Şimdi Ara

Alfa erkek olmayana kız yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kafadan sallıyorsun, yada gidip bir yerden duydun, yada dediğin şeye kendin inanmadığın halde geri vites yapmamak için böyle diyorsun.

Benim hiçte soyumu devam ettirmek gibi bırak gayeyi merakım bile olmadı

La ben geberip gittikten sonra isterse insanlık yok olsun banane

Soyumu devam ettirecekmişim de, içgüdü içime işlemişte.Hayret bir benim haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Ya kafadan sallıyorsun, yada gidip bir yerden duydun, yada dediğin şeye kendin inanmadığın halde geri vites yapmamak için böyle diyorsun.

Benim hiçte soyumu devam ettirmek gibi bırak gayeyi merakım bile olmadı

La ben geberip gittikten sonra isterse insanlık yok olsun banane

Soyumu devam ettirecekmişim de, içgüdü içime işlemişte.Hayret bir benim haberim yok
    doğa önlemini alıyor işte. betalardan üreme isteğini silip atıyor. betalar ise bunu kendi özgür iradesi sanıyor. insanoğlu böyle böyle gelişti bugünlere kadar geldi. zayıf olanlar elendi güçlüler hayatta kaldı ve soyunu devam ettirdi. biz alfalar olarak üremeye devam edeceğiz.

sizin ne yaptığınız ne düşündüğünüz, ne doğanın ne de rekabet ettiğiniz diğer erkeklerin umrunda. aksine diğerlerinin işine geliyor önleri açılıyor

en komik olanıda bu tarz şeyleri küçümseyenler sorsan hayatta neyi başardılar kariyer mi yaptılar çok mu zenginliğe eriştiler hiçbiri yok ee ne var? ya ben farklıyım ben üremem ben kız peşinde koşmam kafası var. bu farklılık değildir buna halk dilinde kendi kendine teselli vermek deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 20:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım sen alfa ol, 4'er 5'er tane hatta gücün yetiyorsa onar tane götür.

Gürül gürül boşal hepsine itfaiye hortumu misali, ye macunu krokanı helvayı saldır gitsin , benden sana müsaade, aha benim hakkımıda al

Yazık gerçekten yazık, yukarıdaki elemanın bir tanesinin dediği gibi "hayatının merkezine kadını koymak" yani hayattaki en büyük başarımın bu ise umarım gerçekleştirirsin ne deyim.

Konu dışına troll mesaj yazıp gülmeye geliyorduk ciddi ciddi karıyı kızı hayatının en üst gayesi yapmış adamlar var garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 5 Mayıs 2018; 20:16:44 >

• quote:

Arkadaşım sen alfa ol, 4'er 5'er tane hatta gücün yetiyorsa onar tane götür.

Gürül gürül boşal hepsine itfaiye hortumu misali, ye macunu krokanı helvayı saldır gitsin , benden sana müsaade, aha benim hakkımıda al

Yazık gerçekten yazık, yukarıdaki elemanın bir tanesinin dediği gibi "hayatının merkezine kadını koymak" yani hayattaki en büyük başarımın bu ise umarım gerçekleştirirsin ne deyim.

Konu dışına troll mesaj yazıp gülmeye geliyorduk ciddi ciddi karıyı kızı hayatının en üst gayesi yapmış adamlar var garip
    kadını hayatın merkezine koymayan güzel kardeşim. şu hayatta neyi merkezine aldın ve neyi başardın söyler misin? ayrıca kimsenin kadınları merkeze koyduğu yok insan yaşamının önemli bir parçası ve ödülü sadece. tıpkı zengin olmak ve istediğin hayatı yaşamak gibi. güzel bir araba almak isteyen insan arabalara değer veren ve bundan zevk alan bir insan hayatının merkezine arabayı mı koymuş oluyor. ki cinsellik zaten istemesende hayatın merkezinde çünkü yemek gibi bir ihtiyaç. sağlıklı bir insan beyni gün içinde en fazla seksi düşünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 20:20:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

doğa önlemini alıyor işte. betalardan üreme isteğini silip atıyor. betalar ise bunu kendi özgür iradesi sanıyor. insanoğlu böyle böyle gelişti bugünlere kadar geldi. zayıf olanlar elendi güçlüler hayatta kaldı ve soyunu devam ettirdi. biz alfalar olarak üremeye devam edeceğiz.

sizin ne yaptığınız ne düşündüğünüz, ne doğanın ne de rekabet ettiğiniz diğer erkeklerin umrunda. aksine diğerlerinin işine geliyor önleri açılıyor

en komik olanıda bu tarz şeyleri küçümseyenler sorsan hayatta neyi başardılar kariyer mi yaptılar çok mu zenginliğe eriştiler hiçbiri yok ee ne var? ya ben farklıyım ben üremem ben kız peşinde koşmam kafası var. bu farklılık değildir buna halk dilinde kendi kendine teselli vermek deniyor

Alıntıları Göster
    Hayır kariyer derken zaten kısacık ömür yapsan yapsan kaç sene yapacaksın.Bir delikten çıktı insan oğlu toprakta çürüyüp gidecek.Hayatı çok fazla ciddiye alıyorsun.

Bak ben sana ne diyorum, umarım milyarlarca kadını düdükleyecek tavlayacak gücün ve ömrün olur.Tabi ondan sonra düştüğün boşluğun farkında olup "amaç nedir" diye soracak olursan biz buradayız beklerim

Kız peşinde koşmak insana kültür, başarı sağlamaz.Kız peşinde koşmak tam aksine, maddi gücüne ve psikolojine zarar verebilir.

Aha bak forum ağlayan zırlayanlarla dolu, şöyle aldatıyor böyle ediyor, yok pc de oyun oynatmıyor, yok dışarı çıkmama izin vermiyor.

Siz alfa olun diyorumya yolunuz açık olsun, beyazın bir tiplemesi vardı ejder diye her kolunun altına 2'şer tane karı alıyordu aklıma o geldi yazdıklarını görünce

• quote:

Hayır kariyer derken zaten kısacık ömür yapsan yapsan kaç sene yapacaksın.Bir delikten çıktı insan oğlu toprakta çürüyüp gidecek.Hayatı çok fazla ciddiye alıyorsun.

Bak ben sana ne diyorum, umarım milyarlarca kadını düdükleyecek tavlayacak gücün ve ömrün olur.Tabi ondan sonra düştüğün boşluğun farkında olup "amaç nedir" diye soracak olursan biz buradayız beklerim

Kız peşinde koşmak insana kültür, başarı sağlamaz.Kız peşinde koşmak tam aksine, maddi gücüne ve psikolojine zarar verebilir.

Aha bak forum ağlayan zırlayanlarla dolu, şöyle aldatıyor böyle ediyor, yok pc de oyun oynatmıyor, yok dışarı çıkmama izin vermiyor.

Siz alfa olun diyorumya yolunuz açık olsun, beyazın bir tiplemesi vardı ejder diye her kolunun altına 2'şer tane karı alıyordu aklıma o geldi yazdıklarını görünce

Alıntıları Göster
    sen hayatı zaten boşvermişsin. nihilizme kapılıp gitmişsin güzel kardeşim. sen yaşamıyorsun bırak bari hayatı dolu dolu zevk ve ödül içinde yaşamak isteyenlere kötü örnek olma. hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 20:27:51 >

• Bak kardeş, ciddi sorduysan ciddi cevap vereyim.

Kimisi din üzerinden yürür anlam katar, kimisi ırk üzerinden yürür soy devam etme safsatasına kapılır.

Benim ise eninde sonunda bitecek olan bir hayatta ne kendime nede başkasına bir şey ıspatlayacak gibi bir derdim yoktur.İnsanların düşüncesi ne olur benim .ikimde değildir.Bu benim hayat felsefemdir.

Bu hayata geldin, başına hiç bir şey gelmese, vücudun iflas edecek ve öleceksin.Bu arada yapılabilecek tek şey içgüdü olarak acıdan kaçmak ve kafa rahatlığı olacaktır.

Çok merak ediyorsan neyi başardın diye, hiç bir şey.Eksiklik duyuyormuyum.Kesinlikle hayır.

Daha çok, başkalarının fikirleri tarafından manipüle edilen insanları izlemek bana keyif veriyor.Felsefe bölümündeki inançlı ve inançsızların anlamsız kavgalarını seyretmek.Tipim nasıl diye 1290381038093103. konu açıp kendini ezik gören insanların konusunu okumak.Bunlar nasıl kafa diyorum.

Bak şimdide senin konu açıldı, muhtemelende tutacak ve bir sürü yorum okuyup hem gülüp hemde hayrete düşeceğim insanoğlunun potansiyilinde nelere saplantılı olduğuna dair

İnsan gün içinde 1 kere olsun sex düşünür.Hmmm, olabilir, aynı zamanda farklı ülkeleri gezmeyide düşünür, bugün ne yemek yesem diyede düşünür.Düşünce bu akla gelir gider sıkıntı yoktur

• Bak yine karşı taraftakini etiketledin.

