Şimdi Ara

Ali Ağaoğlu ile E5 de karşılaştık. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
2
Favori
11.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canerozler

fena bi adam değil yaptığı yardımları gizli yapıyo adını duyurmadan gülben ergenin tweette beraber yardım yapıcaz dedikten sonra yardımını çektiğini duymuştum..

Yardım yapıyorda gizli değil bence. Televizyonda toplanan yardımlarda hep adı geçiyor.
  •  Ali Ağaoğlu ile E5 de karşılaştık.
  • kahrolsun kapitalist düzen

Mesut Yar'ın sabah haberlerine çıkmıştı bir ara cebinden deste deste para çıkardı görgüsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 22 Eylül 2011; 16:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

kahrolsun kapitalist düzen

Mesut Yar'ın sabah haberlerine çıkmıştı bir ara cebinden deste deste para çıkardı görgüsüz

http://www.timsah.com/Ali-Agaoglunun-cebinden-cikan-paralar-sasirtti/ZTVV0vUetqE
  • Ne var yani babam ve amcamda cebinde deste deste para var gorgusuzluklede alakası yok iş geregi her an lazım olabiliyor

Babanla amcanın cebinden cıkacak para nekadar olcak demenizide onermem :D
  • quote:

İyide adama cıkart demisler cıkartıp vurmus masaya yapcak birsey yok
  • quote:

• Kim o tişörtü entel stili boynuna dolayan kıro ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk.

quote:

Bilmedigin konuya damlama
  • Yazılanlara bakarsanız 2 milyar liranın ne kadar olduğunu bilmeyenler var.2 milyar eski duruma göre 2 katrilyondur.Bu onun kişisel servetidir, şirketlerinin değeri kaç milyardır bilmiyorum.Bill Gates'in serveti 60 milyar dolar.Microsoft'un değeri ne kadar bilmiyorum.Bu para ile ne yapılabilir?

2 milyar lira ile;
    dolar üzerinden hesaplıyorum,
    tanesi 20 milyondan 55 tanesi F16 Fighting Falcon,
    tanesi 6.21 milyondan 177 tane M1 Abrams
    tanesi 260 milyondan 4 tane boeing 747-400,
    tanesi 320 milyondan 3 tane 747-8 alır üstüne para kalır,
    tanesi 7.5 liradan 266 milyon paket sigara,
    eğer türkiye'den alırsanız tanesi 1 milyon dolardan 1100 tane Rolls Royce Phantom,
    eğer abd'de yaşıyorsanız tanesi 400 bin dolardan ki vergiler ve teslimat fiyatı dahil 2750 tane Rolls Royce Phantom.
    tanesi 10 bin dolardan 110.000 tane psg-1 keskin nişancı tüfeği
    eğer abd'de yaşıyorsanız, tanesi 600 dolardan ki Rus fabrika yapımlılar çok çok ucuzdur belki 50 dolardır, 5.5 milyon tane ak47,
    tanesi 25 centten 4.4 milyar tane ak47 mermisi ki tüm türkiye sabah akşam savaşsa kaç 10 senede atılır o mermi bilmiyorum
    eğer abd'de yaşıyorsanız tanesi 50.000 dolardan 22.000 tane Ford Mustang Shelby Gt 500,
    eğer türkiye'ded alırsanız tanesi 120.000 dolardan 9.166 tane Ford Mustang Shelby Gt 500,
    eğer abd'de yaşıyorsanız litresi yaklaşık 1 dolardan 1.1 milyar litre benzin ki bununla 44.000 benzin kamyon tankerini doldurabilirsiniz.
    eğer türkiye'ded alırsanız litresi 4.5 tl'den 444 milyon litre benzin ki bununla 17000 tanker doldurulabilir.
    uzar gider...

• Arabalarını kullanmak isteyenleri ataşehire bekliyor arkadaşlar istediğiniz zaman gidip kullanabilirsiniz imkanı olanlar gitsinler bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Adam halkın içinden gelme zenginlikte gözü yok herhalde.Bu arada zoom yaparmısınız şu resme hepsi aynı olsun

Ali Ağaoğlu

Evet halkın içinden gelme.
  • benim 50 metre uzağıma helikopterle indi bu adam.

korumaları falan da vardı yanına gidemedim.

maltepe köprüsüne gelmeden önce başıbüyük kavşağıyla maltepe köprüsü arasında kalan bi yer var.

niyazibey iş merkezi yaptılar, ağaoğlu da bişey yapıyo yanına. oraya bakmaya geldi herhalde. (4-5 ay oluyor)

shell kapetin oralar.

aman neyse ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Adam halkın içinden gelme zenginlikte gözü yok herhalde.Bu arada zoom yaparmısınız şu resme hepsi aynı olsun

dostum gözü parada olmasa bu bunak yaşında 20 lik piliçlerle takılmaz para gözünü kör etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_nesil_deli

Yazılanlara bakarsanız 2 milyar liranın ne kadar olduğunu bilmeyenler var.2 milyar eski duruma göre 2 katrilyondur.Bu onun kişisel servetidir, şirketlerinin değeri kaç milyardır bilmiyorum.Bill Gates'in serveti 60 milyar dolar.Microsoft'un değeri ne kadar bilmiyorum.Bu para ile ne yapılabilir?

