< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:27:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:27:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimi saticilar da aracini tanimadigindan mi, yoksa uyanikligindan mi bilinmez; kamyonet gecen aracini, otomobil ruhsatli kategorisinde ilana cikariyor. Arayinca öğreniyoruz kamyonet ruhsatli oldugunu
Diger yandan, bahsettiginiz konuda haklisiniz ama millet de paranoya olustu; hatasiz kusursuz, cok pert arac denk geldi bana ve tanidiklara. Özellikle sehirdisindan gelecek olanlar, orada yazsa bile arayip teyit alma zorunlulugu hisseder. Mesela ben de sehirdisindan buldum, özellikle ilk sahibi olup olmadigini sordum, ilk sahibi oldugunu soyledi. Aracin ekpertiz sonuclarini aldiktan sonra tekrar sordum, ikinci sahibi oldugunu itiraf etti. Simdi naparsin, bir daha ucak bileti alip geri mi donersin, yoksa hatirladikca küfür mu edersin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 5 Ocak 2018; 22:55:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:7:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Ocak 2018; 0:41:44 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |