Şimdi Ara

Ali Koç Başkan Galatasaray Şampiyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki sezon sonlarına doğru arenayı bu sloganla inletir miyiz dersiniz? Galatasaray ters bir takımdır, biliyorsunuz havaya girenin havasını söndürür böyle durumlarda. Fatih Terim yeni sezona rahat bir şekilde başlıyor, önemli yerlere önemli takviyeler de yapılacak. Dursun da yok. En önemlisi Galatasaray ın şampiyonlar ligini ligle birlikte götürememe gibi bir ağlama geleneği de yok çeyrek final yaşadığı yılda 10 puan farkla lig bitmiş.

Ali Koç başkan
    Galatasaray şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• favori olunca olmuyo bizim şampiyonluk
  • inş cnm ya .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

inş cnm ya .d
    Fatih Terim kaldığı sürece mümkün
  • Ali Koç başkan fener şampiyon ne kadar saçma bir düşünce.Eger bu işler zengin başkanla oluyor olsaydı bugün psg bütün kupalara ambargo koyardı.Malum psg başkanı milyarder,bizdekiler daha milyoner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB'nin sampiyon olabilmesi için önce Aykut'un gitmesi gerekiyor
  • Daha transfer sezonu acılmadı konuya bak.Dur hele bı kadroları gorup tahmın yapalım.Bak tahmın dıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle parayla pulla koçla olacak iş değil şampiyonluk ;)

• Para çok da mühim değil biz batık dönemlerde daha çok şampiyon oluyoruz. Işler yolundaysa kesin olamıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Ali Koç başkan fener şampiyon ne kadar saçma bir düşünce.Eger bu işler zengin başkanla oluyor olsaydı bugün psg bütün kupalara ambargo koyardı.Malum psg başkanı milyarder,bizdekiler daha milyoner.

PSG zaten lige ambargo koyuyor. FB nin de ligi almasından bahsediyorlar zaten cl ye ambargo koyacak demiyorki. Ayrıca Ali Koçu sadece zengin olarak mı tanımlıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiler de mi tinere başladı, bunlar ne saçma konular.
  • Bir fanatik ergen daha BLOK

• Seri blok atalım abinize.

• Fenerbahçe'de bir kenetlenme durumu söz konusu şuan ve uzun bir süredir şampiyon olmamaları durumu var. Eğer doğru işler yaparlarsa takımın ve taraftarın bu kenetlenmesi ile önümüzdeki sezonun en ciddi şampiyon adayı olacaktır.

Bizim kadromuz kisitli ve yetersiz. Bir çok transfere ihtiyacımız var. Elimizden çıkarmamız gereken çok çöp oyuncu var ve bunun üstüne Uefa ensemizde. Önümüzdeki sezon bu sezona göre daha zorlu geçecek bizim için.

Ucuz maliyetli ve çok nokta transferler yapmak zorundayız. Bu konularda hata yapmamak gerekiyor aksi halde cinnah bir sezona girebiliriz. Fatih hocanın oyun planına göre maksimum verimi alabileceği isimlere ihtiyaç var. Dünya Kupası geldi, fiyatlar iyice yükselecek. Zor bir dönem, umarım sıkıntı yaşamayız.

• Ne saçma boş bir konu. .

• quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Ali Koç başkan fener şampiyon ne kadar saçma bir düşünce.Eger bu işler zengin başkanla oluyor olsaydı bugün psg bütün kupalara ambargo koyardı.Malum psg başkanı milyarder,bizdekiler daha milyoner.
    psg geçen yıl dışında ambargo koydu zaten örnek veriyon bari örnek vereceğin takım hakkında bilgin olsun
  • Benim anlamadığım başkan zengin olunca dilediği gibi parasını kulübe yatırabiliyor mu ki? Bu işlerin UEFA standardına göre kuralları var diye biliyorum. Ali Koç camiayı birleştirecektir. İstek arzu olacaktır ama yolumuzda o kadar engel olacağını sanmıyorum.
  • Adam gelirken ben iş adamı ali koç olarak değil fenerbahçe taraftarı ali koç olarak geldim,klübü paramla yönetmeye değil bozuk düzeni düzeltmeye geldim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

Benim anlamadığım başkan zengin olunca dilediği gibi parasını kulübe yatırabiliyor mu ki? Bu işlerin UEFA standardına göre kuralları var diye biliyorum. Ali Koç camiayı birleştirecektir. İstek arzu olacaktır ama yolumuzda o kadar engel olacağını sanmıyorum.
    Ali Koç kulübe verecek o parayı. Futbol takımına transfer yapmayacak. Hiçbir şey diyemezler.

• Bu sene Başakşehir şampiyon olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.