Şimdi Ara

Ali Sami Yen'deki Tribünler Ne-Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sezon şampiyonlar ligi için ali sami yen'de bir takım değişikliklere gidilmiş galiba. kapalı alt tamamen değiştirilip bir nevi vip tribün olmuş, deri koltuklar plazmalar falan. tel örgüler de kalkmış. kapalı üst ise tamamen kombine olarak satılmış. şimdi benim merak ettiğim şu. yeni vip olan ve kapalı alt olarak bildiğimiz tribünde kapalı alt grup1 ve grup2 var. bu ikisi arasındane fark var. ayrıca numaralıda da grup1 ve grup2 var. bu ikisi arasındaki fark nedir. 250ytl'e acep kapalı alt grup2'ye mi gidilir yoksa numaralı grup1 mi? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• kapalı alt modern hale getirildi. orda gidip konfora eriyorsun ama ben maç izlemek istiyorum, bütün takımı gözlemlemek istiyoum diyosan numaralı daha iyidir, daha hakim yani sahaya.
  • ne zaman yapıldı yahu ? 15 gün önce falan normaldi yada benim mi dikkati mi cekmedi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

ne zaman yapıldı yahu ? 15 gün önce falan normaldi yada benim mi dikkati mi cekmedi ?

ben resmi sitede görmüştüm haberini baya önce
  • Yapılırken GsTv'de göstermişti 1-1,5 ay kadar önceydi sanırım. Asma tavanlar falan, bar, plazma TV asılıyordu. Eleman anlatıyordu "şurda viskinizi yudumlayıp maçı izliyorsunuz, pozisyonlar kaçtı diye üzülmenize gerek yok hemen arkanızı dönüp, dev ekranda pozisyonun tekrarı..."
  • Numaralıdan daha rahat maç izlersin ama; kapalı alt; vip salonu da bulunan, en gözde yeri artık stadın :P
  • neyse numaralı üstten aldık bileti zaten haydi hayırlısı walla 2 bilete de 500ytl gitti içim eridi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam cok merak ettım o imzandakı sıstem monıtor harıc kaca patladı sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

neyse numaralı üstten aldık bileti zaten haydi hayırlısı walla 2 bilete de 500ytl gitti içim eridi

hocam ben 450'ye kombine aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

hocam cok merak ettım o imzandakı sıstem monıtor harıc kaca patladı sana

sorsana ilk önce o bordu kim verdi ona diye

melih nbr ya sen maça gelirmiydin kardeşim benim melih stada aram kaç metre biliyosun ama maça gelmiyorum
    yeni stada kombine alıcaz inş

• Ya burhan tam yer tam zamanı deıl ama

512 ram bı pc var 80 gb harddısk var ve 64 luk ekran kartı

Bana 512 lık ekran kartı+ 8k ram artı 750 gb harddısk ne kadar olur fıyat ver.Kasaya eklıcem bunları
  • gs taraftar indirimi+aslanlar yuvası club indirimi+aslanlar yuvası sponsoru olarak baya bir kampanya kumpanya uyguladım sana MeSeNeye
  • quote:

ne alaka şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

sorsana ilk önce o bordu kim verdi ona diye

melih nbr ya sen maça gelirmiydin kardeşim benim melih stada aram kaç metre biliyosun ama maça gelmiyorum
    yeni stada kombine alıcaz inş

walla kardeşim geliriz maça niye gelmeyelim buyur seni de beklerim hehe... hem hakket 2 adım yoldasın stada niye gelmiyorsun tembel herif hem kapıdaki görevlilerden illa biri senin alışveriş yaptığın birine denk gelir beleşe girersin

• Ali Samiyenin Kapalı Altı Tribünü Ala Franga olmuş Kapalıyı bölmüşler
    Tribün anlamında hoş olmamış Gs için
    Üst kat yine Ala Turka kalmış
    bölük bir tribün oldu pankart falan işleri eskisi kadar hoş olmayacak zannedersem
  • quote:

quote:

ne alaka şimdi

Hayret birşey ya bir soru sorduk işte.Ulan milletin işi gücü terslik ya.

• quote:

quote:

quote:

ne alaka şimdi

du bi yazdığını bir daha gözden geçirelim sen normal bir soru sormuş dahi olsan bile sonuna koymuş olduğun smiley son derece "TERSLİK" kelimesine uygun düşmüş. bense buna ne alaka gibi maksatını öğrenmeye çalıştığım bir cümle ile cevap vermişim. sonundaki smiley'de seninkine uygun düşmüş. şimdi buradaki "TERSLİK" nereden geliyor acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka şimdi

du bi yazdığını bir daha gözden geçirelim sen normal bir soru sormuş dahi olsan bile sonuna koymuş olduğun smiley son derece "TERSLİK" kelimesine uygun düşmüş. bense buna ne alaka gibi maksatını öğrenmeye çalıştığım bir cümle ile cevap vermişim. sonundaki smiley'de seninkine uygun düşmüş. şimdi buradaki "TERSLİK" nereden geliyor acaba?

'' hocam cok merak ettım '' anlayabileceğini sanmıştım pardon

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka şimdi

'' hocam cok merak ettım '' anlayabileceğini sanmıştım pardon

neyse bari cevabı vereyim çok merak ettiysen monitör hariç yakın 4000ytl tutmuştur sanırsam

• ulan alıntılar çok olmuş hehe

@= RaiKoNéN = madem çok merak ettin söyliyim. forumda darılmaca kırılmaca olmasın en azından galatarasaylılar arasında yakın 4000ytl tutmuştur sistem monitör hariç. daha oraya eklemediğim bir kaç şey daha var. gerçi çıkanlar da var ama 4000ytl diyelim düz hesap. manyaq harcamışım bea
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.