O yüzden diyorumya ben zaten karışmıyorum sadece şaşırıyor ve gülüyorum.O yüzden sizler için istediğiniz temennide bulunuyorum.Umarım türlü türlü renk renk boy boy kadınlarla beraber olursunuz millete fors atarsınız, instagramda face'de foto paylaşırsınız, aileiniz sizi sağda solda över.Hayatınız boyunca hep gururlandırıcı olan ama alışılan ve sonu olan şeylere sahip olursunuz.

Zira süreklilikleri kısa bir yaşam içindir

Yolunuz açık olsun sevgili nofapçı alfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Hayatınızdaki tek mevzu kız mevzusu olmaya devam ederse yunan alfabesindeki tüm harfleri öğreneceksiniz bu gidişle

Bak bu da gama erkeği

hayatımızdaki tek mevzunun kız mevzusu olduğunu kim söyledi? sanarsın kendisi atomu parçaladı, harvardda oxfordda okudu müthiş bir kariyer yaptı. biz buna kedi ulaşamadığı ciğere mundar der diyoruz. züğürt tesellisi geçiniz

aynı zamanda hem alfa olup istediği kadını elde eden kendi işinin patronu kendi arabasının sahibi nice insan var dünyada. onlarla seni kıyaslayınca sen neredesin bay kadınlarla ilgisi olmayan über adam

ben söyleyeyim nerdesin donanımhaberde vakit öldürüyorsun

ayrıca alfalık sadece kadın konusunda değil iş ve okul hayatındada başarıyı beraberinde getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 20:38:15 >

• quote:

hayatımızdaki tek mevzunun kız mevzusu olduğunu kim söyledi? sanarsın kendisi atomu parçaladı, harvardda oxfordda okudu müthiş bir kariyer yaptı. biz buna kedi ulaşamadığı ciğere mundar der diyoruz. züğürt tesellisi geçiniz

aynı zamanda hem alfa olup istediği kadını elde eden kendi işinin patronu kendi arabasının sahibi nice insan var dünyada. onlarla seni kıyaslayınca sen neredesin bay kadınlarla ilgisi olmayan über adam

ayrıca alfalık sadece kadın konusunda değil iş ve okul hayatındada başarıyı beraberinde getirir

Alıntıları Göster
    hocam siz bi ara hiç sevgilim olmadı falan söylememişdiyiniz öyle hatırlıyorum nasıl düzeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

hocam siz bi ara hiç sevgilim olmadı falan söylememişdiyiniz öyle hatırlıyorum nasıl düzeldiniz

Alıntıları Göster
    anlattıklarım ve araştırdıklarım sayesinde düzeldim

• quote:

anlattıklarım ve araştırdıklarım sayesinde düzeldim

Alıntıları Göster
    kaç yaşında düzeldiniz hocam nasıl oldu vücut mu yaptınız kızlara nasıl davrandınız falan anlatır mısınız
  • Son bir soru sorayım, bunu psikolojik analiz ve notlarıma eklemek istediğim için yapıyorum.

Forumun çoğunun beta olduğunun farkındasın.Senin bunca betanın içinde ne işin var, forumda zaman geçirenleri eleştirirken, burada ben dahil diğer sana cevap yazanlara yorum yetiştireceğine kız tavlamaya zaman harcamaman için seni alı koyan nedir?

Daha da önemlisi, bunca kişinin beta olduğunun farkındayken, durumlarının değişmeyeceğini bildiğin halde neden geldin böyle bir konu açtın?
  • quote:

Son bir soru sorayım, bunu psikolojik analiz ve notlarıma eklemek istediğim için yapıyorum.

Forumun çoğunun beta olduğunun farkındasın.Senin bunca betanın içinde ne işin var, forumda zaman geçirenleri eleştirirken, burada ben dahil diğer sana cevap yazanlara yorum yetiştireceğine kız tavlamaya zaman harcamaman için seni alı koyan nedir?

