Şimdi Ara

Alıcılar Ilan açıklamasını okumaktan aciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, panelvandan actirdigim connectimi internete koydum. Aciklamada detaylı yazdım cok uzun tutmadım(malum çok okuyan bir millet değiliz) fakat insanlar aciklamayi okumaktan hatta arabanın kac model olduğuna bakmaktan aciz. İlk kez araba satmıyorum fakat bu sefer tadı kaçtı.

Zirrrr zirrr.
    & Alo buyrun
    # He bi satilik araba varmis kac model bu?

Zirr zirrr
    & Alo buyrun
    # Degisen boya var mi
    &Ilanda belirttigim uzere boya değişen hasar kaydi yok. Okuduğunuz üzere sonradan açtırdım camları koltuğu bu konuda kafaniza takilan var mi? . (Anasina sövmüyorum burada)
    # honk tizt bizt, nasıl sonradan açılma ya ben bilmiyordum. (Sanki anasına atasına sövdük öyle bir tavır)

Sizler bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz?

EDİT: Aranmamak istesem numaramı vermezdim.Benim dert yandığım nokta arabam sonradan açıldı açık açık yazdım camı koltuğu sonradan açıldı vizeye koltuğu sökerek gireceksiniz diye.Adam arıyor normal olarak anlatıyorum km de şu durumu şu.İlanı okudunuz değil mi sonradan açma böyle böyle zırt pırt.Heee abi biz okumadık tam ilanı ya... sonradan açmaysa olmaz. XD Adam tutsa böyle böyle yazmışşınız ama bi anlatır mısınız? farkı ne tam olarak ne yapıldı filan dese başım gözüm üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimi saticilar da aracini tanimadigindan mi, yoksa uyanikligindan mi bilinmez; kamyonet gecen aracini, otomobil ruhsatli kategorisinde ilana cikariyor. Arayinca öğreniyoruz kamyonet ruhsatli oldugunu

Diger yandan, bahsettiginiz konuda haklisiniz ama millet de paranoya olustu; hatasiz kusursuz, cok pert arac denk geldi bana ve tanidiklara.

Özellikle sehirdisindan gelecek olanlar, orada yazsa bile arayip teyit alma zorunlulugu hisseder. Mesela ben de sehirdisindan buldum, özellikle ilk sahibi olup olmadigini sordum, ilk sahibi oldugunu soyledi. Aracin ekpertiz sonuclarini aldiktan sonra tekrar sordum, ikinci sahibi oldugunu itiraf etti. Simdi naparsin, bir daha ucak bileti alip geri mi donersin, yoksa hatirladikca küfür mu edersin.
  • Kimi saticilar da aracini tanimadigindan mi, yoksa uyanikligindan mi bilinmez; kamyonet gecen aracini, otomobil ruhsatli kategorisinde ilana cikariyor. Arayinca öğreniyoruz kamyonet ruhsatli oldugunu

Diger yandan, bahsettiginiz konuda haklisiniz ama millet de paranoya olustu; hatasiz kusursuz, cok pert arac denk geldi bana ve tanidiklara.

Özellikle sehirdisindan gelecek olanlar, orada yazsa bile arayip teyit alma zorunlulugu hisseder. Mesela ben de sehirdisindan buldum, özellikle ilk sahibi olup olmadigini sordum, ilk sahibi oldugunu soyledi. Aracin ekpertiz sonuclarini aldiktan sonra tekrar sordum, ikinci sahibi oldugunu itiraf etti. Simdi naparsin, bir daha ucak bileti alip geri mi donersin, yoksa hatirladikca küfür mu edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Kimi saticilar da aracini tanimadigindan mi, yoksa uyanikligindan mi bilinmez; kamyonet gecen aracini, otomobil ruhsatli kategorisinde ilana cikariyor. Arayinca öğreniyoruz kamyonet ruhsatli oldugunu

Hocam isteyin şase no direk vermezse zaten sıkıntısı vardir. Sorunu olmayan doğru düzgün satıcılar direk ne isterseniz çıkarır verir.

• Arabayi ilana koyduysaniz, arayan herkese atar yapmadan cevap vermelisiniz. Hele de s.disindan arayanlara.

