özellikleri bunlar bi yardım edin Yılı: 1998 KM: 120000 Silindir hacmi: 1400 cm³ Yakıt Tipi: Benzin Motor gücü: 120 BG (88 KW) Renk: Lacivert
ABS • Hava yastiği (sürücü) • Alarm • Çelik jant • Hava yastiği (yolcu) • CD • Elektrikli Cam • Klima • Sis Lambası • Radyo / Kaset • Hidrolik Direksiyon • Merkezi kilit • Elektrikli Ayna • Katalysator
alfa seviyorsan verilir...demek 120 ps
9.000 YTL ye alırsın 1 yılda 9.000 ytl masraf yapıp 8.000 ytl ye belki satarsın.
120 ps olanlar 1.6 motorlulardır. 1.4 ler yanılmıyorsam 95-100 ps civarı bişeydi. Ben 2 ay önce 99 model bir 1.6 ile ilgileniyordum, 100bin kmde idi, servise bazı parça fiyatları ve standart işçilik sürelerini sorduğum an vazgeçtim. Bir triger değişimi yaklaşık 400ytl, rutin bakım 100ytl, bi varyatör değişimi yaklaşık 450ytl, ön salıncaklar 600ytl fiyatlar verilince bayaa bi soğudum arabadan.
Piyasası 6-7 civarı..9 da nereden çıktı..?
1.4'ü 6.5 , 7 milyar 1.6 ise 7.5 , 8 milyardır.1 milyarıda arabaya masraf parası için kenera koyacaksın.
120 hp olanlar 1.6 motorlu olanlar 1.4 olan ise 103 hp'dir. bence o paraya binilebilecek en güzel arabalardan biridir alfayı seviyorsan, neden olmasın?
adam ön amatisör değişcek dedi 300 ytl miş bu araç girecek bana galiba
adı üstünde ALFA-ROMEO... parçalarının hepsi italya'dan gelir bu yüzden pahalıdır ama gerçekten keyif veren aletlerdir.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
adı üstünde ALFA-ROMEO... parçalarının hepsi italya'dan gelir bu yüzden pahalıdır ama gerçekten keyif veren aletlerdir.
katılıyorum Alfa-Romeo safkan asil bir italyan. yedekparça üretimi yurdumuzda olmadığından sıkıntılar yaşanmakta. 146 serisi üretimide yok zaten 147-156-ve 159 lar ve diğerleri var servis ve parça sıkıntısı mutlaka olacaktır ama benim gibi hastası isen yapacak bişey yok
9 milyar devir masrafları ilk bakım falan sana en az 10.000 YTL'ye patlar.. bahsettiğin arabanın kullanımı zevklidir ve aynı fiyat aralığındaki araçlara göre oldukça tarz bir araba.. Fakat yedek parça fiyatları seni üzer ve küçük bir yerde yaşıyorsan satmak istediğinde muhtemelen elinde patlar.. Bence yaklaşma
2.el piyasası çok düşük,parça pahallı.. ama alfa romeo bir tarzdır.. alacaksanda kesinlikle kaskosuz binme.. allah korusun bi kazada;aracı aldığın paraya, tamir ettiremezsin yoksa;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme