ben.az kaldı.arkadaşım gidiyor.
    alet ağırlığı dışında bi numara bi çok masaüstünü bile performansta geçer soğutucuyla birlikte.

((((((bi numara bi çok masaüstünü bile performansta geçer soğutucuyla birlikte.))))

eminim masa üstünü geçer.. sen herkesten iyi biliyorsun..
    bu arada tenezzül etme cevaba.....

monster _müşteri memnuyeti-hızlı teknik servis-daha geniş konfigarasyon.. ve made in tc(mümkün olduğu oranda)
    ben çok memnunum.. çamur atmayın..
    26000tl ye monster var gidin birde onu deneyin..

• quote:

arkadaşlar videoları resimleri koyacağım ama söylemek gerekirse yok böyle bir alet ya

en kısa zamanda ssd ve ram takviyesi yapacağım3

Kardes hangi firma falan bilgi verir misin?6990 mi 6970 crossfire.

Pm bekliyorum.

quote:

abi siz diger cevaplarda ddr3 4 gb ram demissiniz ben internet sitesinden baktim 32 gb ddr3 ram diyor ramini tam olarak öğrenebiliiyim m18x in saygılarımla

• Hocam epey hararetli marka kıyaslamaları yapılmış,ben monster aldım alienware almayı elbette çok isterdim ama cesaret edemedim sipariş verip gümrük vs uğraşmaya ama gerçekten alienware markası daha dell tarafından satın alınmadan öncesinde duymuştum bu markayı ve çok beğenmiştim bir kaç arkadaşım masaüstü sistem almıştı bir süre önce o ara param olmadığı için alienware için girişimde bile bulunamamıştım şuan monster a sipariş verdim ,,fakat bazı arkadaşlar demiş ya ordan burdan parça alıyor , arkadaşlar kasaları bile aynı firma üretiyor sadece monster dell sayesinde epey yatırım yaptı kendine kasa dizaynı yaptı ve bunu üretiyor patentli olarak monster da böyle bir sermaye yatırabilirse ( 200bin TL en az ) kendi kasa dizaynını yaptırıp ürettirebilir tabi bu epey zaman ister,donanıma gelince alienware ekran kartı mı üretiyor sanıyorsunuz siz ,tüm parçalar bire bir tamamen aynıdır tek fark kasa dizaynı tabi bu da çok etkili özellikle bu kadar güçlü makinalarda soğutma anlamında en önemli şey dizayn ve malzeme kalitesidir ama şu olgu çok yanlış monster bilmiyorsunuz belki ama clevo kasaları kullanıyor ki clevonun bir çok notebook u masaüstü sistemlerden bile iyiydi bir araştırma yaparsanız şirket epey kaliteli,monster da bu ürünleri satıyor,bir arkadaş da msi demiş ee msi kasaları da barabone değil mi arkadaşlar hepsi ama hepsi aynı şirketlerden çıkmadır kalite aynı tek fark fiyattır ve bu fiyata göre herşeyde olduğu gibi malzeme kalitesi biraz oynar fakat pendikspor muhabbeti gerçekten gülünç neyse ben size kendi siparişini verdiğim notebook u yazayım monsterda epey pahalıya gelecekti fakat teslim süresi geç olarak ön sipariş verdiğim için epey ucuza geldi (donanıma göre)

Intel® Core™ i7-3720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (QS/OEM)
    Intel® HM77 Chipset
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 680M 256-Bit DX11
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    120GB Kingston HyperX 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
    500GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9500420AS
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Sırt Çantası
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi

ekstra : ışıklı klavye

MONSTER® LCD Ekran Temizleme Spreyi 200 ML
    Şifreli Notebook Kilidi
    Notebook Sigortası Teknokask

toplam : 5935 TL civarı para tutuyordu
    peşin indirimi ve yararlandığım kampanyalar ile ben : TOPLAM : 4315 TL Para yatırdım...

ekran kartını test etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bir çok sli ekran kartlarından bile hızlı ..
    ki ivy bridge işlemcinin farklarını söylemeye gerek yok sanırım
    yerli firma ve görülmemiş müşteri memnuniyeti ve ultra hızlı teknik servis ve teknik desteği de zaten biliyorsunuzdur..
    İyi forumlar

• http://www.facebook.com/herseyoyunicin boyle bi site buldum bunda alısveris eden varmı
    Ram:(4*4) 16 gb corsair vengeance ram
    DW: Samsung Bluray oynatıcı ve DWD RW yazıcı
    Hdd: 120 gb ocz vertex 3 sata 3 ssd ve 1 tb wd black 64 mb cache sata 3
    Ekran kartı: Sapphire hd 6990 4 GB 512 Bit
    psu:1000 Watt silverstone +80 plus
    Cpu soğutucu: corsair h80 sıvı sğutma
    KASA: Cooler master haf 942 full tower kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn187 -- 26 Nisan 2012; 15:09:13 >
  • Ben de estetiğinden dolayı alienware almak istiyorum ama çok pahalı ya.Yukarda monsterle aynı özelliklere sahip alienware daha ucuza geliyor demişsin ben tam tersini düşünüyorum.Eğer gerçekten öyleyse hangi sitede 3500tl kadar verebilirim ama güzel bi alienware için yeterli değil sanırım.

edit: hatta en kötüsüne bile yetmeyebilir
    edit: M17'ye yetiyormuş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 18 Mayıs 2012; 10:34:50 >

A true Warsong spits in the face of death
  • arkadaşlar bir hatırlatmada bulunmak isterim ,

konu laptop olunca marka değeri kendisini belli etmekte.

Monster bence işletme olarak kendi ürün itibarına çok önem veren bir firma ve satış sonrası hizmette oldukça övgü gören bir firma.

Dell ise pc segmentinde en iyi markadır ,bunu takip eden lenovo ve asus diyebilirim.

Ancak herşey işlemci ram ekran kartı değil.Kullanılan anakart ,hatta anakartın üstündeki diyotların kaç saat kullanım ömrü var gibi kaygıları detayları düşünecek olursanız Dell,IBM ,apple ve Toshiba gezegendeki en iyi 4 isimdir. Şöyle bir durumda sözkonusu ASUS son 4 senedir en az hatalı ürün ,en az hata çıkaran ürün ününe sahip olmuştur. Ancak yukarıda andığım 4 markanın cihazları UZUN yıllar hizmet verir.

Değerlendirme yaparken sadece cpu,gpu,ram vb. bileşenleri gözonune almayın ,kullanım ömrü gibi bir kriteriniz de olsun.

Böyleleikle arkadasımızın aldıgı Alienware minimum 7-8 yıl ilk günkü performansında hizmet vereceğinden ,uğruna verilmiş paranın hakkını çoktan çıkarmıştır.Güle güle kullansın.

• para var huzur var hayrlı olsun dostum

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.