Binbir cesit insan var. Kimi okur, sormaya gerek duymaz. Kimi saticidan tekrar duymak ister.

Video isteyen bile olsa, canli video cekerim.

Anlayisla karsilamak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    O konuda hemfikiriz, ben de aynı yolu izledim

Aracin sicilinde birsey yok ama yine de yalan sinir bozuyor

• Ben alirken baktirmadim diyenler var bide. Pazarlik konusunda 1tl bile indirmezken nasil bir comertliktir ki alirken baktirmamis.

Sizin durum ise piyasaya gore soruluyor. Boya yok, degisen yok yazan nice ilanlar var arayinca ortaya cikiyor, yani teyit etme amacli gibi bir sey

• Verdiğiniz örnek cevaplarda gereksiz olarak sert çıkışlar yaptığınız görülüyor. Aracı satarken çok daha toleranslı ve sabırlı olmanız gerekiyor arayanlara karşı . Aksi halde olası alıcıları elinizden kaçırırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu altına yorum yazma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şu var. Başlık: Hasarsız, fabrikadan çıktığı gibi, sıfır kokusu üzerinde, nokta hatasız, çizik bile yok.

Açıklama: Şöyle temiz böyle temiz ilanın bir yerine bir kadar nazardan dolayı cüccük kadar boyası var, şu parçaları ejderha çarpmasından dolayı değişti. E hani, hatasızdı?

Beterin beteri var, arabaya bakmaya gidiyorsun bir yerde boya çıkıyor. Diyorsun hani boyasızdı? Olur o kadar abicim, nazarlık olsun o da, o kadarcık boyadan ne olacak, her araçta var artık, normal.. Velhasıl, paranoyak olduk artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Verdiğiniz örnek cevaplarda gereksiz olarak sert çıkışlar yaptığınız görülüyor. Aracı satarken çok daha toleranslı ve sabırlı olmanız gerekiyor arayanlara karşı . Aksi halde olası alıcıları elinizden kaçırırsınız.

yöneticiye not

konuyla ilgili olarak bu video türk halkına nasıl satış hizmeti sunulması gerektiğini anlatmaktadır

• Teyit almak için mutlaka tekrar sorulur ki bende sorarim mutlaka ağzından duymak isterim, Kuzenim yanlış yazmış, site hatasindan vsvs komik bahanelere karşı.

Hasar kaydini ekledim video ekledim insan kendini mal gibi hissediyor adam aciklamadan 1 cümle okuma zahmetine girmemiş :)

• anyhill kullanıcısına yanıt
    forumu kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısınız daha sabırlı davranmam gerekiyor , fakat insanlar sanki araba cipsten çıkmış da kendi parasinida uzaydan gelmis gibi davranan cok insan var. Fakat gösterdiğim saygıyınin geri dönüşünu bekliyorum galiba. Yalniz hakkını yememek lazim cok cok beyefendi insanlarda arıyor. Hal hatir soran sonra araba için rahatsiz ettim musait misiniz diyen vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 5 Ocak 2018; 22:55:8 >
  • valla hocam olayın tam tersi senaryoya da bakarsan ilanı yanlış kategoriye açanı mı ararsın değişen boya yok yazıp 3 parça boya çıkanını mı ararsın 2016 modeli işaretleyip ruhsatta 2015 çıkınca 2015 sonunda aldım 2016 sayılır diyeni mi ararsın her tip ilan mevcut. Sattığınız aracın marka modelini bilmem ama alıcı bilmem kaç bin para verecek 3 5 soru da sorsun artık
  • alıcılar haklı 10 gün önce benimde araç alma işim oldu iki aylık süreçte exper ve mesaj ücreti dahil 1000 TL üzeri param gitti expere sokmadıklarımda oldu insanlar çok yalancı yalan söyledikleri için paramı ve zamanımı çalan satıcılara hakkımı helal etmiyorum ilanda yazsada artık güvenemiyorsun en sonunda ilk sahibinden bir araba aldım onda bile dediginden bir fazla boya çıktı dogru söyleyenlere en yakını oldugu için bir şey demedim aldım aracı
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Araba bakıyorum, cruze, adam plakayı bile söylemiyorum, boya var 3 Parça kaput dahil, kaza nasıl Bir kaza hasar kaydı nedir diyorum, boya için illa kaza mı olmalı diyor, kaza yapmadı mı araç araç diyorum savusturuyor..

Kimisi zamanım değerli ekspertiz yaptırmam diyor..

Sanki pazardan patates alıyoruz..

• Alıcı sormakla sizde cevap vermele yükümlüsünüz.Uraşamam diyorsanız galeriye teslim edebilrsiniz.

Piyasa kalpazan dolu herkes tekrar sorarak emin olmak istiyor.Gayet normal.
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    hakanhakan57 H kullanıcısına yanıt
    üstadım elbet soracak soru sanırım ben anlatamadım tam derdimi.Yazılanı oku öyle sor sorunu diyorum.Boyasız yazmışşınız ama hiç boya yok değil mi? filan demesini beklerdim ben.Adam bildiğin okumuyor ilanı, sanki reklam yazıyor altta :)

+++ eee anlat bi arabayı kaç model kaç km de
    ---Peki abi böyle böyle şu var bu yok arabada.
    +++ hımmm (atıyorum) çelik jant yoksa olmaz almam ben

yahu mübarek insan sen okusan resme bi baksan görecen çelik jant yok.

Belki de daha fazla hayat tecrübesi edinmem lazım fakat şu yaşadıklarım benim aklıma mantığıma yatmıyor.Biz de yeri geliyor alıcı oluyoruz. Geceniz güzel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:7:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Bir de şu var. Başlık: Hasarsız, fabrikadan çıktığı gibi, sıfır kokusu üzerinde, nokta hatasız, çizik bile yok.

Açıklama: Şöyle temiz böyle temiz ilanın bir yerine bir kadar nazardan dolayı cüccük kadar boyası var, şu parçaları ejderha çarpmasından dolayı değişti. E hani, hatasızdı?

Beterin beteri var, arabaya bakmaya gidiyorsun bir yerde boya çıkıyor. Diyorsun hani boyasızdı? Olur o kadar abicim, nazarlık olsun o da, o kadarcık boyadan ne olacak, her araçta var artık, normal.. Velhasıl, paranoyak olduk artık.

AÇıklamada yazmış Ejderha çarptı kaput değişik.Sende eğer kaputu değişik araba almayacaksan aramazsın adamı.Neden ? çünkü okudun sen değişmiş kaput ve araba senin kriterine uymuyor.Veya tavanda saksı düşmesinden boya var.Ben (alıcı yerine koyuyorum) tavan boyalı araba almam, okudum ilanı ve dedim ki heee saksı düşmüş tavanda boya var, kapat ilanı başkasına bak.

Adam 3 5 parça boya der veya 3 parça boya der ama belirtmez neresi olduğunu tabiki sor, sen boyasız arıyorsun ve adam boyalı diye yazmış ama açıklamayı okumamışşın. Benim kafama yatmayan nokta bu.(Ayrıca 4 parça boya var yazıpda bu 4 parçadan biri tavan olduğuna da gördüm :D ))

Çok üzgünüm google translate den çevrilmiş gibi bir yazı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:41:44 >

• x model telefon.

açıklama: anakart bozuk,ekran saglam.

oce:merhaba indirim yap alim.

ben: x tl olur.

oce: anlastik adres ver.

ben: al oc

oce: bi sorunu var mi

ben: yok tabiki, yarı fiyatına koyma sebebim mal olmam.

• Memlekette sığır çok.
  • Sahibinden tam olay site. Bazen cok egleniyorum.

Alicilarin parasi cok kiymetli ancak saticilarin mali cok degersiz goruluyor.

1000 TL lik herhangi bir sey koyuyorum, 350 TL teklif ediyorlar. 350 TL teklifle kalsa yine iyi, ilandaki aciklamalarin hepsini teker teker soruyor. Ilani okudun mu diyorum yok ben direkt aradim diyor. Ararken yanlis aramiyorlar ama sorarken tozuna kadar soruyorlar.

Bakmayin bu kadar emoji koyduguma bazen delirtiyorlar; ama genelde egleniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.