Şimdi Ara

Alex de Souza: Fenerbahçe'den ayrılıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004'ten beri yaptıkları ile sadece sarı-lacivertli kulübe değil, Türkiye'ye gelen en büyük oyunculardan biri olduğunu gösteren Brezilyalı futbol ustası, sezon sonu ülkesine döneceğini açıkladı. Türkiye için "Benim 2. vatanım" ifadesini kullanan sambacı, "Yönetim sözleşmemi yenilemek istese bile kabul etmeyeceğim" dedi.

CORTIBA'DA JÜBİLE YAPMAK İSTİYORUM
    Yıllardır yurtdışında olduğunu vurgulayan Alex, "Ailemle birlikte Türkiye'de çok güzel şeyler yaşadım. İki çocuğum da İstanbul'da doğdu. Ama artık yoruldum. 3 yıl daha oynayacak gücüm var. Jübilemi Coritiba'da yapmak istiyorum. Fenerbahçe'deki son sezonumu iyi geçirebilmek için var gücümle çalışacağım" yorumunu yaptı. Brezilyalı futbolcu, 240 kez sarı-lacivertli forma ile 136 gol ve 107 asiste imza attı.

GOLE KOCAMAN SEVİNMEDİ
    Dün hazırlık maçında MTK Budapeşte ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de sarı lacivertli ekibin golünü Alex De Souza frikikten kaydederken gol sonrası tüm takım arkadaşları gole sevinirken, kameralar teknik direktör Aykut Kocaman'ı gösterdiğinde düşünceli ve üzgün hali gözlerden kaçmadı. Başarılı teknik adamın golden sonraki bu görüntüsü Alex'siz bir sistem kurmanın planlarının suya düşmesi olarak yorumlandı.

http://kralspor.ensonhaber.com/alex-de-souza-fenerbahceden-ayriliyorum-2012-07-19.html

• Oh be sonunda.
  • Aykut Kocaman normalde gollere zaten sevinmiyor, hazirlik macında mı sevinecek? Laf olsun diye haber yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman hangi gole sevinmiş ki bu gole sevinmedi diye habere yazmışlar. Alex'in son senesi olduğunu herkes biliyordu zaten.Yolu açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

GOLE KOCAMAN SEVİNMEDİ
    Dün hazırlık maçında MTK Budapeşte ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de sarı lacivertli ekibin golünü Alex De Souza frikikten kaydederken gol sonrası tüm takım arkadaşları gole sevinirken, kameralar teknik direktör Aykut Kocaman'ı gösterdiğinde düşünceli ve üzgün hali gözlerden kaçmadı. Başarılı teknik adamın golden sonraki bu görüntüsü Alex'siz bir sistem kurmanın planlarının suya düşmesi olarak yorumlandı.

http://kralspor.ensonhaber.com/alex-de-souza-fenerbahceden-ayriliyorum-2012-07-19.html

Yav he he

Yalan dolan bi' haber daha...

• Ulan ne alex miş ya medya nın bile zoruna gidiyor adamın başarısı.Her sene aynı haberler alıştık artık.

Ama boşuna heveslenmesin kimse alex seneye de bizde olacak ve gollerine devam edecek.Ağlayanlar , ağlamaya devam etsin.

ALEXLE SONSUZA...
  • Bir git artık da rahatlayalım yahu 8 senedir domine etti adam ligi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir oyuncuyu izlemek güzeldi.Karakteri ilede ülkede iz bıraktı.Hagiden sonra gelen tartışmasız en iyi 10 numara Alex.
  • ben olsam bırakmam,burada yapsın jubilesini, coritiba neymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnananlar var
  • Bi galatasaraylı olarak gideceğine çok sevindim valla, ne yalan söyliyim.. yeter bize çektirdiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grider

Aykut Kocaman hangi gole sevinmiş ki bu gole sevinmedi diye habere yazmışlar. Alex'in son senesi olduğunu herkes biliyordu zaten.Yolu açık olsun.

+1907

• hayırrrrrrr alexxx dur gitme sensiz bi mok olmayız bizzzz
  • alex burda birakacak o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Böyle bir oyuncuyu izlemek güzeldi.Karakteri ilede ülkede iz bıraktı.Hagiden sonra gelen tartışmasız en iyi 10 numara Alex.

Böyle şeyler deme hocam şimdi çıkıp biri Hagi kim lan Alex varken dicek sonra al başına belayı

Alex de gitsin ama artık hakkaten ya, her penaltının gol olmasından bıktım
  • acaba toplaşıp alex diye ağlasak adamın yanında kalırmı
    bu adamıın jübileyi burda yaptıralım ya
  • Yalana bak.Alex hiçbir zaman böyle bir açıklma yapmaz.Sezon sonunda gitmeyi düşünse bile ''Şuan sadece Fenerbahçe'yi düşünüyorum gelecekte yönetimle oturur görüşürüz'' gibi şeyler söyler.Gidicem veya burda bırakıcam gibi kesin laflar söylemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

hayırrrrrrr alexxx dur gitme sensiz bi mok olmayız bizzzz

işin özeti
  • İnşallah gitmez kaldı ki Fenerbahçe' den çuval ile para alıyor üstelik mutlu. Herhalde bu adamın karakterine, oyunculuğuna, efendiliğine ve profesyonelliğine laf söyliyecek hiçbir takım taraftarı yoktur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.