Daha da önemlisi, bunca kişinin beta olduğunun farkındayken, durumlarının değişmeyeceğini bildiğin halde neden geldin böyle bir konu açtın?
    bilgi paylaşmak içindir. buradaki insanların çoğunluğunun bu sıkıntılardan şikayetçi olduğunu sende biliyorsun. öyleyse sorun ne? defalarca kız konusunda açılan konulardan keyif almayı biliyorsunuz ama. birisi çözüm için araştırınca karşı çıkıyor kabul etmiyorsunuz. kendinizi kandırmaya devam edin bu bilimsel birşey ve sizin değersiz ve saçma bulduğunuz bu konular hakkında boş beleş bilim adamları günlerce araştırmalar yapıyor ve dünya çapında konferanslar düzenleniyor

https://youtu.be/wSF82AwSDiU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 20:59:29 >

• quote:

evet gayet çekici bir erkek istediğin kadına sor

Alıntıları Göster
    adam maymundan 5 dakika önce doğmuş bir barzo üstelik homeless
  • Nofab ile nasıl alfa erkek olunacak ya. 2 haftadır nofabtayım, organımın yerini unuttum. Her gün mast yapan bi cengaverken şimdi hareket bile etmiyor. Ölmüş durumda. Şikayetim yok, istediğim buydu ama alfalık falan bir durum yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

adam maymundan 5 dakika önce doğmuş bir barzo üstelik homeless

Alıntıları Göster
    dışarı çık ve gözlem yap. en güzel bulduğun kadınların yanındaki tiplere bak. ben izmirdeyim yeterince gözlem yaptım. bu adamdan pek farklı değiller

maskülenlik ve erkeksilik kötülenecek ve aşağılanacak bir şey değildir. aksine kadınların gözünde çekicidir ve büyük bir avantajdır.

feminen beta tüysüz kadınsı ezik bir erkek olmaktansa maskülen çekici korkusuz girişken alfa bir barzo olmayı tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 21:3:41 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben nasıl şu an forumda vakit öldürüyorsam sen de alfa erkek konuları açarak aklının karşı cinste takılıp kaldığını gösteriyorsun.karı kız meselesi dışında sadece harvard'ta master meselesi var zaten hayatımızda de miinsan hayatında maddiyat vardır,okul vardır,iş vardır,aile ilişkileri vardır,arkadaş ilişkileri vardır,sağlık sorunları vardır, psikolojik sorunlar vardır,travmalar kötü olaylar vardır,şanssızlıklar vardıe vb vb.ama sen sadece gidip karı kız sorununa takılıyorsan, "alfayım ben yeaaağ" diyorsan evet aklık fikrin karıdadır.

züğürt tesellisiymiş,konuda sadece bu kadar abartmaya gerek yok dedim.hakkımda sadece nickimi biliyorsun ama hem eğitim hem de sosyal hayatıma sallayabiliyorsun.zaten konuda birkaç kişiye "hormon eksikliğin var" bile demişsin.

• quote:

dışarı çık ve gözlem yap. en güzel bulduğun kadınların yanındaki tiplere bak. ben izmirdeyim yeterince gözlem yaptım. bu adamdan pek farklı değiller

maskülenlik ve erkeksilik kötülenecek ve aşağılanacak bir şey değildir. aksine kadınların gözünde çekicidir ve büyük bir avantajdır.

feminen beta tüysüz kadınsı ezik bir erkek olmaktansa maskülen çekici korkusuz girişken alfa bir barzo olmayı tercih ederim

Alıntıları Göster
    o orangutan tipi görmezden geldirecek tek şey paradır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Ben nasıl şu an forumda vakit öldürüyorsam sen de alfa erkek konuları açarak aklının karşı cinste takılıp kaldığını gösteriyorsun.karı kız meselesi dışında sadece harvard'ta master meselesi var zaten hayatımızda de miinsan hayatında maddiyat vardır,okul vardır,iş vardır,aile ilişkileri vardır,arkadaş ilişkileri vardır,sağlık sorunları vardır, psikolojik sorunlar vardır,travmalar kötü olaylar vardır,şanssızlıklar vardıe vb vb.ama sen sadece gidip karı kız sorununa takılıyorsan, "alfayım ben yeaaağ" diyorsan evet aklık fikrin karıdadır.

züğürt tesellisiymiş,konuda sadece bu kadar abartmaya gerek yok dedim.hakkımda sadece nickimi biliyorsun ama hem eğitim hem de sosyal hayatıma sallayabiliyorsun.zaten konuda birkaç kişiye "hormon eksikliğin var" bile demişsin.

Alıntıları Göster
    bak güzel kardeşim alfalık sadece kadın konusunda başarıyı arttırmıyor aynı zamanda girişimcilik ruhunu arttırarak iş hayatında ve zekayı arttırarak eğitim hayatında sana katkı sağlıyor. kim demiş tek olay kadın diye?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.