Bildirim
ALES Sınavına Girecek Olan Var Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok pahalı be hade kpss ortaöğretim biraz daha ucuz verilir de bu fazla yani ya bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mezuna kalmaya karar verdiğimde gireyim diyordum ama şimdi başvuru kısmında hes kodu falan istiyor.
Lise mezunları bu sınava giremiyorsa boşuna hes kodu ile uğraşmayayım.
Bir aileme danışayım en iyisi. Bu virüs zamanı girmek de çok mantıklı olmayabilir. -
hes kodu bir saniyelik iş hocam e devletten baktığınız kodu ösym de bilgilerime giriyorsunuz. ales e girmeyeceğim ben evde çözerim ama kpss ortaöğretime başvuru yaptım
Lise mezunları girebiliyor mu bu sınava ? -
msu hadi eyvallah martta oluyor
turkce matta netlerin istedigin gibi degilse bir isine yaramaz ki erken
sırf tecrube icin girilmez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 1 Ekim 2020; 15:22:59 >
Giremez
alese sadece üniversite mezunları giremiyor muydu? -
Okurken de girilebiliyor
moral bozuklugu yaratır ales türkçe sorularını çözersen faydası olur ama
alese girilmiyor galiba. ortaöğretim kpss lise mezunları için bir sınav ona girilir -
Lisans okuyor ya da mezun olmak gerekiyor.Girdikten sonra hazırlananlar kırıkla hazırlananlar vs. girebilir yani.5 sene boyunca geçerli.Girmeyi ben de düşündüm ama fiyat tuzlu gerçekten.Keyfi girilmesin diye yapmışlar sanırım. -
Aynen öyle ya öylesine girecektim vazgeçtim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X