Alex iyice saçmalamaya başladı.Gitmek istiyorsan işte kapı işte kolu daha ne çırpınıyon biz sana kaptan dedikçe Fenerbahçe'nin tarihine geçtin dedikçe sen sapıtıyon
Acaba o mu sapıtıyor yoksa başkaları mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
Alex iyice saçmalamaya başladı.Gitmek istiyorsan işte kapı işte kolu daha ne çırpınıyon biz sana kaptan dedikçe Fenerbahçe'nin tarihine geçtin dedikçe sen sapıtıyon
Ne icip yaziyonuz bilmiyorum ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
böyle bir adama bu kadar aptal saptal sorular sormak gerçekten ayıp.. Murat hacıoğluymuş, batallaymış.. Ne yaptıklarını sanıyolar çok merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Adamda ego 0.
senmi Pablo Martin Batalla sorusuna ben diyecek hali yok ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Tuberculus
@gfbfirat12 "Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapmak istermisin kaptan... ? -İstemiyorum...
Yazıklar olsun.
Olur da A.Kocaman bu takımı oturtur ve başarılı olursa,Alexbahçelilerin yorumlarını çok merak ediyorum,çoğu alexbahçeliyi zihnime kazıdım,hepsinin yorumlarını çıkartacağım tek tek.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldim
Beyler Murat Hacioglu kim?
Yuh. Yaş 12-13 filan heralde. Bi de gelip ahkam kesersiniz utanmadan şu bölümde..
+1
Geçen gün fenerbahçeli futbolcuların twitter ve facebooktan açıklama yapmaları yasaklandı diye okumuştum ama alex pek takmamış bu yasağı herhalde yada haber kolpa.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: Tuberculus
@gfbfirat12 "Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapmak istermisin kaptan... ? -İstemiyorum...
Yazıklar olsun.
Olur da A.Kocaman bu takımı oturtur ve başarılı olursa,Alexbahçelilerin yorumlarını çok merak ediyorum,çoğu alexbahçeliyi zihnime kazıdım,hepsinin yorumlarını çıkartacağım tek tek.
benide ekle o listeye
quote:
quote:
Yuh. Yaş 12-13 filan heralde. Bi de gelip ahkam kesersiniz utanmadan şu bölümde..
Yaşım 17 ahkam kesmedim tanımadıgım için sordum, son 2 senedir yakından takip ediyorum Fenerbahçe'yi.
quote:
quote:
quote:
Yaşım 17 ahkam kesmedim tanımadıgım için sordum, son 2 senedir yakından takip ediyorum Fenerbahçe'yi.
Sadece Fb'yi takip etmeyle sınırlı kalmışsın malesef.. Futbol bilgine yoğunlaş birazda. Diyarbakır'da parlayıp Fb'nin söndürdüğü herhangi bir futbolcu artık ama vaktinde önemli bir adamdı.
Adam bir şey soruyor sizse adamı linç ediyorsunuz, tanımıyor olabilir Hacıoğlu'nu. Hacıoğlu FB'de iz bırakıp ayrılmadı veya 2-3 sezon öncesinin futbolcusu da değil, çok eskilerde bir yerde...
Ayrıca Alex'in twittleri de çok sıkmaya başladı.
Adam afedersin şey geçmiş tutmuş biriside adamda ego 0 demiş. Çocuk gibi bune ya Aziz başkan bunu ya yollasın yada kulağını çeksin bu nedir ya böyle. Her gün Alex twitter
En iyi Teknik Direktör Luxemburgo dediğine göre Gremio'ya gidebilir beyler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Adam bir şey soruyor sizse adamı linç ediyorsunuz, tanımıyor olabilir Hacıoğlu'nu. Hacıoğlu FB'de iz bırakıp ayrılmadı veya 2-3 sezon öncesinin futbolcusu da değil, çok eskilerde bir yerde...
Ayrıca Alex'in twittleri de çok sıkmaya başladı.
Bu twitlerde sıkılacak ne var anlamadım? Ne rahatsız etti seni? Aykut Kocamanın yardımcılıgını yapmak istemiyorum demesi mi? Yalan mı söyleseydi adam? Klasik futbolcular gibi ben var hocayı çok sevmek, aykut hoca büyük hoca, ömrümün sonuna kadar ben kalmak fenerde demesi filan mı lazımdı?
Sadece bir twitt atmadı ki bu adam, sürekli imalı imalı twittler, belki de hocanın yüzüne söyleyemiyor ne malum... Zaten kriz de Alex'in saygı sınırlarını aşmasından doğdu. Twittleri ile medyaya malzeme olmasından dolayı Alex'in twittleri sıktı. Benim için böyle...
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
Hangi kelimesi sapıtmak söyler misin ??
Adam latife yapıyor ve hala anlamayan bir taraftar topluluğu var .
quote:
quote:
diyene bak hizaya gel.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
quote:
quote:
diyene bak hizaya gel.
Ne diyorsun bebeğim sen, açık açık konuş bakalım hele. Belli ki kuyruk acın var
4 gün tatilin iyimiydi diyorum ben diyeceğimi bir kere derim anlayan anlar. bukadar muhattap almak yeter seni.
quote:
Orijinalden alıntı: Pikaj
quote:
quote:
quote:
Sadece Fb'yi takip etmeyle sınırlı kalmışsın malesef.. Futbol bilgine yoğunlaş birazda. Diyarbakır'da parlayıp Fb'nin söndürdüğü herhangi bir futbolcu artık ama vaktinde önemli bir adamdı.