Şimdi Ara

Alex topa yanlış kavis veriyor!!hıncal:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Alex toplara yanlış kavis veriyor. Top kaleye doğru değil dışarı doğru kavis almalıdır ki hücuma çıkanların vurma şansı artsın."
    Hıncal -

27 yaşında olup ta 250 nin üzerinde resmi gol atan, üstelik orta saha oynayan, asistlerini belki saysanız 750 i bulacak bir futbolcuyu bence, 249 gollük rekorunu 34 yaşında tescil edip Avrupa Gol Kralı ünvanı çıkartan ve de bir başka 33 yaşındaki "forvet bozuntusunun" da eski gol kralının rekorunu kırmak için uğraş verdiği bu ülke ve ligde Alex tartışılmamalı. Düşünsenize Alex Türk olsaydı ve 27 yaşında 250 gol atsaydı(orta saha olarak ) bizim diğer forvetler galiba o rekoru nasıl egale edeceklerdi?FENERBAHÇE'nin attığı gollerin yüzde 70 inde pay sahibi olan Alex'in yanlış ortalar yaptığını beyan ediyor..Hıncala ağzımla gülmeyi bıraktım

• hıncal olmasa napçaz biz ya sıkılıyodum güldürdü.
  • yaw biz serbest vuruş korner kullanırken takımların ödü kopuyo.. hıncalın dediklerine bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

"Alex toplara yanlış kavis veriyor. Top kaleye doğru değil dışarı doğru kavis almalıdır ki hücuma çıkanların vurma şansı artsın."
    Hıncal -

27 yaşında olup ta 250 nin üzerinde resmi gol atan, üstelik orta saha oynayan, asistlerini belki saysanız 750 i bulacak bir futbolcuyu bence, 249 gollük rekorunu 34 yaşında tescil edip Avrupa Gol Kralı ünvanı çıkartan ve de bir başka 33 yaşındaki "forvet bozuntusunun" da eski gol kralının rekorunu kırmak için uğraş verdiği bu ülke ve ligde Alex tartışılmamalı. Düşünsenize Alex Türk olsaydı ve 27 yaşında 250 gol atsaydı(orta saha olarak ) bizim diğer forvetler galiba o rekoru nasıl egale edeceklerdi?FENERBAHÇE'nin attığı gollerin yüzde 70 inde pay sahibi olan Alex'in yanlış ortalar yaptığını beyan ediyor..Hıncala ağzımla gülmeyi bıraktım

Saçmalığa bak Alex nered hangi takımlara karşı oynadı??Bir saysana bana?

Hakan Şükür İtalya Liginde oynamış bir futbolcu.Türkiyede Alex'in oynadıgı sureyı kapsayan gol sayısına baktıgında o oranın 250 gol oranından düşük olduğunu görürsün.

• hıncal bunu söyleyeli nerdeyse 4-5 ay oluyo..hayırdır nerden esti şimdi..
  • hocam 5 senedir uefa konuşuluyoda bu neden konuşulmasınşaka biyana futboldan nekadar anlıyoki hala futbol yorumları yapıyor..gene sinir etti beni yazdıkları o bakımdan açtım..futbol zekasını tartışalım diye.
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

hıncal bunu söyleyeli nerdeyse 4-5 ay oluyo..hayırdır nerden esti şimdi..
  • nerden estiyse esmiş ya..Adamın hıncal konuşası gelmiş , daha önce açılmamış bir konu , yüksek müsadenizle bırakın da konuşalım..
    incir kabugunu dolduracak sanki çok şey konusuyosunuz da , böyle arada polis gibi dolaşıp sosyal mesajlar vermeye çalışıyorsunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hıncala katılmamak elde değil aslın alex gerçekten topa vurmasını bilmiyor...

birkere ortasaha oyuncusu ve görevi gol attırmak ama o topa vurmasını bilmedigi için yaptıgı ortalar kaleye giriyor veya kaleye vuruyo ama top adamın kafasına vurup öyle kaleye giriyor... alex' te kimmiş

hıncal toplara iyi vuruyo galiba

• Hıncal sen necisin ?

Spor yazarı ?

Ekonomist ?

Aydın ?

Güzelden anlayan juri üyesi ?

Maşallah Hıncal'da hepsi ve daha fazlası var.

Diğerleri için bir şey diyemem ama
    Gözlemlediğim kadarı ile spor yazarlığından anladığını söyleyemem..
  • Kardeşş Kaç tane takım harcadı şimdiye kadar??? Bi sölesene
  • Kopardı beni Hıncal
    Ama bir Ricandinho var ki Brezilya Millitakımında Hayran oldum adama
    Alexden çokdaha güzel kanaatimce
    Acaba hıncal ona ne kusur bulurdu
  • Hıncal hangi yılda jubilesini yapmıştı? Hangi takımlarda oynadı? Kaç asisti, kaç golü var?
    quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Kopardı beni Hıncal
    Ama bir Ricandinho var ki Brezilya Millitakımında Hayran oldum adama
    Alexden çokdaha güzel kanaatimce
    Acaba hıncal ona ne kusur bulurdu

• birader bırak şimdi hakanla alex i mi karşılaştıracaz

bırak Allah aşkına...
  • Bence Hıncal la Alex'i karsılastıralım Gerci Forza Hıncal ama
  • Fazla Fenerbahçe kompleksi iyi değildir Hıncal bey
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncerug

quote:

Orjinalden alıntı: utku84

quote:

quote:

"Alex toplara yanlış kavis veriyor. Top kaleye doğru değil dışarı doğru kavis almalıdır ki hücuma çıkanların vurma şansı artsın."
    Hıncal -

Hakan Şükür İtalya Liginde oynamış bir futbolcu.Türkiyede Alex'in oynadıgı sureyı kapsayan gol sayısına baktıgında o oranın 250 gol oranından düşük olduğunu görürsün.

italyada oynadı da noldu,torinolu şaban oldu döndü,duyan da italya da onlarca gol attı sanacak

Sonuçta Avrupa da geçirdiği bi kariyeri de var.Hakan Milan'a,Juventus'a gol atmaya calısırken Alex Vascoda Gama 'ya atıodu.Fark orda..

alex güney amerika kupasında arjantine gol atarken de hakan burda istanbulspora gol atıyordu o zmn arkadasım böyle bi mantık var mı ya?hem brezilya ligini neden bu kdr kücümsüyorsunuz,sonucta ronaldinholar,ronaldolar hepsi orda oynadı

• quote:

hocam 5 senedir uefa konuşuluyoda bu neden konuşulmasın

Hıncala gülmeyi kestikten sonra şimdi bu dediğine koptum

haklısın 5 senedir uefa konuşuyor biz 3-4 aylık şeyi konuştuk mu suç oluyor
  • Bu adamın bu tür her lafını kitapta toplamak lazım, iyi satar ha
  • quote:

quote:

Hıncal -

parma arabistanın takımı değil mi alex de oralarda oynadı üstelik h.şükür gibi yedek değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopasa -- 29 Haziran 2006; 15:36:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hıncal sen necisin ?

Spor yazarı ?

Ekonomist ?

Aydın ?

Güzelden anlayan juri üyesi ?

Maşallah Hıncal'da hepsi ve daha fazlası var.

Diğerleri için bir şey diyemem ama
    Gözlemlediğim kadarı ile spor yazarlığından anladığını söyleyemem..

+1
    sıkıldım artık,başka bişi yazmam bu adam hakkında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.