Şimdi Ara

ALİ AĞAOĞLU araba tutkusunu anlattı ! [Mutlaka Okuyun] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paranında satın alamayacağı şeyler vardır sözünü bu adam ispat ediyor . Hayatımda bu kadar kro , bu kroluğa rağmen bu kadar megoloman bir insan görmedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Adam tam bir hovarda gorgusuz cok severim boyle tipleri.

Ayrica o kadar okudunuz hepiniz gidip sacma kisimlari anlayip yorumlamissiniz orda tek bi cumle var araba degil arsa al demis.su cumle o adamin zekasini kanitlar.siz 7 litremi yoksa 8 litremi yakar diye dusunun durun

vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 9 Ocak 2012; 22:42:26 >
  • arsa alırım demiş zaten babasının zamanında aldığı arsalar sayesinde bu hayatı yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

2000 den önce yaptığım binalarda deniz kumu var dediğinden bu yana sevmiyorum bu adamı.

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar

Ama adam 9 köyün AGA'sı olmuş bile
  • klasik bir zengin tipi benimde o kadar param olsa ne donanıma bakarım ne alırken 10 dakika düşünürüm ne de binerken acırım ,

helal olsun ne diyelim

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Ocak 2012; 22:50:18 >
  • İrandan hurma kacakciligi yapiyordum 70i devirdik, neydim ne oldum.
  • dişini çekene rezidans vermiş daha ne olsun

http://www.hurhaber.com/haber/Agaoglu-nun-gorgusu-rezidans-olculu/430082
  • Benim de o kadar param olsa aynen bu adam gibi yaşardım. Dünyaya bir kere geliyoruz bunun tadını çıkarmak lazım. Arabayı bir yerine birşey olacak korkusu olmadan sürmek ayrı bir zevktir heralde.
  • Bir atasözümüz vardi; Zenginin malı, züğürdün çenesi yorar benden taraf, allah bol saglik, mutululuk huzur versin.

Calisarak almis, taktigini biliyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bütün arabalarına toplam ne kadar vergi veriyordur acaba ?

Yada şöyle soralım vergi veriyormudur acaba ?

Naylon fatura düzenlemeyen,vergi kaçakçılığı yapmayan adam Türkiye'de zengin olamaz.Vergi vermeyi geçtim farklı araçlara aynı plakayı takıp geziyor adam,o kadarda rahat
  • quote:

quote:

2000 den önce yaptığım binalarda deniz kumu var dediğinden bu yana sevmiyorum bu adamı.

adam bile bile "ben binlerce kişiyi öldüreceğim" diye açıklıyor birde üstüne takdir mi edilmesi gerek

hesap kitap değişmedi 99 öncesinde de bir bina nasıl ayakta durur belliydi şimdide belli

daha çok para kazanmak için deniz kumu koyulmasına ben cinayet derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

quote:

adam bile bile "ben binlerce kişiyi öldüreceğim" diye açıklıyor birde üstüne takdir mi edilmesi gerek

hesap kitap değişmedi 99 öncesinde de bir bina nasıl ayakta durur belliydi şimdide belli

daha çok para kazanmak için deniz kumu koyulmasına ben cinayet derim

+1 Cinayet işleyip "ben cinayet işledim" diye "doğru söyleyenleri" de 9 köyden kovmayıp ödüllendirelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bütün arabalarına toplam ne kadar vergi veriyordur acaba ?

Yada şöyle soralım vergi veriyormudur acaba ?

Naylon fatura düzenlemeyen,vergi kaçakçılığı yapmayan adam Türkiye'de zengin olamaz.Vergi vermeyi geçtim farklı araçlara aynı plakayı takıp geziyor adam,o kadarda rahat

Söylenecek çok şey var aslında da neyse

• Parayı mezara götürecek değil ya. Harcasın valla. Öyle ya da böyle, adam bu parayı kazanmış. O kadar servete sahip olup da S320'yle falan yetinmemesini seviyorum bu adamın.
  • Bu adama gelene kadar Türkiyede çok daha fazla, çeşitli ve değerli araca sahip koleksiyoner var. Adamın aldığı tüm araçlar parası olan herkesin alabileceği araçlar. Koleksiyon değeri olmadan da neden haber yapılıyor ki. Dediğim gibi Türkiyede çok fazla sayıda koleksiyoner var, hem araç sayıları, hem maddi değerleri, hemde koleksiyon manevi değerleri Ağaoğlu,'nunkinden kat kat fazla.
  • Adam zaten alınabilecek en yüksek değerdeki arabaları alıyor (15-20 tane) sonra vay efendim servetini arabalara yatırmıyor fakirler neden kredi ile araba alıyor. 1500 tl maaşla çalışan adamla karşılaştırmak için çoook yanlış bir kişi. İşçi-Memur servetinin binde biriyle bisiklet alıp binemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: pur dikkatsiz

Adam zaten alınabilecek en yüksek değerdeki arabaları alıyor (15-20 tane) sonra vay efendim servetini arabalara yatırmıyor fakirler neden kredi ile araba alıyor. 1500 tl maaşla çalışan adamla karşılaştırmak için çoook yanlış bir kişi. İşçi-Memur servetinin binde biriyle bisiklet alıp binemez

fakirse araba almayacak

toplu taşıma araçları kimler için var

quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Bu adama gelene kadar Türkiyede çok daha fazla, çeşitli ve değerli araca sahip koleksiyoner var. Adamın aldığı tüm araçlar parası olan herkesin alabileceği araçlar. Koleksiyon değeri olmadan da neden haber yapılıyor ki. Dediğim gibi Türkiyede çok fazla sayıda koleksiyoner var, hem araç sayıları, hem maddi değerleri, hemde koleksiyon manevi değerleri Ağaoğlu,'nunkinden kat kat fazla.

ağaoğlu koleksiyon yapmıyor tepe tepe kullanıyor hebaş başkanında arabalar bol ama ağaoğlu gibi tepe tepe kullanmaz kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 10 Ocak 2012; 12:37:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.