Şimdi Ara

Aliekspress satıcı stokta yok diyip iptal istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesajları geç fark ettim ne gibi bir yol izlemem gerek ilk siparişim ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum iptal yeri bir türlü göremedim...

• İlginç bir durum satıcı hem gönderdim diye işaretlemiş hem stokta yok diyor. Satışı kendi iptal etmek istemiyor. Senin iptal etmeni istiyor. Galiba kendileri iptal ederse AE uyarı veriyor.
    Gönderdikten sonra 5 gün dispute açamıyorsun. 5 gün geçsin dispute aç, satıcı geri ödeme yapacakmış. Yada uğraşırım diyorsan AE şikayet et. Yine parayı aynı zamanda alırsın. Satıcı akıllanmış olur.
  • aynen öyle saçmalık satıcı elimde yok derken gönderiyor.peki satıcıyı nasıl şikayet edicem yani herhangi bir buton göremedim.
  • kayalican kullanıcısına yanıt
    Uyarı almamak için yapıyorlar. Bana da sürekli mesaj yolluyordu. Ürünü istemiyorum işaretle. Ben de ısrarla hayır ben ürünü istiyorum. Senin stoğun yok ben onu işaretledim diyordum. Sonra dayanamadı iptal etti.

http://www.aliexpress.com/help/newContactUs.htm Seçenlerden uygun konuyu seçince start chatting aktif oluyor. Online olarak derdini anlatabilirsin.
  • yardımınız için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.