Şimdi Ara

Alfa erkek misiniz , beta erkek misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alfa erkek misiniz , beta erkek misiniz?

(En Son Oy Tarihi: 28.2.2020)
Giriş
    Alfa erkek: Kadınlara karşı özür dilerim ifadesini kullanmaz(sadece yanlışlıkla bir kadına çarparsa özür dilerim veya pardon
    kusura bakmayın der), özgüveni yüksektir , lider erkektir , kızlara karşı talepkar olmaz , kız gitse de kalsa da onun hayatında hiçbir şey değişmeyecek gibi davranır , seçen olmaya çalışır , seçilen değil , bu yüzden kızın iyi ve kötü yönlerini söylemekten geri durmaz , anlaşamıyorsa sırf kız güzel diye ilişkiyi ilerletmeye çalışmaz , direk uzaklaşır ayrılır veya başka kıza gider , erkeklik ağırlığını korur , erkeklerin sorunları ve hakları ile ilgilenir , anti-feministtir , yatakta gerçek bir erkek gibidir, serttir , komutları o verir , günlük hayatta iyi giyinmesini bilir , kız arkadaşının kendisine bağırmasına , küçük düşürmesine , aşağılamasına , hakaret etmesine asla izin vermez , böyle bir durumda eşit bir şekilde karşılık verir ve durum ciddileşir ise ayrılır.

Beta Erkek: Kadınlara karşı özür dilerim ifadesini kullanır , özgüveni düşüktür , ezik erkektir , kızlara karşı talepkar olurlar , kız güzelse kuyruğunun dibinden hiçbir şekilde ayrılmaz , kız kendisine kötü de davransa , bağırsa da , hakaret de etse sırf güzel diye peşinden ayrılmazlar , feministtir(erkek düşmanıdır) , erkeklerin sorunları hiç yok zanneder ve/veya umursamaz , yatakta kız gibidir , kız arkadaşının kendisine bağırması , küçük düşürmesi , aşağılaması , hakaret etmesi onun için çaresizlik sebebidir , böyle bir durumda özür dileyip gönlünü almaya çalışır.

Kendinize karşı dürüst olun.Kendinizi kandırmayın. Anketi dürüstçe yapın. Hangi kategori sizin için daha ağır basıyorsa siz o kategoridensinizdir. Eğer ki alfa erkek maddelerinden bir tanesi bile size uymuyorsa muhtemelen bir beta erkeğisinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Mart 2018; 17:10:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alfa Erkek ve Beta Erkek: Anlamları ve Farkları

Alfa Erkek Nedir?

Alfa erkek, bir gruptaki veya sosyal hiyerarşideki baskın birey olarak tanımlanmaktadır. Genellikle özgüvenli, iddialı ve dışadönük özelliklere sahiptir. Alfa erkekler genellikle liderlik rollerini üstlenir ve başkalarının dikkatini çeker.

Beta Erkek Ne Demektir?

Beta erkek, alfa erkeğin tam tersidir. Daha içe dönük, uyumlu ve itaatkardır. Beta erkekler genellikle grup içinde daha edilgen bir rol oynar ve başkalarının yanında kendilerini rahat hissetmezler. Daha az iddialıdırlar ve çatışmaktan kaçınırlar.

Alfa ve Beta Erkekler Arasındaki Farklar

Alfa ve beta erkekler arasında aşağıdakiler gibi önemli farklılıklar vardır:

• Özgüven: Alfa erkekler yüksek özgüvene sahipken, beta erkekler daha az özgüvene sahiptir.
    • İddia: Alfa erkekler daha iddialıyken, beta erkekler daha az iddialıdır.
    • Dışadönüklük: Alfa erkekler dışadönüktür, beta erkekler ise içe dönüktür.
    • Liderlik: Alfa erkekler genellikle liderlik rollerini üstlenirken, beta erkekler daha edilgendir.
    • Sosyal Hiyerarşi: Alfa erkekler sosyal hiyerarşide daha yüksek bir konuma sahiptir, beta erkekler ise daha düşük bir konuma sahiptir.

Alfa ve beta erkeklerin bu farklılıkları, sosyal etkileşimlerini, ilişkilerini ve genel olarak yaşam deneyimlerini etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Demo yok mu
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Elimizde kalmadı
  • Alfayı biraz gözümde canlandırdım da Recep İvedik gibi bir şey çıktı ortaya. Rahat olun yeter. Herkes insan sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMEGAYIM.
  • Yav ne saçma işmiş bu. İnanmayın böyle şeylere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tetayım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Karakter özellikleri ile cahillik ve çocuksuluk başka bir şey.Recep İvedik cahil ve çocuksu bir karakter.Hani bir durum vardır bilirsin. Her doğal sayı aynı zamanda bir tam sayıdır ama her tam sayı bir doğal sayı değildir.Bu sebepten her alfa erkeği şöyledir veya böyledir demek de yanlış.Yani alfa erkekleri pizza seve de bilir , sevmeye de bilir.Yani kıstas aldığın nokta karakter dışında bir nokta.Kimse Recep İvedik gibi davranmaz , o sadece bir film. Yüzbinlerce üniversite mezunu, iyi seviye ingilizce bilen alfa erkekler var.Yani olaylara Recep İvediği örnek vererek bakman senin beta erkeği olduğunu gösteriyor bence.En azından burdan öyle duruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 8 Aralık 2017; 13:44:28 >
  • Omega. Bazen alfalık yaprığım da oluyor.

• Anketteki bazı erkekler beta ama alfayı işaretliyorlar.Önceki konularda yaptıkları yorumlardan biliyorum.
  • Allah başka dert vermesin kardeşim
  • Alfa beta yerine erkek vs sünepe yazabilirdin

• Bir adet Ağır Beta yazmanı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 8 Aralık 2017; 13:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Bir adet Ağır Beta yazmanı rica ediyorum.

Beta ağa mı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: God Yagami

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Bir adet Ağır Beta yazmanı rica ediyorum.

Beta ağa mı olur

Çaktırmasana lan

• İnsanları kategorize etmekten bir bıkmadınız.

• Özgüvenim düşük ama kadınlardan nefret ederim onlara yalakalık yapmam.
    Ben ne oluyorum ?
  • Lambda

• Ben omega tek kız tek doğru hocam

• şimdi baktım da ben tam bir Gamma erkekmişim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.