Şimdi Ara

Alex Yine Twitter'da Yazdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Beyler Murat Hacioglu kim?

Yuh. Yaş 12-13 filan heralde. Bi de gelip ahkam kesersiniz utanmadan şu bölümde..

Yaşım 17 ahkam kesmedim tanımadıgım için sordum, son 2 senedir yakından takip ediyorum Fenerbahçe'yi.

Sadece Fb'yi takip etmeyle sınırlı kalmışsın malesef.. Futbol bilgine yoğunlaş birazda. Diyarbakır'da parlayıp Fb'nin söndürdüğü herhangi bir futbolcu artık ama vaktinde önemli bir adamdı.

Yemin ediyorum boşu boşuna blok kaldırdın bana

bi nickine baktım,bi id'ne baktım,bi daha kaale alıp alıntı yapılmayacak adam olduğunu anladım. lütfen tekrar blok.

• Lan sanki adam bi şey demiş gibi millet yine sallamaya başlamış Uganda da mı yaşıyoruz elbette ki kullanacak Twitter'i ne demiş taraftarlarla sohbet etmiş aramızda bu kadar nankörün olduğunu görmek üzüntü verici.
  • quote:

Aykut Kocaman bu haberleri medyadaki panpalarına bilerek yaptırmıyorsa bende bir şey bilmiyorum arkadaş. Amaç: taraftarın gözünde Alex'i itibarsızlaştırmak.

Gerçek Fenerbahçe taraftarının gözünde Alex her zaman kahramandır,oynasın veya oynamasın farketmez birkaç liselinin zırvalamasıyla Alex değer kaybetmez,bu işlerin buraya gelmesinin tek sebebi Aykut'tur sezon başında kadro planlaması doğru yapılsaydı kimse sesini çıkarmazdı Alex bile;ama sen en önemli maçta Selçuk ile başlarsan eleştiriyi de hakediyorsun Sayın Kocaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

@gfbfirat12
    "Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapmak istermisin kaptan... ?
    -İstemiyorum...

Yazıklar olsun.

Olur da A.Kocaman bu takımı oturtur ve başarılı olursa,Alexbahçelilerin yorumlarını çok merak ediyorum,çoğu alexbahçeliyi zihnime kazıdım,hepsinin yorumlarını çıkartacağım tek tek.

benide ekle o listeye

Alexbahçeliler sizi,alex'i 50 yaşına kadar oynatın,FB'nin geleceğini düşünemeyen taraftar topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Bu tweete cevap vermek zorundamıydı?Cevap vermese ne olurdu?Bırakın arkadaşlar bu adam takımı karıştırmak istiyor.Daha fazla sorun istemiyorum yara kapansın diyoruz bu adam yarayı kaşıdıkça kaşıyor.Alex sadece taraftara oynuyor şu saatten sonra gitsin gram umrumda olmaz

• sacma sapan sorulara cevap veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

sacma sapan sorulara cevap veriyor

Sırf gıcıklık olsun diye yapıyor hocam.

Bu bunun ilk meselesi değil, geçen sene veya ondan önceki senede sözleşmesi bitmesine yakın yok ben Coritiba'da futbolu bırakacağım, teklif bekliyorum ama milyon euroları alınca birden en büyük Fenerbahçe oldu. O dönem bilmem hatırlarmısınız formunda da düşüş vardı. Sözleşme yenileyince canavar oldu. Tipik Brezilyalı işte. Aykut Kocaman geçenki programda üstüne basa basa söyledi Christian'da da anlayamadığım bir düşüş var diye. Bunun sebebi ne tabiki Alex.

Böyle çocukca işler yapacaksa varsın gitsin, ben pas atamayan ama adam gibi duran Selçuğa razıyım. isterse her maçta hata yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Bu tweete cevap vermek zorundamıydı?Cevap vermese ne olurdu?Bırakın arkadaşlar bu adam takımı karıştırmak istiyor.Daha fazla sorun istemiyorum yara kapansın diyoruz bu adam yarayı kaşıdıkça kaşıyor.Alex sadece taraftara oynuyor şu saatten sonra gitsin gram umrumda olmaz

İki cambaz bir ipte oynamaz hocam. İkiside klüpte eşit kariyerlere sahipler ikisi de bu takımın efsanesi. İstememesi normal. Ama bunu twitter'da dillendirmesi doğru mudur orası ona kalmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Yazıklar olsun.

Olur da A.Kocaman bu takımı oturtur ve başarılı olursa,Alexbahçelilerin yorumlarını çok merak ediyorum,çoğu alexbahçeliyi zihnime kazıdım,hepsinin yorumlarını çıkartacağım tek tek.

benide ekle o listeye

Alexbahçeliler sizi,alex'i 50 yaşına kadar oynatın,FB'nin geleceğini düşünemeyen taraftar topluluğu.

bu adamın ölüsü bile iş yapıyo sen hala gelmiş ne diyorsun

8 yıl boyunca hiç mi vefa borcunuz yok şu adama. Aykut-Alex kıyaslıyosunuzda Alex Aykut tan daha fazla efsane artık

• Futbolcu olarak Alex Aykuttan daha büyük efsane fakat hocasına saygı göstermeyen bir adam Messi bile olsa benim için bitmiştir.

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Şuna bak ulan içinde böyle düşünceler varsa bile yazma,ne kaybedersin yakışıyor mu senin gibi efendi düzgün bir adama

A.Kocaman'ın açıklaması bile var S.Moskova maçında taktik gereği seni yedek bırakacağım,sezonda ortalama 50-55 maç yapacağız çoğunda seni oynatacağım demiş,ligtv'de var aç izle.

A.Kocaman kötü hoca olabilir ama adam gibi adamdır,eyyam falan yapmaz.Hem hangi futbolcu 35 yaşında oynar Fb'de,ama Alex oynuyor,yeterince vefa borcunu ödüyor kulüp ona merak etme.
  • quote:

Futbolcu olarak Alex Aykuttan daha büyük efsane fakat hocasına saygı göstermeyen bir adam Messi bile olsa benim için bitmiştir.

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Şuna bak ulan içinde böyle düşünceler varsa bile yazma,ne kaybedersin yakışıyor mu senin gibi efendi düzgün bir adama

A.Kocaman'ın açıklaması bile var S.Moskova maçında taktik gereği seni yedek bırakacağım,sezonda ortalama 50-55 maç yapacağız çoğunda seni oynatacağım demiş,ligtv'de var aç izle.

A.Kocaman kötü hoca olabilir ama adam gibi adamdır,eyyam falan yapmaz.Hem hangi futbolcu 35 yaşında oynar Fb'de,ama Alex oynuyor,yeterince vefa borcunu ödüyor kulüp ona merak etme.

bizim kemal abi var.adam çok karakterli,adam gibi adam ve fenerbahçe için herşeyini feda etmeye hazır.amatör kümede şampiyonluklarıda var.
    senin mantığınla kemal abi,aykuttan daha fazla hakediyor fenerbahçeye t.d olmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Futbolcu olarak Alex Aykuttan daha büyük efsane fakat hocasına saygı göstermeyen bir adam Messi bile olsa benim için bitmiştir.

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

bizim kemal abi var.adam çok karakterli,adam gibi adam ve fenerbahçe için herşeyini feda etmeye hazır.amatör kümede şampiyonluklarıda var.
    senin mantığınla kemal abi,aykuttan daha fazla hakediyor fenerbahçeye t.d olmayı

Sizin gibi adamlarla tartışırken kendimden utanıyorum,ne alaka t.d olması ile ?

Alex'e dediklerinin yalan olmadığını söylemeye çalıştım adam gibi adam yalan söylemez derken,senin anladığına bak,kimlerle tartışıyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

@gfbfirat12
    -İstemiyorum...

