Şimdi Ara

ALES SORULARI GEREKLİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese eşit ağırlık 43 binden mezunum Tyt’de sadece problem+geometri eksiğim var netlerim şuan 20-25 civarlarında. Bekir hocadan faydalanıyorum ales sorularını çözmemizi istiyor fakat sorulara baktım çok vakit alacak gibi duruyorlar.
    Onun yerine tyt’den 1 er kaynakları bitirip bölüm denemeleriyle ilerleyerek ayt ye daha çok yüklenmek istiyorum.
    Alesler kesin çözülmeli mi sizce çok kararsız kaldım yoksa bölüm denemeleri de tek başına yeter mi ? (Matematikte 30+ yapmak istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -z e y n e p -- 24 Kasım 2019; 12:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözümlü tyt soru bankası öneririm
    Bu soru bankalarında fazlasıyla ales sorusu vardır

Acil tyt sb
    345 tyt sb

• botany B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 345’i çözüyorum :)

• Tr için farz duruyor ama mat için fazla klasik karekök çözen biri bakmasa da olur veya arkadaşın dediği gibi 345 acil gibi sb çözenler zaten çözüyor o soruların sayıları değişmiş halini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 24 Kasım 2019; 13:33:37 >
  • Hocam, eşit ağırlıkçı biri için sözel test kısmı çözülmeli bence sınavda faydasını gören çok arkadaşım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sayısal kısmı boş bence, bekir avşar hergün ales çözenin netleri fırlar falan diyor. İmkansız, kesinlikle en faydalı yöntem bölüm denemesi çözmek. Sözel kısmı iyi ama.
  • Geometri için DGS geometri soruları tyt ile aynı nerdeyse kesinlikle çöz faydası olur problemlerde ise sorunun hız ise ALES çöz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • failimeçhul07 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim türkçe netlerim istediğim seviyede :)

• Kaennn kullanıcısına yanıt
    ben de o videolardan sonra çözmediğim için vicdan azabı duyuyorum dediğin gibi denemelerle ilerleyeceğim

• karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    apotemi problemler var elimde şu an daha başlamadım yeterli olur sanırım dimi :)

• Aleslerin paragraflarını kesin çözerim, problemleri belki ama paragraf soruları şart bence

• Tekir fan club😉😉😉😊😊😍😍

• Son kaç yıl çözülmeli

• bekir avşara kim söylemiş ales çözünce netlerinin arttığını falan bilmiyorum ama gerçekten bence balon ales sayısal. Piyasadaki en kötü matematik denemesi bile daha fazla şey katar bence.
  • Sayısal kısmın gerekli olduğunu düşünmüyorum ama sözel kısmı mutlaka çözülmeli paragrafta hız kazandıracağını düşünüyorum

• ales son 3 yilinkini cikti aldim ben hocam. ales sorulari da biraz kolaya kaciyor bence(tr). matematigi zaten cop. yani cok almak istiyorsan al ama pek bir sey bekleme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.