Şimdi Ara

Alfa romeo 156 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfa romeo 156lar nasıl bir araçtır tamir arza sıkıntıları varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfa Romeo sahiplerinin en mutlu olduğu iki an vardır derler...
    1-Arabayı aldığı gün...
    2- Arabayı sattığı gün...

Değişik Zaman'larda Avis'ten araç kiraladığımda Upgrade yapılarak verilen Gulietta MJ ler dışında çok fazla Alfa tecrübe etmedim.. Ortalama 2-3 bin km yapmışımdır.... İşçilik kalitesi Gulietta için iyi diyebiliriz ancak bazı parçaları Fiat ile ortak olunca bazen kendinizi Fiorino da hissediyorsunuz...

156 'lar için Alfa forumlarını bi gezin bence...

• 2007den beri sahibi olduğumuz modeldir. Aldığımızda 130bindeydi şuan 436binde. Bu herşeyi yeterince anlatmıyor mu sizce? 400binde devirdayimden dolayı triger sıyırdı. Segman atıldı sübaplar contalar degişti. Gömlekte hiç çizik yoktu. Rektefiye bile edilmedi anlatacağınız.

Alfalar diger araclara oranla daha fazla yag yakar. 400bine kadar anahtar vurulmamis motor dusuk kmlilerden farkli yakmiyordu. Lpg ile 16-28 kurus yakiyoruz. Devirli kullaniriz araci yakiti da uzmuyor. Temizini bulursan kacirma. Bu paralara alinacak en ozel aractir. Yol tutusu surus keyfi olarak cok ust seviyede.

• Öncelikle temiz ve donanımlı bir Alfa Romeo yu çok rahat satarsınız.
    Ben 147 mi ilansız , sadece servise söyledim ve aynı gün içinde sattım. Keza şimdi ki Giulietta mı da servisten soranlar oluyor. Korkacak bir 2. eli yok , elinizde kalmaz ama dediğim gibi donanımlı araçları tercih edin.

Alırken kesinlikle ve kesinlikle bir Alfa Romeo servisi/ustasına gösterin.
    156 alırken özellikle trigeri ne zaman değişmiş , varyatör durumu ve alt takımına bakın. Elektronik olarak genellikle pek sıkıntı çıkarmazlar.
    Termostat ve el freni teli yıla bağlı olarak değişim isteyebilir.
    Eğer mk1 156 alacaksanız oksijen sensörü , lambda gibi sensörler sıkıntı çıkarabilir.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • kuzenim aldi 2 gun once 2005 model sanirim sunroof var deri dosemeler var koltuklar rahatti begendim. ama ic tasarim tuhafima gitti alisik olmadigim icin. 29000 tl ye aldilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makyajli kasa disinda almayin derim hele birde 2.0 selespeed alirsaniz cok keyifli olur. 4 yil oncesine kadar sahiptik 2.0 selespeed guzel yuruyor (lpgsizdi arac)

• Çok sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo gulietta alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünme al mk1 sattım

• 147 aracım serviste, maddeye gram değer vermeyen ben arabamı özledim resmen.
    Kuzenimin 2015 audi a3 ünü kullanıyorum resmen arabadan iğrendim.
    Tamam gaza basınca gidiyor konforlu falan ama 147 nin tırnağı olamaz keyif olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.