TIPÇILARIN NİHAYET DEDİĞİME GELMESİ
Tercih dönemi taşralılar ileride özellerde iş bulamaz heveslenmeyin devlette salla başı al maaşı yapacaksınız dediğim zaman topa tutmuştunuz ama şimdi bakıyorum forumda tıpın geleceğinden korkmaya başlamışsınız. Neyse 6 sene sonra dişçiler gibi atama beklersiniz
Öncelikle tıp en en en kötü ihtimal 29.6 k dan kapatacak ve bu ağrı tıp olacak. Sıralaması 29.5 olanlar yavaştan kendilerini iyi habere alıştırsın. Çevrede tıp isteyen çoğunluk 25 30 k arasında. ama 25 altı mühendislik yapıştırmış. Müh ve tıp kontenjanları arttı haliyle mühendislikler zaten çok ileri çekecek 22 23 k bandındadaki tıplar 500 kişi geri çekecek. mühendislikler fırlamaya devam edecek diş yerinde sayar ya da 1 tık geri gider tıp 30.045 ile 29.612 arasında bi yerde son öğrencisini alır. 27 28 k ile tıpın kapatmasını isteyenler sadece kendisine kesin tıp gelip başkalarına gelmeyecek diyip üzmek isteyenlerdir .
DEVLET TIP EN SON KAÇ K
TIP NE OLUR YENİ TRENDLERLE HI
28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER
Google trendlere göre cenge ilgi sürekli azalırken tıp üst noktayı görmüş bu sene tıpların 27.5 28 bin arasında kapatacağını düşünüyorum buyrun görsel
Ben de yerleşirsem taşra tıpa yerleşeceğim ama en azından benim kendimi amerikan hastanesinde çalışan plastik cerrahi uzmanı ile aynı kefede görüğüm pembe panjurlu hayallerim yok. Gerçeklerin farkına varmak lazım insanlar çapa cerrahpaşa v.s gibi yerlerden mezun doktorlara gitmek için özel hastanelere para veriyor. Kimse zattiri zort tıp mezunu adama gitmek için özele randevu başı para vermez. Tıp garantisi olan tek meslek ama taşra tıpın gerçeği devlet hastanesinde maaşını alıp suriyelilere bakmak ve yeşil alanda dayak yemek. O yüzden buraya özelde ortopedist muayene başı şu kadar para alıyor diye kendinizi gazlamayın çakılırsınız. Böyle süslü rüyalarınız varsa ( çapa cerrahpaşa ankara gazi ege 9 eylül v.s) yerler için oturup sınava çalışın. Dedem bile özelden randevu alırken neresi mezunuymuş diye sorarken bundan 10 sene sonra insanların daha bilinçleşecek olduğunu varsayarsak elit doktorluk güzel fakülteler şart. Unutmayın hayallerle yaşayanı...
SİLİNSİN
.
29700 SIRALAMAYA HANGİ TIP GELİR YA DA GELİR Mİ :(
DH SIRALAMA ANKETİ
Her 4 başlıktan biri bu soru oy verin DH neler diyor bakalım sizce TIP SIRALAMALARI NE OLUR
forumda yeniyim tıp gelebilir mi?
Merhaba, malesef sayısal sıralamam 29678 geldi devlet üniversitesinde tıp kazanabilir miyim acaba?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 232
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.193 (Bu ay: 5.913)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar