Şimdi Ara

Alfa 147-156 mı Focus MK1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30-35 bin bütçe ile iki araç arasındayım. Sedan ya da hatchback olabilir fakat tercihim hatchback olmasından yana. Yaşım genç ve alfaları uzun zamandır araştırıyorum. Ankarada yaşadığım için servis, usta ve parça problemi yaşayacağımı düşünmüyorum.Fakat ford tabi ki daha az maliyetli olacaktır. Alfa daha rijit ve kaliteli gibi geliyor bana 2004-2006 arası alabiliyorum. Focus alırsam 2000-2004 arası olacak. Kronik problemlerini kabaca biliyorum fakat yine de tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Al-sat ile işim olmayacağı için 2. elinin hızlı satılması gibi bir derdim yok. İlk aracım ve tecrübem 3-4 bin km. Alternatif olarak araç da önerebilirsiniz, 25-28 civarına marea da aklımı karıştırıyor. Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim

• Temiz bir focus 1 veya astra g alın bence alfa o bütçeler içinde baş ağrıtabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül alfa, mantık focus mk1

• Alfaların çoğu ya apaçilerin ya da beceriksiz usta eline düştüğü için çok yıpranmış oluyor. Genelde temiz alfalar da ilana düşmeden satılıyor. Alfa alacaksan bildiğin bir araç olsun. Sahibini ve nasıl kullanıldığını iyi bil.

• Şaşmaz'da Alfa Romeo Servisi Alfin Otomotiv işin erbabıdır,hem insan ilişkileri hem de fatura yönünden tavsiye ederim.

Araç olarak ise ilgilendiğin 3'lü arasında 156 daha iyi olacaktır,ancak gerçek manada düzgün bir 156 için 35 bin tl minimum bir fiyat bandı,ona göre analizlerini yap.Lpg görmemiş,deri koltuklu ve sunrooflu bir araç bulmaya çalış,lpg taktıracaksan da ilk sen taktır.

Focus ve 147 için ise araç temizliğine göre ilk opsiyona alabilirsin.
  • LPG uygulanmış bir alfa sıkıntı yaşatabilir. Eski bir alfa kullanıcısı olarak sattım kurtuldum o kadar canımdan bezdirdi beni.

Zaten klasik varyatör sorunu mevcut
    3 tane okjien sensörü arızasıda kronik
    alt takım zayıf
    parça ve işçilik pahalı
    yağ eksilterek çalışan motora birde LPG uygulanmışsa devamlı yağ eklemeniz gerekecektir.
    yüksek yakıt sarfiyatı mevcut izmir şehir içi 13 LT bezin yakıyordu, lpgde 15 i rahat bulur

Şimdi alfa hayranları gelip bir tomar laf edecektir bu mesaja ama gerçek bu şekilde.
  • 1.6 mı yoksa 2.0 mıydı aracınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.