Şimdi Ara

Alfa NHA hakkında gizemli bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya-hu değerli arkadaşlar uzun zamandır Alfa NHA'yı nereden satın alabilirim araştırıyorum ve sonuç sıfır ama bakıyorum bir çok kişi bu cihazı almış kullanıyor. Nedir bu cihaza ulaşmanın prensibi, gizli bir cemiyet falan mı bunlar?

Şaka bir yana forumda da aradım ama bulamadım bir satıcı vs. Lütfen birisi bu Alfa NHA adlı gizemli cihazı nereden satın alabileceğimi söyleyebilir mi?

Ya da bu cemiyete nasıl üye olacağımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 6 Mayıs 2014; 1:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Ya-hu değerli arkadaşlar uzun zamandır Alfa NHA'yı nereden satın alabilirim araştırıyorum ve sonuç sıfır ama bakıyorum bir çok kişi bu cihazı almış kullanıyor. Nedir bu cihaza ulaşmanın prensibi, gizli bir cemiyet falan mı bunlar?

Şaka bir yana forumda da aradım ama bulamadım bir satıcı vs. Lütfen birisi bu Alfa NHA adlı gizemli cihazı nereden satın alabileceğimi söyleyebilir mi?

ebay dan alacaksın kardeşim
  • quote:

Ya-hu değerli arkadaşlar uzun zamandır Alfa NHA'yı nereden satın alabilirim araştırıyorum ve sonuç sıfır ama bakıyorum bir çok kişi bu cihazı almış kullanıyor. Nedir bu cihaza ulaşmanın prensibi, gizli bir cemiyet falan mı bunlar?

http://www.ebay.com/itm/Alfa-AWUS036NH-802-11n-2000mW-WIRELESS-N-USB-adapter-2w-/110483822799

buda satıcısı ben buradan aldım gerçek üreticisi puanı da %99,9

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

http://www.ebay.com/itm/Alfa-AWUS036NH-802-11n-2000mW-WIRELESS-N-USB-adapter-2w-/110483822799

buda satıcısı ben buradan aldım gerçek üreticisi puanı da %99,9

Özellikle de kendi deneyimin ile sabit tavsiye de bulunman benim için harika oldu değerli dostum. Buradan satın alıyorum o halde, çok teşekkür ederim.

Bu arada son bir soru, ebay'den aldığım ürün kaç günde elime geçiyor tahmini ve ebay'in kendine has herhangi bir prosedürü, bilmem gereken bir şeyi var mıdır?

• Birde toma hawk adlı arkadaşın gönderdiği mesajda belirttiği şu Alfa adaptör var (link aşağıda), bu ürünün güvenilirliği konusunda bir fikri olan var mıdır dostlar?
    https://www.wirelessdestek.com/usb-adaptor/ic-ortam-usb-adaptorler/alfa-awus036nha-wireless-usb-adaptor-versiyon-2

ya ebay'den ya da eğer güvenilirse bu linkten satın alacağım.
  • iki linkteki ürün farklı. biri NH diğeri NHA. özellikleri ve görünümleride farklı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birde toma hawk adlı arkadaşın gönderdiği mesajda belirttiği şu Alfa adaptör var (link aşağıda), bu ürünün güvenilirliği konusunda bir fikri olan var mıdır dostlar?
    https://www.wirelessdestek.com/usb-adaptor/ic-ortam-usb-adaptorler/alfa-awus036nha-wireless-usb-adaptor-versiyon-2

ya ebay'den ya da eğer güvenilirse bu linkten satın alacağım.

kardeşim benim verdiğim link alfayı üreten ve satan 1 . yetkili kişisi sahte olma şansı yok 2 tane aldım ben bunlardan 5 seneden beri 1 tanesi hala evimde çalışıyor

verimi oldukça güçlü sen bunu ne amaçla kullanacagında çok önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    ebay daki adaptör için kargo ücreti nedir.? siz ne kadar ödediniz.?

adaptörün menzili ortalama ne kadar bilginiz varmı?

son bir soru olarak uzatma kablosu kullanıyormusunuz, bu cihaz kaç metre usb kablo destekler.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

ebay daki adaptör için kargo ücreti nedir.? siz ne kadar ödediniz.?

adaptörün menzili ortalama ne kadar bilginiz varmı?

son bir soru olarak uzatma kablosu kullanıyormusunuz, bu cihaz kaç metre usb kablo destekler.?

açık alanda 1km diyebilirim

ama önünde binanlar varsa sinyal hiç alamadıgın olur

100 - 200 metrelerde rahatlıkla kullanabilirsin

üzerindeki usb kablosu 2metre kadar tahminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.