Bildirim
Algelsin 40/20 kampanyası (Sadece Antalya)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tam kolalar fişte nasıl gözüküyor diyecektim, gözükmüyor bile yamzmaışlar faturaya.
hoşuma gitmedi bu durum -
hediye ürünü faturaya eklememeleri neden bu kadar sorun oldu? -
sorun anlamında değil ama şundan dolayı hoşuma gitmedi hocam. faturada gösterseler ne bileyim banabak qumpara gibi yerlerde belki punduna denk gelir işe yarardı.
bu halde iken fırsatı tam sonuna kadar hakkını verememiş gibi hissediyorum, o eksiklik duygusunu bilirsiniz insanın içi içini yer hani -
getir vb uygulamaların diğer şehirlerde olması sevindirici. daha çok olsun rekabet artsın. istanbulda getir şu an tekel ve fiyatlar hem uçuk hem de getirme ücreti fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece gece iyi geldi
Antalya için güzel haber. Umarım uzun ömürlü olurlar. Takipteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yysoylu -- 28 Temmuz 2018; 21:48:17 >
Güzel uygulama. Sepeti hazırladım. Artık yarin veririm siparişi 40/20 Güzel kampanya olmuş.
Edit: ilk şiparişi verdim 15-20 dk getirdi kurye. 40/20+ 4 hediye kutu kola.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 29 Temmuz 2018; 9:40:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de alışveriş yaptım. Gerçekten hızlı ve de güzel hediyeler veriyorlar. Antalya için bir şans.
Siparis verecem de belekteyim, adamlara yazik ya
Çok güzel fırsat ama Alanya hizmet alanı dışında başlığa Antalya merkez yazmak yerinde olabilir
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X