Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
71.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Logosunda haç neyin varmış, öyle diyolla.

Sanane kardeşim logosundaki haçtan , beğenmiyorsan binme !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Logosunda haç neyin varmış, öyle diyolla.

Sanane kardeşim logosundaki haçtan , beğenmiyorsan binme !

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

arkadan görünüşü inanılmaz çirkin ve basit ama önden çok güzel.
    malzeme kalitesi ve yalıtım konusunda iyi değil diyorlar.

Tam tersi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

1.4 170 bg distinctive donanımlısını test ettim kullandığım araç suv crossover sınıfı bu aracı kullandıktan sonra sürüş zevki ne demek anladım ve birkaç lpg markasıyla görüştüm takılabileceğini örnekleri olduğunu söylediler olursa değmeyin keyfime :D velhasıl iyi araba güven veriyor malzeme kalitesi iyi değil dediler katılıyorum ama iç mekan dizaynı farklı olduğu için kalite göze pek batmıyor ki kalitesiz de değil yani orta seviye. Dizel motor nasıl olur bilmem ama araç gerçekten farklı ve kendine bağlıyor test edeli 3 hafta oldu hala hayalini kuruyorum inşallah nasip olur sahibi olmak

1.4 170 bg e tüp taktıracağınıza muhtemelen tüp masrafı olan 3-5 bin tl yi de dizel için ayırsanız daha mantıklı. Tüp taktırınca o araç 170 bg gibi gitmeyecek çünkü. Lpg güzel bir şey taktırmayın demiyorum hele şu benzin fiyatlarında lpg mümkünse takılmalı ancak siz performans arıyorsunuz. Sürüş zevkine bu kadar önem veren birisinin aracına lpg taktırması tuhaf.

170 olmasın 150 olsun giulietta gerçekten farklı bir araç bunu farkettirdi bana zaten amacım hız olsa gider 50 bin tlye sıfırdan farksız ibiza cupra alırım 0-100 ü giu dan 1 saniye daha iyi ama sürüşü gerçekten zevk verdi bana. dizelde olur tabiki ama istanbulda manuel vitesle pek işim olmaz keyfi ayrıdır doğrudur ama trafikte yoruyor beni otomatik vites bile yoruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

1.4 170 bg distinctive donanımlısını test ettim kullandığım araç suv crossover sınıfı bu aracı kullandıktan sonra sürüş zevki ne demek anladım ve birkaç lpg markasıyla görüştüm takılabileceğini örnekleri olduğunu söylediler olursa değmeyin keyfime :D velhasıl iyi araba güven veriyor malzeme kalitesi iyi değil dediler katılıyorum ama iç mekan dizaynı farklı olduğu için kalite göze pek batmıyor ki kalitesiz de değil yani orta seviye. Dizel motor nasıl olur bilmem ama araç gerçekten farklı ve kendine bağlıyor test edeli 3 hafta oldu hala hayalini kuruyorum inşallah nasip olur sahibi olmak

1.4 170 bg e tüp taktıracağınıza muhtemelen tüp masrafı olan 3-5 bin tl yi de dizel için ayırsanız daha mantıklı. Tüp taktırınca o araç 170 bg gibi gitmeyecek çünkü. Lpg güzel bir şey taktırmayın demiyorum hele şu benzin fiyatlarında lpg mümkünse takılmalı ancak siz performans arıyorsunuz. Sürüş zevkine bu kadar önem veren birisinin aracına lpg taktırması tuhaf.

170 olmasın 150 olsun giulietta gerçekten farklı bir araç bunu farkettirdi bana zaten amacım hız olsa gider 50 bin tlye sıfırdan farksız ibiza cupra alırım 0-100 ü giu dan 1 saniye daha iyi ama sürüşü gerçekten zevk verdi bana. dizelde olur tabiki ama istanbulda manuel vitesle pek işim olmaz keyfi ayrıdır doğrudur ama trafikte yoruyor beni otomatik vites bile yoruyor

