Şimdi Ara

Alex'ten şok sözler (Kitabından alıntılar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O dönem Hakan Bilal Kutlualp beni transfer etmek istedi. Karım hamileydi, düşünmedim. O bana futbolun çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştı. Güldüm. Çünkü Türkiye'ye hiç sıcak bakmıyordum. Sonra Luciano ile konuştum. O da, 'Taraftar çok fantastik' dedi. 2004'te bana 3 yıllık sözleşme ve çok para teklif ettiler. Yine de karım hamile olduğu için gelmedim. Ben her zaman İspanya'da oynamak istedim. Real Madrid, Barcelona gibi. Beckham ve Zidane gibi oyuncuları izledim. Stilim oralarda oynamak için yeterliydi. O dönemlerde 5 kez Barcelona ile görüştüm. Ancak anlaşma sağlayamadık

Fenerbahçe'yi Taffarel ve Pereira'ya sordum. Sonrasında karım da doğum yapmıştı. Bana ev, araba, tercüman ve 20 uçak bileti önerdiler. Yani gelmem için her şeyi yaptılar. Türkiye'de yarı Tanrı gibi olacağımı söylediler.

Sözleşmem biterken Benfica ile Dortmund, teklif yaptı. Fenerbahçe evimin önünde güvenlik dikti. Kimin gelip gittiğini kontrol ediyorlardı. Ben ise gitmek istiyordum. İstanbul'da işimin bittiğini düşünüyordum.

Futboluna birşey diyemem ama meğer kişilik olarak koynumuzda yılan beslemişiz.

• Nasıl bi yılansa 245 maçta 136 gol 119 asist yapmış

Adam ne yaşadıklarını anlatıyor 8 yılı güllük gulistanlikmi geçti sanıyorsunuz ben Alexi tebrik ediyorum çünkü aziz gibi hasta ve egolu birisinin başkan olduğu dönemde 8 yıl boyunca bu takımın liderliğini yaptı yabancı olmasına rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen de okuyup anlamama gibi bir sorun mu var biz futbolculuğunu mu tartışıyoruz burada
    Ayrıca bak bakalım yukarıda Aziz Yıldırım'la alakalı bir durum geçiyor mu
    Yukarıda yaşanan şeyler tamamen karakteriyle alakalı durumlar
  • Ee ne yani Barça'ya gitmek istemesi hata mı sözleşmesi biterken Dortmund'a gitmek istemiş olamaz mı sonuçta Dortmund

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Arkadaş sen de okuyup anlamama gibi bir sorun mu var biz futbolculuğunu mu tartışıyoruz burada

Sözleşmem biterken Benfica ile Dortmund, teklif yaptı. Fenerbahçe evimin önünde güvenlik dikti. Kimin gelip gittiğini kontrol ediyorlardı. Ben ise gitmek istiyordum. İstanbul'da işimin bittiğini düşünüyordum.

Burada Alex in karakteri ile ilgili bir durum yok tam tersi A.Y ın karakteri ile ilgili durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Burada Alex in karakteri ile ilgili bir durum yok tam tersi A.Y ın karakteri ile ilgili durum var.

Sözleşmesi biterken ama? Sözleşmesi biten bir oyuncu serbest kalır istediği kulübe gider öyle bir durum var ise alex en fazla 6ay yedek otururdu yine giderdi Dortmunda.
    Ayrıca barcelona ile 5 kez görüşülmüş anlaşılmamış çok ilginç geldi bana

• Adamlar biyografide İstanbul çok iyi kebap ben çok seviyor taraftar mikemmel yazmasını bekliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La siz ne ruh hastası adamlarsınız ? Burada yönetimin karaktersizliğinden başka bişey göremedim ben. Alex'in gitmek istemesi mi karaktersizlik ? Ne karaktersizlik yani onu açıklayın
  • Yaptigi alintiyla Alex'e mok atayim derken Azizin karakterini meydana cikarmis.

