Şimdi Ara

ALİBABA PS4 150 USD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar alibabadan ps4 alan var mı ps4 u 150dolara satıyolar hatta suan konusuyorum satan kisiyle.ama daha once alan arkadas varsa bu dogru mudur guvenilir mi bunlar ?altın uye bunlar ayrıca.

• Güvenemiom boh da çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar ucuza nasıl olacak bilmiyorum arkadaslar ya alacam bakalım gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzyhntr

bu kadar ucuza nasıl olacak bilmiyorum arkadaslar ya alacam bakalım gelecek mi

2 yıl garantili konsolu 2.el hiç açılmamış kullanılmamış 900tlye aldım.
    150 dolar az para değil. üzerine 400-500 daha koy burdan 2.el almaya çalış.
    150 doları orda 1 ay işletirsin elinede hiçbişey gelmez beklediğinle kalırsın.
  • Sen al bakalım birşey olmazsa bizde alırız

• kararsızım arkadaslar.
  • PS4 fotografi gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eBay'den PSN kartı almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  ALİBABA PS4 150 USD
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

Güvenemiom boh da çıkabilir

• Akıl mantık işimi ya böle konumu açılır

• Biraz dikkatli bakın o ilanlara. Alibaba toptancı sitesi. Orada alt sınır vardır. Bir kerede en az 5-10-50 gibi rakamlarda toplu satış yaparlar. O yüzden fiyat normalden ucuzdur. Açık bir şekilde fiyat yazıldıysa orada "Asgari Sipariş Miktarı" yazar. Bakın oraya. Ha eğer 1 birim yazıyorsa cidden dolandırıcıdır inanmayın da büyük ihtimalle toplu satıştır o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Şubat 2015; 17:52:44 >
  • Akil mantik isi evet arkadasim boyle bir mesele var ki konu acilmistir.konudan cikacaksin uymadiysa.

Arkadaslar ben gumruk memuruyum boyle bir durum var.bunlar toptanci.amerikada 399 dolar bu urun.bu kisiler min 2 seklinde satiyolar.bircok satici var.konustuk ettik .daha once alan olmadigi icin ve turkiyede kaziklandigimiz icin arkadaslara garip gelebilir.ama tam olarak guven sagladiktan sonra alacam.150 dolara satan adama pek guvenemedim ama malezyadan 200dolara satan bi adam var. 3 tane alana 1 bedava.toplam 4 adet 600usd ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 28 Şubat 2015; 18:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzyhntr

Akil mantik isi evet arkadasim boyle bir mesele var ki konu acilmistir.konudan cikacaksin uymadiysa.

Arkadaslar ben gumruk memuruyum boyle bir durum var.bunlar toptanci.amerikada 399 dolar bu urun.bu kisiler min 2 seklinde satiyolar.bircok satici var.konustuk ettik .daha once alan olmadigi icin ve turkiyede kaziklandigimiz icin arkadaslara garip gelebilir.ama tam olarak guven sagladiktan sonra alacam.150 dolara satan adama pek guvenemedim ama malezyadan 200dolara satan bi adam var. 3 tane alana 1 bedava.toplam 4 adet 600usd ye geliyor.

Tanesini 150 dolara satana inanmiyorsunuz ama 4 tanesi 600 dolar olunca inaniyorsunuz demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra tvye çıkıp dolandirildim diye geziyor işte boyleleri

• bizim televizyondaki bal satıcılarının uzak doğu şubesi sanırsam
  • Playstation 4 diyip Play's Tation 4 diye bir şey gelebilir.
  • 150$ olduğuna göre kendileri üretiyorlar kutusunu,içindeki m10 vidayı ve silikonu.vestel gibin yani.alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds4 gelebilir.

• alma hocam yav 2. el al daha iyi 150 ye satılırmı hiç :D

• Macera aramaya gerek yok hocam. Resmi satis fiyati 399$ dir. 150$ alinabilecegini dusunmek pek mumkun deyil malesef. Şöyle bi örnek vereyim. Radyoda televizyonda reklamlar var gormusinuzdur 299 liraya S5 veriyorlar. Gorunumu ayni. Markasi s5. ee hakveririsnki bu fiyata orjinal samsung s5 vercek halleri yok. Ben gozlerimle gordum alan birini telefonun ustunde s5 yaziyo. Yani satan adam dolandirici deyil sadece kelime oyunu var. isim göruntu benzerligi yani. 150$ para verirsin ps4 gelir ama bildigimiz ps4 deyil. Cin yapimi bi alet gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.