2 milyar lira ile;
    dolar üzerinden hesaplıyorum,
    tanesi 20 milyondan 55 tanesi F16 Fighting Falcon,
    tanesi 6.21 milyondan 177 tane M1 Abrams
    tanesi 260 milyondan 4 tane boeing 747-400,
    tanesi 320 milyondan 3 tane 747-8 alır üstüne para kalır,
    tanesi 7.5 liradan 266 milyon paket sigara,
    eğer türkiye'den alırsanız tanesi 1 milyon dolardan 1100 tane Rolls Royce Phantom,
    eğer abd'de yaşıyorsanız tanesi 400 bin dolardan ki vergiler ve teslimat fiyatı dahil 2750 tane Rolls Royce Phantom.
    tanesi 10 bin dolardan 110.000 tane psg-1 keskin nişancı tüfeği
    eğer abd'de yaşıyorsanız, tanesi 600 dolardan ki Rus fabrika yapımlılar çok çok ucuzdur belki 50 dolardır, 5.5 milyon tane ak47,
    tanesi 25 centten 4.4 milyar tane ak47 mermisi ki tüm türkiye sabah akşam savaşsa kaç 10 senede atılır o mermi bilmiyorum
    eğer abd'de yaşıyorsanız tanesi 50.000 dolardan 22.000 tane Ford Mustang Shelby Gt 500,
    eğer türkiye'ded alırsanız tanesi 120.000 dolardan 9.166 tane Ford Mustang Shelby Gt 500,
    eğer abd'de yaşıyorsanız litresi yaklaşık 1 dolardan 1.1 milyar litre benzin ki bununla 44.000 benzin kamyon tankerini doldurabilirsiniz.
    eğer türkiye'ded alırsanız litresi 4.5 tl'den 444 milyon litre benzin ki bununla 17000 tanker doldurulabilir.
    uzar gider...

Zenginin malı züğürdün çenesi bu olsa gerek.

• Vaybe bay dallama buymuş demek, katalog ve site çevirilerini ben yaptım gecen 7-8 ay önce .
  • Yok güler yüzlü falan birşeymiş falanda fıstık.adam rolun kralını yapıyor bende halka mal satmaya çalışsam halka güler yüzlü sıcakkanlı olurum.Adamın verdiği vergilere bakın sonra adam hakkında olumlu düşüncelere sahip olun.Yeryüzündeki bütün bunun gibi ultra zenginler hayvan gibi vergi kaçırır.Ali ağaoğlu kaçırırmı bilmem ama bu tip zenginler yüzünden halkın sırtına bir yük daha biner.Açın ararştırın sona halktan biri falan zırvalarını yazın buraya.öyle şehir efsaneleriyle halktan biri zırvalarını kendinize saklayın.
  • 1 MEHMET EMİN KARAMEHMET ÇUKUROVA HOLDİNG 4.000 2.900 2.800
    2 SEMAHAT ARSEL KOÇ HOLDİNG 3.000 1.700 750
    2 HÜSNÜ ÖZYEĞİN FİBA HOLDİNG 3.000 3.000 2.900
    4 RAHMİ KOÇ KOÇ HOLDİNG 2.900 1.600 700
    5 MURAT ÜLKER YILDIZ HOLDİNG 2.800 2.100 1.100
    6 FERİT ŞAHENK DOĞUŞ HOLDİNG 2.700 2.100 1.100
    6 ŞARIK TARA ENKA İNŞAAT 2.700 2.600 1.600
    8 SUNA KIRAÇ KOÇ HOLDİNG 2.500 1.400 600
    8 FİLİZ ŞAHENK DOĞUŞ HOLDİNG 2.500 2.000 1.000
    10 ALİ AĞAOĞLU AĞAOĞLU İNŞAAT 2.100 2.000 1.500

MEHMET ALIR
  • quote:

Adam görgüsüz katılıyorum. Sadece meraktan soruyorum, kapitalist düzeni desteklediğimden değil sen hangi düzenin gelmesi gerektiğini düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto Skorzeny

quote:

Adam görgüsüz katılıyorum. Sadece meraktan soruyorum, kapitalist düzeni desteklediğimden değil sen hangi düzenin gelmesi gerektiğini düşünüyorsun?

sosyalizm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.