Lpg taktırırken amacınız zaten ekonomi yani olması gereken de o aslında şu şartlarda. "0" araca lpg taktırırken garantiyi bozuyorsunuz motorda bir sorun olduğu an taktırdığınız usta hariç güvenceniz yok. Hatta servise dahi sokmaz çoğu firma yani özel servise mahkum olursunuz. Tüm bunlar sorun değilse tabi karşılığını alırsınız ekonomik anlamda. Manueli bırakın İstanbul'u ben Ankara da bile kullanmak istemem. Sabah akşam trafiği insanı canından bezdiriyor . Yılda 20 binden fazla yapıyorsanız benzinli araca binmek zengin değilseniz külfetten başka bir şey değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Baba

Bu mesaj silindi.
    Beyler 1,4 benzsinli otomatik model Lpg taktıran yokmu yılda 15-20 bin civarı kullanıyorum lpg ye tam uyumlu olması şart arac beni cezbetti almayı düşünüyorum araştırdıgım ve sordugum kadarıyla bana en büyük eksisi bakım maliyetleri çok yüksek tutuyor dendi golf 6 ve bu araç arasında düşünüyorum bilgi verebilirmisiniz bakım maliyetleri hakkında
  • ert_x E kullanıcısına yanıt
    Golf'ün 2 katı bakım maliyetleri. Kendilerini BMW servisi sanıyorlar. Taktıkları tüm parçalar da Punto'larla vs birebir aynı. Fiat araçla gidince aynı parçalara 400-500 lira alıyorlar, Alfa Romeo ile gidince aynı parçalara 900-1000 hatta daha fazla alıyorlar.
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigin gibiyse özel servislerde bu sorunu çözeriz zaten araca lpg taktırmayı düşünüyorum özel fiat servisine mazeleri ben alırım işciligine para veririm şimdi yanlış anlamadıysam bu araçla punto aracın mazemeleri aynımıdır ? araba çok tatlı gençligimin son demlerinde binesim var
  • ert_x E kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam. Daha önceki gün arkadaşın arabasını bakıma soktuk. Tüm parçalar Fiat logolu. 2 ay önce yolda kaldı akü bitmiş, servis geldi Fiat logolu akü taktı. Sorduk tüm parçalar ortak Fiat, Alfa Romeo farketmiyor dediler. Ama ücretlendirmeye gelince en az 2 ile çarpmayı biliyorlar fiyatı. Özel servisleri araştırıp bu fiyat farkı oralarda da var mı bakmak lazım. Yoksa alınabilir. Ama arkadaş da lanet etti bir daha bulaşacağını sanmıyorum Alfa Romeo'ya.
  • aynı şeyi delta ya da yapiyorlar.

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Kayınbiraderim eski 147 kullanıcısı ve önümdeki en büyük engel ögrencilik yıllarının çözümsüz arızalarla ve harçlıklarının heposinin sanayi köşesinde heba oldugunu her dafasında anlatmakta açıkcası ben 2012 üstü bir guiletta ikinci el almayı düşünüyorum bu sayede 2 el de edecegim zararı minumuma indirip o konuyu göz ardı ettim lakin 2009 honda civic kullanıyorum bakım nedir bilmeden 3 senedir kullanıyorum sanayiyle tek işim 15binde bir yag su degişimi tamam senelik 300-500 masrafada gözümü kararttım ama otomatik şanzıman turbo agrızaları + araç yolda belirsiz arızalarla bırakırmı bunlar en büyük korkularım en büyük sıçramayı yaptıgım bir araçla yolda çekici bekledigim an aşk biter bende 55-60 verdigin araç bir insanı yolda bırakmamalı şu veya bu sebeble benim şahsi fikrim
  • hangi marka olursa olsun hepsi aynı gözümde biz onlara göre yolunacak kaz modeliyiz istisna bazı servisler var ama %90 geleni affetmiyorlar Ankara istanbul ilinde olanlar en azından şanslı ama nadir bir aracı yogun olmıyan illerde kullanan arkadaşlar malesef bu servislerin agından kurtulamıyor bunu bilen servis gözünün yaşına bakmıyor vatandaşın
  • Vala 1.4 170 bg kirmizi siyah deri koltuk ve panaromik cam tavan kombinasyonu dehsetul vahşet :) bide özel jantı olanları var yuvarlak yuvarlak tasarlanmış içi onlarda birbiri ile birleştirilmiş :) ondanda olursa off off :) tam anlamı ile dediğim araç malum sitede 1 tane var ve de fiyati +65 bin :/

