Şimdi Ara

Alfa erkek olmayana kız yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
5
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 355GTS

o orangutan tipi görmezden geldirecek tek şey paradır.

Alıntıları Göster
    hiç parası olmayan fakat fıstık gibi kızları götüren tipler gördüm emin ol

herşey para değil fakat alfalar parayı çeker bu doğrudur

tipte o kadar önemli değil kadınların gözünde fizik vücut ve bir takım organların işlev kapasitesi ve hacmide önemli emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 21:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı üstteki mesajda itiraf ettiğin şey.

Foruma girip zaman harcama olayı.Diyorumya sen alpha isen buradaki adamların betalıktan kurtulamayacağını bilmen lazım.Bir ata sözü var "bir müsibet bin nasihatten iyidir".

Sen burada sabahtan akşama kadar konu aç, hiç kimseyi ikna edemezsin, o adam kendi başına bir şey gelmediği sürece veya kendini tetiklemediği sürece.Heleki bizim başkasından akıl almayı sevmeyen türk milleti, senin önyargıyla açılmış konunda kesinlikle alfa olmaz.

Yoksa bilgi paylaş paylaşma demiyoruz kimse karışamazda burası forum.Konu dışında trollük yap, tatlı su ateistleri gibi git iki makale oku felsefe bölümünde yabancı isim ve 1800'lerde resmi çizilmiş tarihe zoraki yerleştirilmiş bir ünlünün resmini avatar yapıp paylaş.

Sorun şurada burada, insanları tanımadan zoraki itham var.Bu alfa beta olayı temelden yanlış.Ben desem zaten anlamazsında hayatın en güzeli tecrübeyle kazanımdır.O yüzden 2. mesajımdan itibaren diyorum "git dene tüm kadınları elinden geldiğince, ondan sonraki hissettiklerinle tekrar gel buraya".

Alfa beta, feminizm,mgtow,eşitlik vs.vs. bunlar reklam reklam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Sıkıntı üstteki mesajda itiraf ettiğin şey.

Foruma girip zaman harcama olayı.Diyorumya sen alpha isen buradaki adamların betalıktan kurtulamayacağını bilmen lazım.Bir ata sözü var "bir müsibet bin nasihatten iyidir".

Sen burada sabahtan akşama kadar konu aç, hiç kimseyi ikna edemezsin, o adam kendi başına bir şey gelmediği sürece veya kendini tetiklemediği sürece.Heleki bizim başkasından akıl almayı sevmeyen türk milleti, senin önyargıyla açılmış konunda kesinlikle alfa olmaz.

Yoksa bilgi paylaş paylaşma demiyoruz kimse karışamazda burası forum.Konu dışında trollük yap, tatlı su ateistleri gibi git iki makale oku felsefe bölümünde yabancı isim ve 1800'lerde resmi çizilmiş tarihe zoraki yerleştirilmiş bir ünlünün resmini avatar yapıp paylaş.

Sorun şurada burada, insanları tanımadan zoraki itham var.Bu alfa beta olayı temelden yanlış.Ben desem zaten anlamazsında hayatın en güzeli tecrübeyle kazanımdır.O yüzden 2. mesajımdan itibaren diyorum "git dene tüm kadınları elinden geldiğince, ondan sonraki hissettiklerinle tekrar gel buraya".

Alfa beta, feminizm,mgtow,eşitlik vs.vs. bunlar reklam reklam.
    tamam sen haklısın bilim sdamları boşa tepsit yapmış hep sen daha iyi biliyorsun bütün konferanslar boşa yapılıyor. daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü at gözlüklü bir betasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

bak güzel kardeşim alfalık sadece kadın konusunda başarıyı arttırmıyor aynı zamanda girişimcilik ruhunu arttırarak iş hayatında ve zekayı arttırarak eğitim hayatında sana katkı sağlıyor. kim demiş tek olay kadın diye?

Alıntıları Göster
    Zeki olup bu işlerle alakası olmayan/olamayan tipler de var 4 işlem yapamayıp haftada 1 tane sevgili değiştiren de var.ayrıca ben daha "bak bu çok zeki tam bir alfa" veya girişimci ve özgüvenli,her yerde kazanır bu" diyeni de daha görmedim.olayı yüzeyselleştiriyorsunuz ve aşırı bir genelleme yapıyorsunuz.başarılı olan her alanda başarılı olur başarısız olan da hiçbir zaman kazanamaz diyorsunuz resmen.

Gücü elinde tutan kazanır.eskiden olaylar kas gücüne ve korkusuzluğa bağlıydı,erkeksi tipler kazanırdı.ama şu an günümüzün güç birimi para ve bilgi.eğer hala içinizde dolanan bir iki hormona bel bağlıyorsanız işiniz iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Zeki olup bu işlerle alakası olmayan/olamayan tipler de var 4 işlem yapamayıp haftada 1 tane sevgili değiştiren de var.ayrıca ben daha "bak bu çok zeki tam bir alfa" veya girişimci ve özgüvenli,her yerde kazanır bu" diyeni de daha görmedim.olayı yüzeyselleştiriyorsunuz ve aşırı bir genelleme yapıyorsunuz.başarılı olan her alanda başarılı olur başarısız olan da hiçbir zaman kazanamaz diyorsunuz resmen.

Gücü elinde tutan kazanır.eskiden olaylar kas gücüne ve korkusuzluğa bağlıydı,erkeksi tipler kazanırdı.ama şu an günümüzün güç birimi para ve bilgi.eğer hala içinizde dolanan bir iki hormona bel bağlıyorsanız işiniz iş

Alıntıları Göster
    hormon deyip geçme o hormonlar seni büyütüp geliştiriyor. düşünce ksbiliyetinden beyin hücrelerine kadar. herneyse bilimi reddederek bir yere varamaz sadece yerinizde sayarsınız. daha fazla cevap vermeyeceğim. araştırın öğenin ondan sonra çıkın karşıma

tabi deve kuşu gibi kafanızı kumdan çıkarır etrafınıza bakar hakikatlerle yüzleşebilecek cesarete gelebilirseniz.

herneyse aşilyus beni çağırıyor yapmam gereken spor programım var. ardından dopamin reseptörlerimi arttırmak için bol bol kitap okumam gerekiyor. ne de olsa alfalık uzun ve meşakkatli bir süreç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 21:24:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

hormon deyip geçme o hormonlar seni büyütüp geliştiriyor. düşünce ksbiliyetinden beyin hücrelerine kadar. herneyse bilimi reddederek bir yere varamaz sadece yerinizde sayarsınız. daha fazla cevap vermeyeceğim. araştırın öğenin ondan sonra çıkın karşıma

tabi deve kuşu gibi kafanızı kumdan çıkarır etrafınıza bakar hakikatlerle yüzleşebilecek cesarete gelebilirseniz.

herneyse aşilyus beni çağırıyor yapmam gereken spor programım var. ardından dopamin reseptörlerimi arttırmak için bol bol kitap okumam gerekiyor. ne de olsa alfalık uzun ve meşakkatli bir süreç

Alıntıları Göster
    vücudumuzun hormonlarla çalıştığını ben de biliyorum,orada testosteron ve östrojeni kastetmiştim sen de gayet iyi anladın ama çaktırmadan konuyu değiştiriyorsun

https://www.google.com.tr/amp/www.hormon.gen.tr/amp/testosteron-hormonu.html

Aç bi oku şurayı söyle bana bu hormonun beyinle bir alakası var mı,veya girişimcilikle? Ayrıca dopamin reseptörü diye birşey yoktur.nörotransmitter reseptörü vardır onlar dopamini algılar,ve diğer nörotransmitterleri de.havalı terimleri sallayınca akademisyen olmuyorsunuz.madem kitap okuyacaksın git bi nörolojiyle alakalı kitap oku.usta yazarın dediği gibi: "araştırın öğrenin ondan sonra çıkın karşıma"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 5 Mayıs 2018; 21:34:49 >

• klasik asosyal konusu. sizin gibilerden kac nesil gordum 12 senedir su forumda. bi de video atmis bi kekonun, ulan istedigi kadar ses olsun o tipe bakacak kizdan hayir mi gelir zaten. su forumda gercekleri anlatmasi lazim birinin artik usenmesem ben yazacam da ayni konular 10 senedir ayni iceriklerle aciliyor

• Aynen bende gülmekten yarılıyorum. Özgün olmak nedir bilmez bunlar hahahahah. Anca baskın erkek olacan heyt meyt ulan varmı bana yan bakan misali. Bazıları yolda kasılarak yürüyor bir görsen hallerini ne kadar komik aslında:D
  • La geç bu ayakları alfa malfa herşey para para para...

