doğa önlemini alıyor işte. betalardan üreme isteğini silip atıyor. betalar ise bunu kendi özgür iradesi sanıyor. insanoğlu böyle böyle gelişti bugünlere kadar geldi. zayıf olanlar elendi güçlüler hayatta kaldı ve soyunu devam ettirdi. biz alfalar olarak üremeye devam edeceğiz.
sizin ne yaptığınız ne düşündüğünüz, ne doğanın ne de rekabet ettiğiniz diğer erkeklerin umrunda. aksine diğerlerinin işine geliyor önleri açılıyor
en komik olanıda bu tarz şeyleri küçümseyenler sorsan hayatta neyi başardılar kariyer mi yaptılar çok mu zenginliğe eriştiler hiçbiri yok ee ne var? ya ben farklıyım ben üremem ben kız peşinde koşmam kafası var. bu farklılık değildir buna halk dilinde kendi kendine teselli vermek deniyor
Alıntıları Göster
yap yap 5 tanede benim yerime yap işşizlikten iş bulamasınlar açlıktan ölsünler daha bebekken oh ne güzel tam hayfan gibi hareket edin. Allah akıl fikir versin.
Bu konuda evidence-based bir paper var mı? Makalesi, araştırması, review'ı var mı? Eğer yoksa böylesine temelsiz ve kapsayıcı iddialar ortaya atmak irrasyonalite değildir de nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme