Şimdi Ara

ALİ KOÇ BIRAZDAN AÇIKLAMA YAPACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantsı sona erdi. Açıklamalar az sonra canlı yayında FBTV'de.

• 30 dakikadir az sonra diyor yahu.neyseki çalan Marş güzel
    "Fenerbahçem sen hayatta asla yalniz olmayacaksın."
  • Aynen marş çok güzel.
  • ya ne iş ben FB TV yi bi açtım saçma sapan bi kanal çıktı "yakışıklı beyleri beklerim" ya da "güzel ve seksi bayanlara açığım" deyip telefon numaralarını bırakanlar var. Hatlar karıştı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léopard

ya ne iş ben FB TV yi bi açtım saçma sapan bi kanal çıktı "yakışıklı beyleri beklerim" ya da "güzel ve seksi bayanlara açığım" deyip telefon numaralarını bırakanlar var. Hatlar karıştı beyler.

fb tvyi aylardır açmadın sanırım,o frekans değişti :)

http://www.lyngsat.com/turk3a.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: Léopard

ya ne iş ben FB TV yi bi açtım saçma sapan bi kanal çıktı "yakışıklı beyleri beklerim" ya da "güzel ve seksi bayanlara açığım" deyip telefon numaralarını bırakanlar var. Hatlar karıştı beyler.

fb tvyi aylardır açmadın sanırım,o frekans değişti :)

http://www.lyngsat.com/turk3a.html

+1 :D

• Yanlış anlaşılmasın kendi evimde değilim. Sıkıntı ondan olmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine Ne Oldu Ali Rıza Bey
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlıyor.
    Yönetim Özdemir'in istifasını kabul etmemiş.
  • ALİ KOÇ : Madem yazılı belge vermedik TFF neden olağanüstü toplantı?
  • Al buradan yak. UEFA ya Fenerbahçe şike yapmıştır demiş TFF. Madem şike yaptığımızı düşünüyorsun ve bunu UEFA söylüyorsun ne diye bizi hala lig de tutuyorsun söyle MAA. Kime hizmet ediyorsun söyle.
  • Ali Koç : 30.000 kombine sattık daha da fazla kombine talebi var bu yuzden Migros tribunun bir kısmı da kombine satışına çıkıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunk4life

Ali Koç : 30.000 kombine sattık daha da fazla kombine talebi var bu yuzden Migros tribunun bir kısmı da kombine satışına çıkıcak.

Böyle bir şeyi ben duymadım ama ünlülerde dahil sahip çıkan çok taraftar varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar böyle olunur, helal olsun be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Ali Koç : 30.000 kombine sattık daha da fazla kombine talebi var bu yuzden Migros tribunun bir kısmı da kombine satışına çıkıcak.

Böyle bir şeyi ben duymadım ama ünlülerde dahil sahip çıkan çok taraftar varmış.

2sinide söyledi
  • quote:

quote:

Tamamını izlediğine eminmisin ?
  • Çekilmiyormuşuz ben çekiliyorum arkadaş ya bırak ya!
  • quote:

quote:

dedi migrostanda kombine satacaklarmış
  • Şu Ali Koç'u her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor, ağlayasım geliyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

quote:

quote:

2sinide söyledi

SU AN YİNE DİNLİYOM FB TV DE:))

• quote:

quote:

quote:

Tamamını izlediğine eminmisin ?

Valla artık hiçbirşeyden emin olamiyom:((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.