• quote:

Orijinalden alıntı: riskoflife27

Vala 1.4 170 bg kirmizi siyah deri koltuk ve panaromik cam tavan kombinasyonu dehsetul vahşet :) bide özel jantı olanları var yuvarlak yuvarlak tasarlanmış içi onlarda birbiri ile birleştirilmiş :) ondanda olursa off off :) tam anlamı ile dediğim araç malum sitede 1 tane var ve de fiyati +65 bin :/
    konuyu açan arabayı aldığı gibi kaçtı galiba... 5 eylülden beri azını bıçak açmıyor diye. eee dedik alfa alma diye, turbo benzinliye lgp ters diye, içi fiat kadar kaliteli/kalitesiz diye, servisi, 2. eli seni yakar diye,

demedim mi İbrahim?
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    şahsen bana araç mantıksız gelmiyor araştırıyorum 170 beygir otomatik 1,4 lpg taktıran çok kişi var ve 20000 km dir bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar zaten lpg taktırdınmı garanti biter özel servislerde de bakım maliyetleri normal bir araçla aynı olur nitekim punto mazemelerini al taktır ustaya bir işcilik atarsın herkezin yaptıgı gibi aracı zaten sıfır degil ikinci el alacaksak deger kaybıda sıfıra iner bu şartlarda en mantıklı araba piyasada bu arabadan yakışıklı ve hızlı araba yok lpg ile agrasif kullanımda maximum ankara trafikte arkadaş 20-25 kuruş yaktıgını söylemekte düşüncem ben basarım millet bakar bir mekandada bu yakışıklı arabayla kasılırsın bir golfe kimse bakmaz ama bir bmw ci mercedes ci guilettaya her daim dönüp bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert_x

şahsen bana araç mantıksız gelmiyor araştırıyorum 170 beygir otomatik 1,4 lpg taktıran çok kişi var ve 20000 km dir bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar zaten lpg taktırdınmı garanti biter özel servislerde de bakım maliyetleri normal bir araçla aynı olur nitekim punto mazemelerini al taktır ustaya bir işcilik atarsın herkezin yaptıgı gibi aracı zaten sıfır degil ikinci el alacaksak deger kaybıda sıfıra iner bu şartlarda en mantıklı araba piyasada bu arabadan yakışıklı ve hızlı araba yok lpg ile agrasif kullanımda maximum ankara trafikte arkadaş 20-25 kuruş yaktıgını söylemekte düşüncem ben basarım millet bakar bir mekandada bu yakışıklı arabayla kasılırsın bir golfe kimse bakmaz ama bir bmw ci mercedes ci guilettaya her daim dönüp bakar
    Köpek gibi yol tutsun ve atik olsun diyorsanız Astra K 150 HP'ye de bakabilirsiniz. Otomatiği mart nisan gibi gelecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-681F960DF

Köpek gibi yol tutsun ve atik olsun diyorsanız Astra K 150 HP'ye de bakabilirsiniz. Otomatiği mart nisan gibi gelecek sanırım.

Alıntıları Göster
    hayrını görün
  • Giulietta farklı olmayı sevenlerin arabası dır,7 yıl romeo 147 dictinive kullandım yıllık bakımları dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım,yedek parçalarını da internet sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz,1 hafta önce giulietta 1.6 jtd. Aldım,çok özel bi araba,alfa lar tam anlamıyla performans arabası dır, tasarım ve ihtişamda İtalyanlar bu işi iyi biliyor👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfist16

Giulietta farklı olmayı sevenlerin arabası dır,7 yıl romeo 147 dictinive kullandım yıllık bakımları dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım,yedek parçalarını da internet sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz,1 hafta önce giulietta 1.6 jtd. Aldım,çok özel bi araba,alfa lar tam anlamıyla performans arabası dır, tasarım ve ihtişamda İtalyanlar bu işi iyi biliyor👍

Hayırlı ugurlu olsun. Güle güle kullanın ☺

• Teşekkürler orhan hocam☺

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.