Bi insan kendini anca bu kadar fail eder

• Alex önce azizden aldı intikamını şimdide pubis sakatlığı yaşadığı dönem onu ıslıklayan taraftardan alıyor. Alex gittiğinde çok üzülmüştüm. Bu son açıklamalarına kadarda ukdeydi içimde gidişi. Nedense nötrüm şu anda Alex'e karşı. Öyle her kötüyede kötü denmez. problem yaşamış olabilirsin bu ülkede bu kulüpte ama senin burada heykelini dikmişler. Afedersiniz ama dilini sokup içeri susacaksın. En azından sevenlerini kırmamak için susacaksın. Gidecektim, istemiyordum, paramı vermediler vs.. sormak lazım bunları anlatmak ne kazandıracak sana? sevenlerinin gözünden düşürmekten başka? Çok içten pazarlıklıymışsın be Alex.
  • Alexin aciklamalari fb taraftari ve fenerbahceye karsi degil ki. Tamamen Aziz yildirim ve onun adamlarina karsi. Ve adam bence sonuna kadarda hakli. Cok yanlis gonderildi hadi onu gectim gonderildikten sonra bari en azindan futbolu birakirken ufak biseyler yapilabilirdi. Bence Aziz yildirim fenerbahceliler Alex ismi kendi isminin onune gectigi icin korktu ve adama hic bisey yaptirtmadi stada bile sokmadi.

• Lan adamı çıldırtırsınız yemin ediyorum. Sizin en büyük sorununuz Aziz Yıldırım=Fenerbahçe gibi düşünmeniz. İnsanlarımızın bazısı gerek siyasette, gerek futbolda gerekse diğer konularda gerçeklerin saklanması, dile getirilmemesi doğru olan diye düşünüyor, hâlbuki doğru olan Anüse anüs diyebilmek ve böylece çürük elmaları ayıklayarak doğru yolda ilerlemektir. "Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" dediğimiz sürece hiçbir zaman özendiğiniz ülkelerdeki gibi bir hayat olmayacak burada.

Kaldı ki koruduğunuz adamın kendisini haklı çıkartmak için ne tür davranışlarda bulunduğunu hepimiz biliyoruz. Adam Tercüman Samet'i bile zorla konuşturdu be, kıpkırmızı olmuştu ve sonrasında istifa etmişti unuttunuz mu? Peki taraftara köpek diyen, stada almayan, kadınları bile azarlayan kim di? Bir de resmi siteden yanlış maçın dekontlarını koyarak Alex'i kimilerinin gözünde itibarsızlaştırmaya çalışması var tabi.

Hayır ne yazacaktı bu adam kitabında? Aziz başkan çok iyi bi insan,Fenerbahce'de kimse yanlış yapmaz yazsaydı mı Fenerbahçe'yi daha çok seviyor olacaktı, yoksa şimdi yaptığı gibi yanlışların düzeltilmesi için çabaladığı zaman mı?

Bırakın doğrular ortaya çıksın ve Fenerbahçe içindeki pisliklerden arınsın, yoksa daha çok devam ederiz cefalı yıllara. Fenerbahçe kanseri de saçlarımızı dökmeye devam eder.

• Alex Fenerbahçeli taraftarlara seslendi

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, kitabıyla ilgili Türk taraftarlara yönelik bir açıklama yaptı.

Alex de Souza'nın biyografi kitabında yer alan Fenerbahçe ile ilgili bölümler gazetemiz tarafından siz okuyucularımıza sunuldu.

Bu arada Alex de Souza biyografi kitabıyla ilgili Fenerbahçeli taraftarlara bir açıklama yaptı. Türk okurlar için yaptığı bu açıklamada kitabın içinde yer alan her şeyin doğruluğunun yüzde 100 olduğunu ifade eden Brezilyalı, taraftarlardan resmi tercümeyi beklemeleri için ricada bulundu.

İşte Alex de Souza'nın instagram hesabından yaptığı açıklama:

Bir istek ve bir duyuru. İstegim ; kitabimla ilgilenenlerin resmi tercumeyi beklemek icin sabir gostermeleri. Duyuru ise şu ki hiçbir şey uydurmuyorum. Kitapta benim doğumumdan , son maçıma kadarki hikayem bulunuyor. Samimi ve %100 gerçekçi şekilde. Kitabımda, bulunduğum bütün yerlerde yaşadıklarımla ilgili düşüncelerimi sunmakla birlikte, hatalarımı da üstüme alıyorum. Kimseyi suçlamak ya da yargılamak gibi bir niyetim asla yok. Kitapta göreceksiniz ki ben, bazı olumlu özellikleri olan, aynı zamanda çok da kusurları olan biriyim. Okuduktan sonra, herkes istediğini düşünmekte özgür. Ama önce okuyun.