• Şu başlıkta ki saçmalıklara bak. Alt tarafı kız tavlamak istediğiniz şey, Amerikayı yeniden keşfetmiyceksiniz. Kız tavlamayı bu kadar büyük birşey olarak gören biri ne kadar kız tavlıyor olabilir ki zaten.

Yahu azcık mantık olsun insanda. Mastürbasyonun sana ne gibi bir zararı var? Zaten vücudunda üretilmiş ve amacı boşaltılmak olan birşeyi hallediyorsun. O yüzden vücudun sana boşaltmanı emrediyor zaten, vücutta kalması gereken birşey olduğu için değil. Bazılarıda bunları vücudun sevinç çığlıkları falan sanıyor. He benim en komiğime giden başlığı açan arkadaşın videodaki adamın sesine bakın demesi, ulan ses tamamen genetik birşey zaten nofaple ne alakası var?

Bakın beyler, böyle şarlatanlıklara cidden gerek yok. Çevrenize karşı nasıl davranacağınız, nasıl biri olacağınız, nasıl biri olarak yaşayacağınız zaten siz doğmadan önce bütün dnalarınıza birer birer eşlendi. Siz onları her gün mastürbasyon yaparak, alkol sigara içerek bozmadınız öyle biri olduğunuz için her gün bunları yaptınız. Ha alkol sigarayı bırakın elbette, zararlı şeyler bunlar ancak bir anda bambaşka biri olacağınız fikrine kapılmayın. Üzülürsünüz.

Not: Trollmüş konuyu açan arkadaş, bir nebze rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 5 Mayıs 2018; 23:8:55 >

• Ne alfası betası?Tipin biraz iyiyse zaten iyi veya kötü kız arkadaşın oluyor.Ha yok tipin kötüyse biraz parayla sosyallikle götürüyorsun işte :D
  • Saçma sapan şeyler yok alfa yok beta yok gama omega

• Konu çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.

• alfa malfa hikaye ,her kör satıcının bir alıcısı vardır
    üstelik sanki tüm kızlar tornadan çıkmış gibi tek kafada mı ?
  • Sex ısland diye bir oyun vardı ,goriller içinde kız kovalıyordun ,tuttuğunu beceriyordun becerdikce şeyin büyüyüp hızın artıyordu. Fazla kız götürdükçe kızlardan ve gorillerden hızlı olup tüm kızları halledip bir üst seviyeye yükseliyordun. Kızları yakalamadığın zaman hızın düşüp goril seni beçeriyordu ,goril beçerdikçe şeyin küçülüyor ve hızın düşüyordu. Artık kızlara yetişmek imkansız oluyordu. Eğer cebinde şekerin varsa kızlar kendileri gelip domalıyordu.

Hayatta bu oyun gibi bu oyundaki şeker gerçek hayatta paradır. Paran yoksa kız peşinde koşmak zorundasın ,fazla kadınla birlikte oldukça kadınlara ulaşman kolay olur,öbür türlü her seferinde becerilen sen oluyorsun,çevrendeki eşine karşı sadık olan tüm erkekler aldatıldı. Bunlar tesadüf değildir,doğanın kanunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-768E043D4 -- 6 Mayıs 2018; 10:31:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-768E043D4

Sex ısland diye bir oyun vardı ,goriller içinde kız kovalıyordun ,tuttuğunu beceriyordun becerdikce şeyin büyüyüp hızın artıyordu. Fazla kız götürdükçe kızlardan ve gorillerden hızlı olup tüm kızları halledip bir üst seviyeye yükseliyordun. Kızları yakalamadığın zaman hızın düşüp goril seni beçeriyordu ,goril beçerdikçe şeyin küçülüyor ve hızın düşüyordu. Artık kızlara yetişmek imkansız oluyordu. Eğer cebinde şekerin varsa kızlar kendileri gelip domalıyordu.

Hayatta bu oyun gibi bu oyundaki şeker gerçek hayatta paradır. Paran yoksa kız peşinde koşmak zorundasın ,fazla kadınla birlikte oldukça kadınlara ulaşman kolay olur,öbür türlü her seferinde becerilen sen oluyorsun,çevrendeki eşine karşı sadık olan tüm erkekler aldatıldı. Bunlar tesadüf değildir,doğanın kanunu
    Hocam sadık olan neden aldatılır kural mı var

• 1.55 lik teemo alfayim sorulari alayim

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben karı olsam ben de tipe bakardım. Kasa, paraya falan bakmazdım.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.