Şimdi Ara

Alenin Tempo Dergisi Röpörtajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz zor düzelir. Eğer değişmezlerse düzelmez. Bir örnek vereyim: Bize Kleberson geldi. Manchester United’dan adam aldık. Fenerbahçe’ye de Appiah geldi. Gazetelere bir bakın, her ikisini nasıl lanse ettiler. Appiah hep manşetlerde. Bizimki altında. Tersi olsa, Kleberson’u Fenerbahçe alsa, o zaman bu oyuncu yine manşet olurdu. İşte böyle bakıyorlar. Beşiktaşlı Tümer ve Okan olmasa milli takım defteri kapıyordu. Ama Okan’a üç maç cezayı çaktılar. Gökdeniz itiraf ediyor, hâlâ ses yok. Hâlâ ceza vermediler.

- Futbolcuların “Kartal gol gol gol” tezahüratından rahatsız olduğunu duydum.

Nasıl rahatsız olabilirler, anlamıyorum. Bundan rahatsız olanlar kafayı yemiş. Trajikomik bir hikâye. Bu, bir destek. Bunu nasıl anlayamazlar. Ne yani, “Gol atmayın” mı diyelim? Bu, bir pozitif enerji. Anlamıyorlarsa, psikologa gitsinler.

- Seyirci protestolara bağırdığı zaman neden susturmuyorsun? Sen orada çok etkilisin.

Bu zor. Tamam onları coşturabilirim. Ama maç sırasında bir yere odaklanıyorlar. Sonra her şey doğaçlama oluyor. Benim elimde Musa’nın asası yok ki. 30 bin kişiyi nasıl susturabilirim? Bunu yapamam.

- Takım çok yıldız kaybetti.

Evet, çok kaybetti. Daha doğrusu zorla gönderildiler. Zago için sürekli kasap diye yazdılar. Adam gönderildi. Nouma keza öyle. Lucescu da öyle. Galatasaray’da Terim ve Mehmet Ağar varken bir şey yapamıyorlardı. Ama onlar gidince onların da başına geldi.

- Hep Fenerbahçe’yi suçluyorsunuz. Peki o kadar gücü olsa, Diyarbakır maçı seyircisiz oynanabilir miydi?

Bırakın da o kadar olsun artık. Statta tabancayla adam vurulmuş.

- Her şeyde bir komplo teorisi arıyorsunuz gibi geldi bana.

Hayır. Esas tehlike, yukarıda tehlikeli yakınlaşmaların olması. Asıl bu tehlike. Kirli düzenin dişlileri sürekli çalışıyor. Hâlâ bu ülkede Erman Toroğlu’na görev veriyorlar. Eğer bize ceza veriyorlarsa, ona iki yıl ekrana çıkmama cezası vermeleri gerekiyor. Adalet isteniyorsa, herkese eşit davranılmalı. Bizim tek sermayemiz sesimiz. Başka hiçbir şeyimiz yok. Yukarıda yıldız savaşları var ve çıkan kurşunlar bize çarpıyor. Daha doğrusu meyve veren ağacı taşlıyorlar.

- Meyve veren kim?

Bizler Milan, Juventus gibi taraftarlara örnek olmuş durumdayız.

• güzel konuşmuş ama yine tek hedef biziz(fb) fazla yükleniş yine
    adaletten bahsetmiş ama adalet diye diye bir şey türkiyede o konuda haklı

ama böyle tek hedef fb yapmaları bizim işimize gelir havalnır uçarız böyle
  • Helal abimize adam fenerlimi öyle can alıcı sorular sormaya çalışılmışki.
  • haklı oldugu noktalar var (kleberson olayı mesela) ama neden hep FB onu anlamıyorum. Neyse doğaldır bu cunku fb nin her alanda atakta oldugu ortada ve maalesef evet maalesef rakipler geriliyor. Bu da taraftarın zoruna gidiyor ve yönetimlerinin basarısızlıkalrı bile fb ye cıkartılıyor. bi bunu da görebilseler bişeyler değişecek ama....hakem hatasıysa herkesin lehine aleyhine oluyor sadece FB nin değil
  • alen kim yahu?anlamadım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

alen kim yahu?anlamadım ben

alen delon
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

alen kim yahu?anlamadım ben

alen bir Ermeni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BJK nın tribun lideri
  • helal

çok güzel konuşmuş
  • Alen bir Ermeni ama dev Türk bayrağını açtıran o adam, Pascal bir zenci Halkın takımı Beşiktaş. Cumhuriyet değil. Çünkü burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
  • geçin bu ayakları halkın değil esnafların kamyoncuların takımı
    halkın takımı FENERBAHÇEDİR çünkü FENERBAHÇE bir CUMHURİYETTİR..CUMHURİYET ise herkese açıktır
  • M.Kemal Atatürk-Cumhur Başkanı A.Necdet Sezer, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök Beşiktaşlı. Bunlar kamyoncu değil Türkiye Cumhuriyitinin başındaki isimler. Siz kandırın kendinizi öyle, köy kasaba bile olamazsınız. Pendikin sömürgesi olurusunuz ancak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Going Under

geçin bu ayakları halkın değil esnafların kamyoncuların takımı
    halkın takımı FENERBAHÇEDİR çünkü FENERBAHÇE bir CUMHURİYETTİR..CUMHURİYET ise herkese açıktır
  • soruları sansar sormuş sanki negatif ama hep koymuş cevapta.
    Medya ile aranız ne zaman düzelecek?
    Biraz zor düzelir. Eğer değişmezlerse düzelmez.:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

M.Kemal Atatürk-Cumhur Başkanı A.Necdet Sezer, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök Beşiktaşlı. Bunlar kamyoncu değil Türkiye Cumhuriyitinin başındaki isimler. Siz kandırın kendinizi öyle, köy kasaba bile olamazsınız. Pendikin sömürgesi olurusunuz ancak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Going Under

geçin bu ayakları halkın değil esnafların kamyoncuların takımı

ben kendi görüşümü söyledim ancak herkese saygım vardır.

konuya gelince; biz hiç bir şeyin sömürgesi olamayız ama çok pis can yakar kuyruk acısı çektiririz ve üste çıkma yollarına başvurttururuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 23 Kasım 2005, 12:24:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Alen bir Ermeni ama dev Türk bayrağını açtıran o adam, Pascal bir zenci Halkın takımı Beşiktaş. Cumhuriyet değil. Çünkü burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ.

alen Türkiye cumhuriyetinin milli marşı okunurken tayfasına küfür ettiren adam!!

ve halk ile bjk nin ne alakası var kuruluşunda halk yok bir kere osmanlı sarayın yani zamanı sosyetesinin kurduğu bir jimlastik kulübü,gs de malum lisesi ile alakalı bir kulüp. kuruluşunda sıradan ve halktan birilerinin bulunduğu kulüp Fenerbahçe yani bu konuda mütevazi olamayız pardon Atatürk ü çaldınız,kurtuluş savaşında silah kaçırmayı çaldınız bırakın bari bu kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 23 Kasım 2005, 12:45:37 >

• yaw pazara kadar değil mezara kadar beşiktaş
    belşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur
    asılolan hayattır hayattda beşiktaş
    erkek adam renkli takım tutmazzz
    yani sözün özü ilk önce sen vardın..
  • beşiktaş niye halkın takımıdır hakkaten bilinmez.
    oyle denıyo oyle olsun.
    bazısı da kurulusuna bakarak fenerbahçe halkın takımı der.
    ne onemı var onu da bılmıyorum.
    benım takımım halkın takımı olmasa ne olur.
    alen sefa yucel bılmemne.
    bırakın bu işlerı.
    hicbirine inanmam hicbirini sevmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

yaw pazara kadar değil mezara kadar beşiktaş
    belşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur
    asılolan hayattır hayattda beşiktaş
    erkek adam renkli takım tutmazzz
    yani sözün özü ilk önce sen vardın..

şu olunmaz doğulur olayı bir yerden tanıdık geliyo hani her çocuk fenerli doğar sonra bağzıları ya beşikten düşer ya kafasına saksı düşer yada incir ağacından düşer sonra değişir.

omuhabbetidemiaşırdınız
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

beşiktaş niye halkın takımıdır hakkaten bilinmez.
    oyle denıyo oyle olsun.
    bazısı da kurulusuna bakarak fenerbahçe halkın takımı der.
    ne onemı var onu da bılmıyorum.
    benım takımım halkın takımı olmasa ne olur.
    bırakın bu işlerı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

bırakın bu işlerı.

aynen katılıyorum.. arkalarına balici,tinerci tayfasından 2-3 çapulcu alıp tribün lideri oluyolar..sonrada futbolu gerçekten seven insanları stadlardan uzaklaştırıyolar.. bizde senelerdir bu kişileri adam yerine koyuyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.