Şimdi Ara

Algida marka dondurmaları yüksek fiyattan satan okul , otel ve diğer kamu kuruluşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bir konuda bilgilenmek istiyorum.Okul , otel ve diğer kamu kuruluşlarının özellikle benim ancak tespit edebildiğim algida marka dondurmaları kendince üstlerine kar koyaraktan , yüksek fiyat ile satması normal veya yasal mıdır ? O kadar tav oluyorum ki , yahu 1 YTL ye aldığım nogger marka dondurmayı okul da 1.5 YTL ye , otel de 6 YTL ye alıyorum , var mı böyle birşey ya ? Bu arada otelden otele de değişiyor dondurma fiyatları :).

• sadece dondurma mı?

süpermarketten 25 kuruşa aldığım suyu 2,5ytl'ye satıyolar utanmadan (oteller ve bazı festivallerden bahsediyorum)
  • Otel yine neyse ama festivallerde insanları kazıklamaları harbiden can sıkıcı.
  • sakın hava alanında bişe almayın yemek yemeyin
  • Hotelda Magnum 10 ytl.

Az küfretmedim ordaki herife.
  • eskiden beri vardır onlar, bir de tabelanın üstündeki fiyata etiket çekerler

insan fotoşaplatır
  • Askeriyede Magnum %100 orjinal 1.35ytl Tmm küfretmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 28 Temmuz 2007; 23:00:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 800 211 33 50

Algida Tüketici Danışma Hattı

Türkiye'nin her yerinden ücretsiz arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz arkadaşlar.+

SkiNNy Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı her birim ürünü %28 indirimli alıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

0 800 211 33 50

Algida Tüketici Danışma Hattı

Türkiye'nin her yerinden ücretsiz arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz arkadaşlar.

dikkate alıp yaptırım uyguluyorlar mı şikayetlere?
  • RccP

Bölge Müdürlükleri perakendeci yada ilgili noktayı neresi ise uyarıyor, uyarı dikkate alınmaz ise ürün temini kesilebiliyor ancak satış noktalarıyla yapılan sözleşmeler de
    ürünü pahalıya yada ucuza satamaz diye bir kural yok.

Sonuçta ürün bedeli ödenmiş satış noktası çöpe de atar pahalıya da satar bunun en büyük örneğini yazlık bölgelerdeki plajlarda görebilirsiniz. 3-4ytl den magnum satar çoğu.

Normal de kar marjı %25 tir, %50-%75 kar etmek isteyen uyanık noktalardan en iyisi alış veriş yapmamak.
  • havaalanında otellerde pahalı olması normaldir

almayın kardeşim o zaman parası olan alsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkkkariman

havaalanında otellerde pahalı olması normaldir

almayın kardeşim o zaman parası olan alsın

YUHunuz diyorum başka bi şey demiyorum!!
    Senin çok paran var galiba niye normalmiş pahalı olması yani orda adam şapılabilir diye bi kuralmı var?
    Sadece çok parası olanmı havaalanına gider uçağa biner yada otelde kalır!!??
    Adam şaapma taktikleri bunlar geçin bunları herkes para kazanıyo illa fazlamı kazanmak lazım!!!!
    Böyle fahiş para alanlara helal etmiyorum verdiğim parayı ben...
  • Onlar tavsiye edlien satış fiyatlardır. Yani adam istese bir Magnumu 10 ytl'ye bile satabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Askeriyede Magnum %100 orjinal 1.35ytl Tmm küfretmeyin

en güzeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Onlar tavsiye edlien satış fiyatlardır. Yani adam istese bir Magnumu 10 ytl'ye bile satabilir

zaten 10ytlye satıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.