Şimdi Ara

Alfa erkek olmayana kız yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

doğa önlemini alıyor işte. betalardan üreme isteğini silip atıyor. betalar ise bunu kendi özgür iradesi sanıyor. insanoğlu böyle böyle gelişti bugünlere kadar geldi. zayıf olanlar elendi güçlüler hayatta kaldı ve soyunu devam ettirdi. biz alfalar olarak üremeye devam edeceğiz.

sizin ne yaptığınız ne düşündüğünüz, ne doğanın ne de rekabet ettiğiniz diğer erkeklerin umrunda. aksine diğerlerinin işine geliyor önleri açılıyor

en komik olanıda bu tarz şeyleri küçümseyenler sorsan hayatta neyi başardılar kariyer mi yaptılar çok mu zenginliğe eriştiler hiçbiri yok ee ne var? ya ben farklıyım ben üremem ben kız peşinde koşmam kafası var. bu farklılık değildir buna halk dilinde kendi kendine teselli vermek deniyor

Alıntıları Göster
    yap yap 5 tanede benim yerime yap işşizlikten iş bulamasınlar açlıktan ölsünler daha bebekken oh ne güzel tam hayfan gibi hareket edin. Allah akıl fikir versin.

• Bu konuda evidence-based bir paper var mı? Makalesi, araştırması, review'ı var mı? Eğer yoksa böylesine temelsiz ve kapsayıcı iddialar ortaya atmak irrasyonalite değildir de nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.