Şimdi Ara

ALİ AĞAOĞLU araba tutkusunu anlattı ! [Mutlaka Okuyun] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 den önce yaptığım binalarda deniz kumu var dediğinden bu yana sevmiyorum bu adamı.
  • Adam aşmış araba olayını.... Yakında hissederek araba alıcak....
  • Zevksiz ve sonradan görme.
    Araçlarının hiçbiri nadide bir zevkin ürünü değil neredeyse.

Arabalardan anlayan araba tutkunu için; Mehmet Rüştü Başaran

Garajındakilerden sadece birkaçı ; McLaren F1, F40, F50, 288 GTO ve FXX.
    FXX ne demek olduğunu aşağıdaki linkte görebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=8qrSjVXMkpg
  • daha önceki röportajlarından birinde aynı konuşma içinde önce "İstanbul'un bir dönem inşaat malzemelerinin %80'ini biz sattık" demişti
    sonra ise "herhangi bir depremde İstanbul'un yarısı yıkılacak ben arsa olarak görüyorum buraları" dedi

böyle üstü kanlı parasıyla hava atmaya çalışan bir adamı herhangi bir şey için takdir etmem

99 depreminde bir günah keçisi seçilmesi gerekti o veli göçer oldu
    ama ağaoğlu ve onun gibilerin veli göçerden hiç farkı yok
  • Ailem dışında bu ülkedeki en deger verdigim, saygı duydugum, örnek aldıgım ikinci insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

2000 den önce yaptığım binalarda deniz kumu var dediğinden bu yana sevmiyorum bu adamı.

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
  • ali ağaoğlunu en son cüneyt özdemirin programında izledim.
    Adam diyor ki evet deniz kumu kullandık , demirlerde çok iyi değildi . Ama üzerine basa basa söylüyor o dönem ülkenin yapabildiği buydu. Arz-talep sıkıntısı vardı. Ben var olan malzeme ile genede en iyi evleri yapmaya çalıştım. O kötü malzeme ile bile elimden geleni yaptım çalıp çırpmadım diyor....

Yani o dönemde deniz kumu yada merdiven altı demir üretim demir kullanmayan yoktu. . Binaların hesapları da çok iyi değildi. Kendisini savunmuyorum ama suçlamanın da bence pek anlamı yok kanıtlar olmadan tabi.
  • Arabamı herkes kullanabilir geyiği doğrumu heryerde söyleniyor? deneyen varmı?
  • Bu adamın hobisi araba falan değil.Hobisi araba olan insan arabalarına iyi bakar,ayda bir zaman yaratıp kendisi yıkar,yağını suyunu kontrol eder,değer verir.Bu adam hem "arabalarımı traktör gibi görüyorum" diyor hemde "en büyük hobim arabalar" diyor.Bu büyük bir çelişki.Bunun hobisi arabalar değil,o arabalar üzerinden kendisini kanıtlamaya çalışmak.
  • Bütün arabalarına toplam ne kadar vergi veriyordur acaba ?

Yada şöyle soralım vergi veriyormudur acaba ?
  • Başlıktaki [Mutlaka Okuyun] kısmının kaldırılmasını rica ediyorum,zaman kaybı..Bende birşey var sanmıştım.
  • Ali Ağaoğlu, bu yaşam tarzını reklam olarak çok başarılı bir şekilde değerlendiriyor.
    Evlerimi alıyorlar, ben para kazanıyorum ve harcıyorum demeye getiriyor,
    Yani benim evlerimi insanlar alıyor
    Yani siz de alın...

Beğenseniz de beğenmeseniz de Başarılı bir işadamı.
    Eskiden deniz kumu kullanmayan müteahhit kaç tane vardı acaba. Bu adam bunu açıkça söyleyebiliyor.
    Ayrıca araçlarının kölesi olmuyor, hakkını vererek kullanıyor. Adı üstünde araç.

Ama halkımız otomobillerine yatırım özelliği kazandıracak kadar para ödediği icin tampon çizilse yıkılıyor.
    Arabası 2-3 yasına gelince tekrar kredi ile yeniliyor. Halbuki arabası daha sapasağlam.

Tüketim toplumu olduk iyice...
  • Bırakın Allahaşkına araba sevdalısı falan değil bu adam. Bizim millet arabaya çok önem verdiği için çekmiş milyon dolarlık araçları bunlarla sürekli reklamını yapıyor, kendini gösteriyor. Maket üzerinden seçip şimdiden ödediğiniz paraları alıp kaçmam, süper hayat yaşıyorum neden kaçayım düşüncesini empoze ediyor ki, müteahhitin en çok ihtiyacı olan şeydir bu.

Yoksa kaç arabası olduğunu bile bilmeyen, hiçbirinin özelliğini (hatta ferrarilerinin hangisi ne model onu bile bilmiyor, star tv deki haberden görüldüğü kadarıyla. ver ordan 2-3 ferrari demiş almış arabaları), donanım seviyesine bakmam bir şey ekletmem bilmemne diyen, eski arabayla işim olmaz diyen adamdan araba sevdalısı mı olur.
  • harcadığım 5 dk ya yazık
  • araba tutkusu bence de yok.... Araba kullanma tutkusu, merakı denebilir buna...
  • Adam tam bir hovarda gorgusuz cok severim boyle tipleri.

Ayrica o kadar okudunuz hepiniz gidip sacma kisimlari anlayip yorumlamissiniz orda tek bi cumle var araba degil arsa al demis.su cumle o adamin zekasini kanitlar.siz 7 litremi yoksa 8 litremi yakar diye dusunun durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösteriş adamı Ali AĞAOĞLU..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bütün arabalarına toplam ne kadar vergi veriyordur acaba ?

Yada şöyle soralım vergi veriyormudur acaba ?

15 tane 1-3 yaş arası olsa 262.000 TL

ama bakmayın fiyatını sormuyorum dediğine hepsi şirketinin vergisinden düşülüyor

devlete vereceği vergiyi arabaya veriyor ve keyfine bakıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.