Şimdi Ara

ali adnan,bueno,n.lopez,diego rolan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün izlediğim ırak-uruguay u20 yarı finalinde gözüme çarpan genç yetenekler.bildiğim kadarıyla sadece lopez lazıo da diğer oyuncuları türkiye liğinden takımlar lıp denemeli bence.daha 18-19 yaşında gençler.özellikle lopez ileride çok büyük bir yıldız olcaktır.
    ali adnan ülkemizde solbek arayan takımlar için büyük bir fırsat bence.çok hızlı değil ancak çok teknik ve güçlü,enerjik çok kolay adam geçiyor.
    bueno yu sol kanatta rolan ı da orta sahada enerjik ve futbol bilgileri yaşının üzerinde oyuncular olarak gördüm.ayrıca gana milli takımındada 3 tane çok iyi genç vardı.

• ali adnan ı aldığımız söyleniyo
  • Hocam yanılıyorsun.

Nicolas Lopez Roma da top koşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Hocam yanılıyorsun.

Nicolas Lopez Roma da top koşturuyor.

doğrudur hocam ama ben lazıo diye biliyorum.2-3 yıla kadar avrupanın en gözde forvetlerinden biri olur
  • Quintero der giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde sol bek aramayan takim var mi

Ali Adnan'i ben de izledim. Acikcasi ben bir dünya yildizi olacagini düsünmüyorum. Futbol bilgisi ve icgüdüsü konusunda eksikleri var. Ama Türkiye'deki cogu takimda bugün ilk 11 oynar. Galatasaray alirsa iyi is yapmis olir. Ama en az 1 sene kiraya vermek lazim. Cünkü yabanci sinriindan dolayi kadroya girebilecegini düsünmüyorum.
  • agalar human tarek büyük yıldız olacak asıl o alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ülkemizde sol bek aramayan takim var mi

Ali Adnan'i ben de izledim. Acikcasi ben bir dünya yildizi olacagini düsünmüyorum. Futbol bilgisi ve icgüdüsü konusunda eksikleri var. Ama Türkiye'deki cogu takimda bugün ilk 11 oynar. Galatasaray alirsa iyi is yapmis olir. Ama en az 1 sene kiraya vermek lazim. Cünkü yabanci sinriindan dolayi kadroya girebilecegini düsünmüyorum.

ali adnan daha profesyonel ve ciddi bir takımda şu anki yeteneklerinın üzerine çıkabilir.önünde sağında sağlam oyuncularla oynarsa büyük atlama yapaabilir.tabiki şu an tek başına dünya yıldızı değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.