KAYNAK:http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/alex-fenerbahceli-taraftarlara-seslendi_sto4999331/story.shtml

• Şimdi kitabı Türkiyeye gelsin her gün açılır böyle konular: "Alex'ten şok sözler! , Alex Fenerbahçe'yi kötüledi" vs vs. Sanki adam her gün yeni bir röportaj veriyormuş gibi. Kitabında ne anlatsın adam biyografi kitabı o hikaye değil. Tüm anlarını kaleme almıştır. Alex doğrucu bir adam, etrafındaki kişilerin söylediği ile. Kendi ağzından da dediği gibi iyi yönlerimden fazla kusurlarım var onları da yazdım diyor. Ama her şeyi doğru anlattım diyor. Alex gibi konuşma yürekliliği göstermeyenler konuşsunlar. Alex olum bu adam. Alex.

• Alex bu kitabı ile kendini bitirdi geçmiş olsun. Bizden ne efsaneler çıktı hepsi iyi kötü şeyler yaşamıştır ama insan aile dediği şeyde içerde yaşadıklarını hiç dışarı anlatırmı ? Ne yaşarsa yaşasın... Herkes birşeyler yaşar ama bu herzaman aile içinde kalır.Alex evet en iyi oyunculardan biri idi ama asla gerçek fenerbahçeli olamadı olamayacakta.Fenerbahçe büyüklüğü "gol atma" büyüklüğü değildir..
  • aziz yıldırım dediğin adam fenerbahçe başkanı dolayısıyla ha aziz yıldırım hakkında ha fenerbahçe hakkında kötü söz söylemiş hiç farketmez olayın ucu her türlü kulübe dokunur alexin aziz yıldırımla ilgili ciddi sıkıntıları var bariz para veya başka birşey bilmem ama sorun herneyse git aziz yıldırımla çöz medyaya azizle ilgili yaptığı abuk sabuk açıklamalar fenerbahçeyede zarar veriyor bu çocukca atışmayı bırakacaklarını umut ediyorum
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Alex kendini mi bitirdi? Gerçekten biyografisinde ne yazmasını bekliyordun? Biyografi bu masal değil. Neyse o yazılır. Kulübün efsanesi, heykeli dikilen adam gerçek Fenerbahçeli değil ve olamayacak da he mi? Ya bi yürüyün gidin arkadaş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Medyaya aciklama yapmiyoki otobiyografisine basina gelenleri yaziyo. Ha kendi acisindan yanlis algilayip haksiz oldugu bolumler var midir illa ki vardir. Ama bence yazdiklari yalan degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Medyaya aciklama yapmiyoki otobiyografisine basina gelenleri yaziyo. Ha kendi acisindan yanlis algilayip haksiz oldugu bolumler var midir illa ki vardir. Ama bence yazdiklari yalan degil.

alex olayları kitap çıkmadan önce başlamıştı prim mevzuları falan onlardan bahsetmiştim alex gitti aykutta gitti azizinde gittiğini görücez inşallah o zaman zaten bi daha bu tarz can sıkıcı konularla karşılaşmayız
  • Ulan Alex'e bok atan taş olsun..
    Başımızdaki diktatör, sırf bizi şampiyon yapamadı diye Zico'yu göndermiş biri. Bu takımda Alex varken nasılsa atarız diye maçları izlerken, şimdi takımımızda Nani ve van Persie gibi dünya yıldızları var ve ben o rahatlığa erişemiyorum.
    Artık azizin diktatörlüğünün sona ermesi, Ali Koç ve yönetiminin başa gelmesi gerekli.
    Sırf Aziz Yıldırım var diye farklı takımların bize Yunan takımı muamelesi yapmasından bıktım. Alex adamdır, efendidir.
    Bizim Azizi sorgulamamız lazım adam mı diye ? En nihayetinde Alex kaptan diye bize şike yaftasını vurmadılar, Aziz Yıldırım başkan diye biz 3 sene cefa çektik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.