|
ALES 80 puan ne kadar zor
-
-
TYT 100 bin yapmış biri rahat ALES 80 puanı alır.
-
200 k bile 80 alır rahatkee
-
Hocam o zaman yüksek lisans yaparken alesten ziyade ortalamaya göre mi yerleşiyoruz? Hani ortalama daha belirleyici oluyor sanırım -
Genelde Yüksek Lisans yapanlar 90 üstü ALES yapıyor. Ortalama olarak ta 3.5 civarı yeterli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 9 Eylül 2024; 11:18:12 > -
Hocam şimdi teknik bir okulda okuyan birinin 3.5 yapması ile başka okulda okuyan birinin 3.5 yapması arasında baya fark var. Hocaların falan referansı önemli oluyor mu başvururken? Ben şimdi itüde bir profesörle baya çalışsam yakın olsam kendisi yl yapmam için yardım edebilir mi? 3.5 yapmadım diyelim 3 ile mezun oldum. Şansım olur mu itüde yapmak için -
tytde kaç k yaptın ? türkçede paragraf ve matta problemlerin ne kadar iyi ? türkçe mat var sadece tyten iyi ise çalışmadan bile yaparsın
-
Tyt 70k sayısal 35k hocam. Ama kötü halime geldi tyt yapardık bi ilk 30 40k tytden de. 11 yanlış türkçe olmasa -
alırsın o zaman rahatça 80. itüde hocayla çalışma yaparsan daha rahat kabul alırsın. tanıdık puandan çok daha önemli çünkü. Yl dersi veren hoca bul itüde sonra onun dersindeki öğrencilere sor ne yapmışlar diye
-
Bakacağım hocam duruma. Sağ olun teşekkür ederim. Bu sene gittiğimde soruştururum etrafı bi iyice -
Referans kesinlikle önemli. Seni 3 ile de alabilirler. Ama yine de notlarını yüksek tutmaya çalış.
-
İtüde okuyup itüde yl ye kabul edilmeyen kimse görmedim vallahi. Her okul için geçerli bu aşırı kötü öğrenci değilsen rahat girersin. Zaten en iyiler yurtdısına gidiyor yada iyi işlerde çalışmaya baslıyor 70-80kisilik bölümde 7-8kisi max yl yapıyordur bu senenin mat öüh biliyorum sayılar böyle 7 8 kisi basvurmus 5-6sını almıslar. 3 üstü ort ile kabul edilmezsen inanılmaz şaşarım, 2.5a kdr yolu var bence hocayla aran varsa
-
Bakalım agam itü kıbrıs ya belki garip de karşılanabilir. Bi okuyalım 3. Sınıf falan olalım notları yüksek tutup göreceğim durumu -
La kıbrıs şivesiyle parmak arası terlik havai tişörtüyle gitmiyorsan neden garip karşılansın -
hocam haklısınız gerçekten ama öyle gitmediğimi kim söyledi -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X