Şimdi Ara

ALIENWARE ekran karti secimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshibanin kili sonynin fani derken alacak bir makine bulamaz oldum assagida ozelliklerini yazdigim makineyi rica ettim bir arkadasimdan bir ay kadar beklersem getirebilecek lutfen ozelliklere bir bakin bu paraya deger mi?

bununla birlikte 1GB ATI Radeon™ Mobility HD 5870 kart tercih edersem fiyat 300USD dusuyor ama bu kartta directX 11 var. yani ust duzey bir kart ama tek kullanildigi icin daha ucuz. hangisi daha uzun omurlu olur sizce daha fazla gucemi daha yeni teknolojiyemi para yatirmaliyim

SYSTEM COLOR: Space Black - Anodized Aluminum
    PROCESSOR: Intel® Core™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
    OPERATING SYSTEM: Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
    WARRANTY AND SERVICE: 1 Year Basic Service Plan
    VIDEO CARD: Dual 1GB ATI Radeon™ Mobility HD 4870 in CrossfireX™
    LCD PANEL: 17-inch WideUXGA 1920 x 1200 RGB LED (1200p)
    MEMORY: 4GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz
    HARD DRIVE: 1TB Raid 0 (2x 500GB 7,200RPM HDDs)
    INTERNAL OPTICAL DRIVE: Slot-Loading Dual Layer Blu-ray Burner (BR-R, DVD+-RW, CD-RW)
    WIRELESS CARDS: Wireless 1520 802.11n Half Mini-Card
    SOUND OPTIONS: Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio
    BLUETOOTH: Internal Wireless Bluetooth® 2.1 with EDR
    POWER ADAPTERS: 240 watt Adapter

2929USD

+300USD - Intel® Core™ i7 820QM 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache)
    +900USD - Intel® Core™ i7 920XM 2.0GHz (3.2GHz Turbo Mode, 8MB Cache)
    +169USD - 6GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz
    +251USD - 8GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz
    +299USD - 3 Year Basic Service Plan
    +100USD - 1.2TB Raid 0 (2x 640GB 5,400RPM)
    +420USD - 256GB Raid 0 (2x 128GB Solid State HDDs)
    +890USD - 512GB Raid 0 (2x 256GB Solid State HDDs)

"+" listesindende i7 820 ve 8gb ramlerde cok gozum var ama 550$ daha artmasini goze alamdim. fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 27 Nisan 2010; 11:47:31 >

• bence cok ucuk bir makina ve ucuk bir fiyat alienware saygi duyarim ama pahali yahu bence amerikadan getirtecekseniz sony f serisi getirtin bahsedilen sorunlar yok kendim kullaniyorum 2 aydir ne mikrofon ses sorunu nede fan sesi var daha ucuza gelir ve i7 820QM ve 8GB DDR3 1333mhz ramde koyabilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF34

bence cok ucuk bir makina ve ucuk bir fiyat alienware saygi duyarim ama pahali yahu bence amerikadan getirtecekseniz sony f serisi getirtin bahsedilen sorunlar yok kendim kullaniyorum 2 aydir ne mikrofon ses sorunu nede fan sesi var daha ucuza gelir ve i7 820QM ve 8GB DDR3 1333mhz ramde koyabilirsiniz....

ne kadara aldin vaioyu ustad ve icinde neler var biraz bilgi verir misin?
  • benim konfigurasyonda ;

i7 720Qm
    4gb ddr3 133mhz ram
    500gb 7200rpm harddisk
    klavye isiklandirma
    1gb gt330m ekran karti
    mat vaio premium ekran var. tax ile 1500 dolardi. sen i7 820QM ve 8gb ram koyarsan eger 2100 dolar gibi bir fatura cikar sanirim sonystyle uzerinden konfigure edip bakabilirsin fiyatina. turkiyeye girisinde vergi vermeyeceksen bir arkadas getirecekse uygun olur. benim amerikayi tercih etme sebebim gri kasa ve made in usa class 1 laser product olmasiydi zaten turkiyedeki made in china lari goruyoruz hala sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF34

benim konfigurasyonda ;

i7 720Qm
    4gb ddr3 133mhz ram
    500gb 7200rpm harddisk
    klavye isiklandirma
    1gb gt330m ekran karti
    mat vaio premium ekran var. tax ile 1500 dolardi. sen i7 820QM ve 8gb ram koyarsan eger 2100 dolar gibi bir fatura cikar sanirim sonystyle uzerinden konfigure edip bakabilirsin fiyatina. turkiyeye girisinde vergi vermeyeceksen bir arkadas getirecekse uygun olur. benim amerikayi tercih etme sebebim gri kasa ve made in usa class 1 laser product olmasiydi zaten turkiyedeki made in china lari goruyoruz hala sorunlu

arkadasin annesi ogluna hediye gonderiyormus gibi yapacak. vergi biner mi acaba, bide vergi binerse sictik hayatta alalmam bu fiyata

• direk caydim alienware yonelmemin sebebi toshiba ve sonylein olagan ustu sorunlar cikarmasi idi. senin alete baktim 1444.99$ tutuyor hic isim olmaz iki vaio parasi vermeye. nasi memnun musun makineden oyun performansi filan?
  • o hediye olayi tutmuyor gumrukteki elemanlarda turk yemiyorlar bizim hediye numaralarini o yuzden vergi kesinlikle biner ben cok memnunum tavsiye ederim ama turkiyeden alma bu seriyi sorunlari giderilmemis cunku. sonystyledan fiyat cikarttiginda %8.25 vergi ekleniyor alirken (tax) onu da ekle fiyata. gumrukte takilirsa eger %20 gibi bir vergisi var aslinda turkiye fiyatina denk geliyor ama kendine ozel bir makine almis oluyorsun karar senin. oyun performansini soyle anlatiyim assasins creed 2 yi 1440 cozunurlukte full detay; colin mcrae dirt 2 ve nfs shift i 1920 cozunurlukte orta-yuksek detayda oynuyorum... yani 1920*1080 gibi full hd oyun diyerek kastirmazsan 1440ta full grafik oyanayabilirsin tum oyunlari ve bu da gayet yeterli bence....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.