Şimdi Ara

Ali kuşçunun matematiğe kazandırdıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler madde madde yazıcak var mı bunları bulamadım internette

• Ödevin var değil mi liseli.
  • Ulan elinin altında internet gibi bir nimet var ve utanmadan ''bulamadım'' diyorsun.
    Bir de Temel Brittanica ya da Meydan Larousse gibi ansiklopidelere muhtaç kalsan intihar ederdin herhalde. Hey allahım tembelliğe bak.
  • Evet İlkokullu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Ulan elinin altında internet gibi bir nimet var ve utanmadan ''bulamadım'' diyorsun.
    Bir de Temel Brittanica ya da Meydan Larousse gibi ansiklopidelere muhtaç kalsan intihar ederdin herhalde. Hey allahım tembelliğe bak.

Temel Brittanica

Ömrümü aldı ömrümü bide kağıt kalitesi değişiyordu ara ara dur. :) Kuş'a gelene kadar k'ile başlayan herşeyi öğrenirdik :) Kaş,kam,kat,kür .. :)
  • quote:

Ulan elinin altında internet gibi bir nimet var ve utanmadan ''bulamadım'' diyorsun.

junior larrousse vardı bir de.

doğru mu yazdım bilmiyorum.
  • A-ant, ant-bas, bas-cam, cam-dam, dam-dün, dün-fel, fel-gla, gla-her, her-isa, isa-kar, kar-kro, kro-mag, mag-mil, mil-nou, nou-per, per-rom, rom-sığ, sığ-taf, taf-uya, uya-zwi!

Bunlar da Meydan Larousse'nin her cildinin içerdiği konu başlıklarının harfleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 15 Nisan 2012; 20:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bulamadın bişey demeki araştırmamışsın.Bana taa ortaokul zamanında vermişlerdi ödevi, o zaman bile rahat bulmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

quote:

Temel Brittanica

Ömrümü aldı ömrümü bide kağıt kalitesi değişiyordu ara ara dur. :) Kuş'a gelene kadar k'ile başlayan herşeyi öğrenirdik :) Kaş,kam,kat,kür .. :)

Anılarımı depreştirdin bro. Bununla beraber hafif bi tebessüm. Sagol bro.:)

• quote:

Ne zevk alırdım tuğla gibi ansiklopediyi okula götürüp getirmekten.Hey gidi be

edit yardım etmeyin, kendi araştırıp yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 15 Nisan 2012; 20:58:17 >
  • ben de hep merak ederdim ali kuşçu'yu. bi araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Ne zevk alırdım tuğla gibi ansiklopediyi okula götürüp getirmekten.Hey gidi be

edit yardım etmeyin, kendi araştırıp yapsın.

Hayır ben her sene sabahçıydım dolayısıyla haftasonu da 7 dedim mi uyanırdım. Evdekiler uyanana kadar da saatlerce ansiklopedi okurdum.

Şu anki süpersonik genel kültürümü ansiklopedilere borçluyum.

Ali kuşçunun matematiğe kazandırdıkları

• quote:

A-ant, ant-bas, bas-cam, cam-dam, dam-dün, dün-fel, fel-gla, gla-her, her-isa, isa-kar, kar-kro, kro-mag, mag-mil, mil-nou, nou-per, per-rom, rom-sığ, sığ-taf, taf-uya, uya-zwi!

Bunlar da Meydan Larousse'nin her cildinin içerdiği konu başlıklarının harfleri.

ansiklopedi sayfası cevirmenin zevki başkaydı be..bizde set vardı..millet ödevini yapmak için hep bize gelirdi..1980 basımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.