Şimdi Ara

Aliağa oto'yu bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar instagram'da reklamı var diye gördüm, periyodik bakımı her şey dahil 300tl'ye yapıyorlar. Yerleri istanbul'da. Hiç duyan eden oldu mu acaba? Manuel golf aracım var, vw serviş 1100tl istiyor. Sizce böyle bir yerde yaptırsam ne olur? aracım 35bin km'de...
    http://www.aliagaoto.com/

• Kelepir olsun istiyorsanız bosch car servislerle görüşün ortalama aynı fiyatı vereceklerdir. Macera aramayın araba konusunda.
  • Haramdidere sanayi sitesinden hemen dibinde opel,hyundai ve mitsubishi bayileri var.

Kullandıkları yaga göre fiyat degişiyor.Vw 504/507 şartlarını saglayan en ucuz 4 litre yag 160 TL mobil1 esp.Seninaracına hangimarka ve model yag kullanacaklarını ögren.

Numaraları var ara fiyat sor.Her türlü servisten ucuza gelir.Alternatif olarak yine bosch car servisleri yada euromaster var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 22 Şubat 2019; 15:59:3 >
  • Aracımi getirdim, birazdan araştırdım ve uzun yıllardır burada hizmet veren bir yer olduğunu öğrendim. Bir de büyük bir servis yeri. Hafif bakım olduğu için sorun yaşayacağımı sanmıyorum motor yağı olarak Castrol magnetec kullaniyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ucuz malzeme kullanıyorlar. Benim aracın sadece orijinal filtreleri ve kaliteli yağ 300'e yakın tutuyor. İşçilikle beraber 400'den aşağı kimse yapmaz.
    Yağı da vakumla yukarıdan mı çekiyorlar yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 22 Şubat 2019; 16:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Aracımi getirdim, birazdan araştırdım ve uzun yıllardır burada hizmet veren bir yer olduğunu öğrendim. Bir de büyük bir servis yeri. Hafif bakım olduğu için sorun yaşayacağımı sanmıyorum motor yağı olarak Castrol magnetec kullaniyorlar.
    Castrol magnetek yerine castrol edge LL tsi motorlara daha uygun alternatif olarak mobil1 esp yada liqui moly 4200

• nacker kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aracı kaldırıp boşalttılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ konusunda ben hiç bisi bilmiyorum. Ancak arastirdikca kafam bulandı. Magnatek için iyi diyenler de çok, şimdi de siz farklı bir şey onerdiniz. Neyse aracı kullanalım bakalım ne olacak.

• quote:

Hocam yağ konusunda ben hiç bisi bilmiyorum. Ancak arastirdikca kafam bulandı. Magnatek için iyi diyenler de çok, şimdi de siz farklı bir şey onerdiniz. Neyse aracı kullanalım bakalım ne olacak.
    önemli olan aracınızın motorunun istedigi şartlar.Eger aracınızın kitapçıgına bakarsanız 15.000km bakıma giriyorsa ve vw 504/507 sertifikalarını istiyorsa bu yag o şartları saglamıyor.

Şuan için gidip yagı degiştirecek bir şey yok ama bir daha ki bakımlarda aracınızın kitapçıgına bakıp uygun şartlarda yag alırsanız motorunuzun saglıgı için iyi olur.Aracınızın kitapçıgını kontrol edinyag şartlarında ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 22 Şubat 2019; 19:9:12 >
    Peki sizce bu şekilde kullanmam bir sıkıntı yaratır mı? Aracım 3 yaşında ve 35bin km'de. Pek yol yapan birisi değilim...

• quote:

Peki sizce bu şekilde kullanmam bir sıkıntı yaratır mı? Aracım 3 yaşında ve 35bin km'de. Pek yol yapan birisi değilim...
    Siz önce kitapçıktan dedigim kontrolleri bir yapın.Aracınızın yag için istedigi şartlar nedir?

Sıkıntı yaratmaz gidin hemen degiştirin yatak sarar diyemem.Hatta çogu kullanıcı belki de bilmeden sizin gibi bu tarz yagları kullanıyordur.

Aracınıza en uygun yagı almak uzun vadede motorsaglıgı olarak geri döner.Bir şey olmaz bir dahaki degişimlerde dikkat edin.
    hocam kitapçığı aldım şimdi vw 502 00 yazıyor. yani dediğiniz gibi magnatec değil ama castrol edge daha uygun bir ürün.
  • Eğzozdan geçmeyen muayenenden kalan aracı 120 TL’ye kitlediği dandik enjektör temizleyicisi sayesinde geçiren firma 😉🤫

• quote:

hocam kitapçığı aldım şimdi vw 502 00 yazıyor. yani dediğiniz gibi magnatec değil ama castrol edge daha uygun bir ürün.
    Vw 502 00 şartlarını istiyorsa Motul 8100 X-Clean Fe 5W30 olur daha ucuz.Edge LL de olur,Mobil1 espde olur.Farklı yaglarda olur bakıp incelemenz lazım.

Bir sonra ki bakımda Vw 502 00 şartlarını saglayan istediginizyagı alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 22 Şubat 2019; 20:14:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.