Sizin gibi adamlarla tartışırken kendimden utanıyorum,ne alaka t.d olması ile ?

Alex'e dediklerinin yalan olmadığını söylemeye çalıştım adam gibi adam yalan söylemez derken,senin anladığına bak,kimlerle tartışıyoruz...

azizin ve tayfasının gönüllü savunucularını bloklamak lazımda,o zamanda hangi incileri döktürdüklerini görüp gereken cevabı veremiyorsun işte.

ayrıca kendinden utanmaya devam et bencede.

• Aziz Yıldırım'ın sonuna kadar arkasındayım,sen beni bloklasan ne olur bloklamasan ne olur...
  • Alex efsane büyük kaptan fln hatta s.moskova macında büyük kaptan diye bağırmıştım ama bu yaptıkları cidden hoş değil egosuz bir insan olabilir fakat çok saçma sorulara cevap veriyor murat hacıoğlu sorusuna cevap versen ne vermesen ne ayrıca halen hocasına inat gidiyor aykutu bende hoca olarak sevmem ama kişilik olarak iyi niyetli efendi bir adam alex de öyleydi fakat şu twitter saçmalaması iyice can sıktı yapma artık kaptan sezon arasında sen git o müthiş brezilya takımına sende rahat et bizde
  • quote:

eski fenerbahçe futbolcusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

eski fenerbahçe futbolcusu

İlk sayfayı okusaydın 4 kere cevap verildiğini görürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

quote:

quote:

Yuh. Yaş 12-13 filan heralde. Bi de gelip ahkam kesersiniz utanmadan şu bölümde..

Yaşım 17 ahkam kesmedim tanımadıgım için sordum, son 2 senedir yakından takip ediyorum Fenerbahçe'yi.

Sadece Fb'yi takip etmeyle sınırlı kalmışsın malesef.. Futbol bilgine yoğunlaş birazda. Diyarbakır'da parlayıp Fb'nin söndürdüğü herhangi bir futbolcu artık ama vaktinde önemli bir adamdı.

sen futbol diyorsun diye süper biri olduğunu falan mı sanıyorsun? futbol bilmese ne olur bilse ne olur? zorunda mı? dünyanın en boş beleş işlerinden birisi hakkında bilgi sahibi ol diyorsun adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Alex efsane büyük kaptan fln hatta s.moskova macında büyük kaptan diye bağırmıştım ama bu yaptıkları cidden hoş değil egosuz bir insan olabilir fakat çok saçma sorulara cevap veriyor murat hacıoğlu sorusuna cevap versen ne vermesen ne ayrıca halen hocasına inat gidiyor aykutu bende hoca olarak sevmem ama kişilik olarak iyi niyetli efendi bir adam alex de öyleydi fakat şu twitter saçmalaması iyice can sıktı yapma artık kaptan sezon arasında sen git o müthiş brezilya takımına sende rahat et bizde

Üzücü de olsa durum öyle olmaya başladı. Batuhan olayı da var. Ben bunları yazınca rahatsız oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Alex efsane büyük kaptan fln hatta s.moskova macında büyük kaptan diye bağırmıştım ama bu yaptıkları cidden hoş değil egosuz bir insan olabilir fakat çok saçma sorulara cevap veriyor murat hacıoğlu sorusuna cevap versen ne vermesen ne ayrıca halen hocasına inat gidiyor aykutu bende hoca olarak sevmem ama kişilik olarak iyi niyetli efendi bir adam alex de öyleydi fakat şu twitter saçmalaması iyice can sıktı yapma artık kaptan sezon arasında sen git o müthiş brezilya takımına sende rahat et bizde

Üzücü de olsa durum öyle olmaya başladı. Batuhan olayı da var. Ben bunları yazınca rahatsız oluyorum.

batuhan olayı ne ben onu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.