Şimdi Ara

Alex'in Gitmesine Üzülen ''Galatasaray''lılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Galatasaraylıyım ben hem de hiç bir maçını kaçırmam ama şu alex in gitmesine gerçekten üzüldüm be ya ne bileyim fb liler gs liler ne derseniz deyin ama bakın valla hiçbir art niyetim yok gerçekten üzüldüm. sami yen de bir maçta gs hakan ın goluyle 1-0 öne geçti maçın başında orada Alexin bir hareketi vardı takımına sahip çıkıyordu ve iki elini açıp orta sahada sakin olalım gibi bir hareket yapmıştı ,takımına çok sahip çıkıyordu saha içinde tam bir liderdi ,Çok güzel anılar var kolay unutulmuyor benim gibi gerçekten içten üzülen GS li var mı Alex' in gitmesine

• bende üzüldüm dürüst bir insandı efendi kişiliği vardı gerek aile hayatı gerek kendi hayatı ile örnek alınacak bir oyuncu idi ama GS fb maçlarında bir kendisinden birde stoch tan açıkçası çok çekinirdim artık FB DEN HİÇ ÇEKİNMİYORUM TY LER AYKUT KOCAMAN VE AZİZ BEY
  • Ulan Aziz şu takımı nasıl bir pisliğe bulaştırdın mahvettin be ayıp be ayıp gs liyim ama ne hale geldi be futbol sadece kişisel çıkarların hırsın için bakalım daha nerelere gidecek bu durum?Alex saha içinde liderlik yapıyordu bu zaten şart saha içi lideri lazım bir takıma bunu aykut hoca çekemedi sen de bunlara çanak tuttun Alexi yolladın adama daha ne güzel top oynuyordu son trabzon maçında bile alex olmasa fb kaleye gidemiyordu alexin bireysel çabalarıyla 2-3 defa pozisyon buldu.Aslında banane beni ilgilendirmez ama 3 temmuz öncesi saha dışı unsurlar bakımından türk futboluna ve ligine inanılmaz zararlar veren ve adeta sporu futbolu provoke ederek mahveden bu fb yönetimi şimdide sportif anlamda takımı mahvediyor bakalım bunun sonu nereye varacak?
  • gidiş şekline üzüldünüz bence oynamamasına değil köftehorlar sizi
  • Ya beyler ironik cevaplar vermeye çalışarak kendinizi kasmayın vallahi billahi üzüldüm ben keşke oynasaydı fenerin saha içinde güçlü olmasından mutlu oluyorum aççıkçası şampiyonluk için çekişeceksek mücadele edeceksek rakibimzin fb olmasını isterim her zaman...siz de öyle değil misiniz?
  • bende çok sinirlendim, zaten nefret ederdim aykuttan, 2 gündür face te fln alex fotoğrafları paylaşıyorum, aykuta ana avrat sövüyorum nasıl olsa face te banlanmak fln yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285016_10151116878114760_2059508498_n.jpg

Aykut bakışı kes. Beni niye sevmiyorlar acaba diye kıskanmış gene lan ne adam ya
  • Elbette Alex Fenerbahçeli ancak, o bunun dışında kaliteli bir kişiliğe ve futbola sahip, dolayısı bu şekilde gönderilmeyi asla hak etmedi, ve üzülmedim dersem yalan olur... Bize gelmesini çok isterim, Nasıl ki bize onca gol attığı halde her zaman Alex e saygı duydu isek bundan sonrada bu saygın yerini koruyacaktır.. Aykut hocanın işi gerçekten zor ve ben hata tyaptığını düşünüyorum, Alex sis Fenerbahçeye hazır olalım dediği günden beri...
  • Bir galatasaylı olarak gerçekten üzüldüm gönderiliş biçimine. adam gibi adamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285016_10151116878114760_2059508498_n.jpg

Şu fotoğraf anlatıyor zaten her şeyi. Yoruma gerek kalmamış.

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

gidiş şekline üzüldünüz bence oynamamasına değil köftehorlar sizi

Kesinlikle katılıyorum. Böyle gönderilmemesi gerekirdi. Biz Alex'in iyi gününde kötü gününde farketmeksizin kim oynarsa oynasın Alex oynamasın diye dua ederdik

• Alın Alex'i verin Selçuk'u derdim kovulmasaydı ama Fatih Terim o kadar aptal değil bundan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuntgen

Alın Alex'i verin Selçuk'u derdim kovulmasaydı ama Fatih Terim o kadar aptal değil bundan eminim.

Değil fatih terim buradaki 92 li ergenler bile karşı çıkar şu dediğine
  • valla oyunuyla özel hayatıyla tam örnek bir futbolcuydu çok severdim alexi adam gibi adamdı ne bir çirkefliğini gördüm ne kötü niyetini onu bu şekilde gönderenlere dönecek bu ama yazın bir kenaara
  • Ben sahsen uzuldum, efendi ve ornek bir futbolcuydu yolu acik olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevindim şahsen. Bu şekilde olmasına da sevindim. Zamanında GS çok vefasız diyenler şimdi kına yaksınlar.
    Ama biyerde de üzülüyor yani karşı takımda beğendiğin tek oyuncu gitmiş. Fazlası olmadı.
  • Ben çocuklarıma Hagi'yi,Hakan Şükür'ü ve Alex'i anlatacağım.
  • Laf oyunclarina girecek degilim. Elaman 35 yasina gelmis normali bu sezonu bitirip gitmesi gerektigi ama Aykut hatalarina ragmen elini uzattikca Alex tersini yapti neden bilmiyorum yakinda kokusu cikar muhtemelen Brezilyada noktalamak istiyor. Burada tek sorun Aykutun kararlari arkasinda duramasi gecen sezon Emre B bu sezon Alex ile noktayi zamaninda koysa isler buraya gelmiyecekti.
    Nasil Aykut ve Oguzun gercek yollanma sebebleri bilinmiyorsa sadece konusunlar dedikoduysa (soyunma odasida kavga, prim, gruplasma, tehdit 100 dedikodu var) alex olayida tam anlamiyla bilinmiyecek.
    Ama bu olayda Aykutun hatalari kadar Alexinde kötü niyeti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Ya beyler ironik cevaplar vermeye çalışarak kendinizi kasmayın vallahi billahi üzüldüm ben keşke oynasaydı fenerin saha içinde güçlü olmasından mutlu oluyorum aççıkçası şampiyonluk için çekişeceksek mücadele edeceksek rakibimzin fb olmasını isterim her zaman...siz de öyle değil misiniz?

katılıyorum fb-gs olarak çekişmek daha zevkli..hadi bakalım bak bu sene yanlız kaldınız büyük ihtimal kimseyle çekişmeden şampiyon olacaksınız zevk alacakmısınız mesela???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.